- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- КОЙ ЩЕ СТАНЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН?
Malko podcenihme italiancite az li4no ne o4akvah da biqt germaniq,no eto 4e i tova stana.A az produljavam da tvurda 4e na final osven italiq otiva i portugaliq ili pone se nadqvam na tova.
Mira bien, todo va mal y todo est
АА, били са! Яко!
Надявам се, че Португалия ще е шампион.
Попринцип щях да се изкефя повече на италианците, но като се сетя колко мазно биха Австралия, започвам да се нервя!![]()
az sam za portugaliq
I az bqh za Portugaliq do sno6ti a segaaa za koi da sam emi za Italiq dano da biqt tupite francuzi.Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
Squadra Azzurra ..Това е истината![]()
Дано Гатузо резне 1 хубав шпагат на оня дъртия пенсионер плешиф - ЗИЗУ ..:Щ
а франция?
http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"
Otnovo Italiq sre6tu Franciq!Koi li go e o4akval pri golemite favoriti-Braziliq,Germaniq,Angliq.No kakto v mnogo slu4ai v tazi velika igra ne nai golemite favoriti stignaha finala.Vreme e Italiq da si go varne na Franciq.Edva li nqkoi ne znae kakvo stana 98 godina sa6to i 2000.Vapreki 4e ne bqh vijdal v poslednite godini Italiq tolkova silna na italiancite nqma da im e leko s Franciq na Zidan
Da i az iskam taka samo deto sno6ti te otpadnaha ot fnaciziteПървоначално написано от MalkataDrusalka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I sega az sam za Italiq da no gi piqt ama mnogo qko da gi biqt pone s 4:0
аз съм за италия... въпреки, че французите май ще бият![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
i az takaПървоначално написано от HandOfBlood
Колкото и да не ми се иска мисля че ще е Германия
ГЕрмания не отпадна ли като игра с Италия ?Първоначално написано от girlpower
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
men ve4e ne me interesuva
2 т. системно.
PORTUGAL PORTUGA PORTUGAL
САМО ПОРТУГАЛИЯ, заслужават да са световни шампиони!
ЗАКОЛИ ПЕТЕЛА, К*Р ЗА ФРАНЦИЯ
Аз съм за Италия. И въпреки че Франция са фаворити, аз мисля, че ще има изненади. Мисля, че Италия повече го заслужава.
Защо французите стигнаха до финаааааал????? Италия ще вдигне купата разбира се![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
samo da ne biqt italqncite francuzite ne stiga 4e franciq bi portugaliq a sega i italiq.Nqma Italiq N1Първоначално написано от strange__
![]()
![]()
![]()
tova gore bqh az
Мхм........Гласувах за Германия.Стра6ен отбор сааааа
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Франция заслужават титлата, макар и с необедително начало в групите след това те бих Испания, Бразилия и Португалия,все силни отбори. А Италия какво направиха? Почнаха добре в групите, но после биха Австралия едвам, едвам с гол от дуспа.Паднаха се с най-слабият от всички четвърт-финалсти.Единствоното, което им признавам е победата над Германия.Но според вас кой заслужава повече титлата?Отборът бил подред Испания,Бразилия и Португалия или отборът срещал само смешни отбори преди полуфинала? Мисля че отговорът е ясен.
11 tochka deaktiven profil.
Според мене нито Италия нито Петлария стигнаха чесно до финала.Нито бяха най-добрите през световното нито нищо...Италия с оная гнусна измислена дузпа срещу Австрлия ми скъсаха нервите, ако не беше станало така, кенгурата щяха да ги отвеят.А тъпите французи пак благорадарение на дузпа бих Португалия.И кво толкова го хвалат тоя Зидан, при положение, че и аз мога да вкарам дузпа, а те го дигнаха до небето се едно е вкарал със странична ножица от средата на терена.А погледни ги, че цялото второ полу-време почти не минаха средата на игрището и Зидан и оня плешивец Анри ги натикаха в на майка си г*за
.Най-готиния финал щеше да е Португалия-Германия ама ку*ец
![]()
ДА ЖИВЕЕ ПОРТУГАЛИЯ![]()
Само ИТАЛИЯ!У за ФРАНЦИЯ!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.