- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Трябва ли и второто хапче да го изпия след 12 часа
ми вчера със приятелят ми се опитахме да правим секс но не стана той беше без кондом и мен ме беше страх да не попадне случайно сперма....и глътнах едно хапче постинор ако е имало нещо дали се е изчистило...нямаше странични ефекти или кървене....и трябва ли и второто да го изпия след 12 часа
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Доколкото знам, двете се пият наведнъж. Да беше прочела листовката.
Първо съм съгласна, че се пият двете заедно. Второ ти не поясняваш дали сте правили секс и дали сперма е попаднала в теб. Много ще е жалко, ако си го пила напразно, защото уврежда организма ти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не съм сигурна дали е попаднала сперма или не е за това пих постинор а четох някъде че се пият през 12 часа ох и аз не знам
ЛЕКАРСТВАТА ИМАТ ЛИСТОВКИ! Какво ти е казал някой няма значение.
a takaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
теста е отрицателен![]()
testa na moje da ot4ete veren rezultat po-rano ot 2 sedmici sled poloviq akt.
добре след 2 седмици ще опитам пак![]()
Shtom si vzela Prostino ne bi trqbvalo da im problem.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Винаги чети листовката приложена с лекарствата!На другите не вярвай,щото повечето са такива лапета като тебе ( не искам да убидя никого) ,които чули от тук от там.Е заради такива хора може да си изпатиш![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
На упътването пише, че едното се пие на момента, а другото след 12 часа, за Постинор Дуо става дума.Листовката е пред мен
"Втората таблетка трябва да се приеме 12 часа (и не по късно от 16 часа) след първата таблетка.В случай на поява на повръщане до 3 часа след приемане на едната таблетка, незабавно трябва да се вземе другата таблетка." ... ако трябва да сме точни![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
странно, я виж датата на производтво, може би са от старите...Първоначално написано от nimfata
така.. сега на кутийката пише дата на производство:09 2004 и годен до 09 2009. Пила съм го преди около половин година, но си запазих куутийката.. а на листовката пише :
Как да се приемат таблетките Постинор - Дуо?Вземете двете таблетки едновременно, колкото е възможно по - скоро, за предпочитене до 12 часа и не по - късно от 72 часа (3 дни), след като сте имали полов акт без предпазни мерки.
В случай на поява на повръщане до три часа след приемане на таблетките, незабавно трябва да бъдат взети други две таблетки.
mi kato iska6 sex 6e 4ete6 listovkite...tctc prost narod
Някакъв проблем??????Нещо не мога да разбера.Първоначално написано от lina15
не си правила секс, а си пила хапчета.....да да самоубийца!