.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

Naistina li sam TAKUV SEXUALEN BALUK???

zna4i prosto sam se razo4eroval ve4e ot sebe si ..ve4e sam stanal na 20 godini..be6e mi za pruv put predi 2 godini..ottogava sam imal samo 8 broiki ot koito 2 plateni...imal sam i 2 ,,dulgi vruzki za po mesec i polovina i vse mi se e nalogalo po nevolq da se razdelq...ve4e vtora godina zaminavam za 4ujbina..smenqm obstanovka,napuskam priqteli i zabravqm 6to e tva da slu6a6 rodna re4...minalata godina pak bqh na kurort v 4ujbina za 3 meseca-ba4kah..i izlizah mn 4esto i se sre6tah s bulgari koito rabotqt po no6nite zavedeniq..no e tragi4en fakta 4e za 3 meseca tam dori ne bqh celuval jena hem 4e bqh izlizal da kajem sedmi4no po 3-4puti...turistki-angli4anki swedki ...gotovi samo za ednoto e**ne ...i pak yok...tazi godina sam na drugo mqsto pka v su6tata strana i rabotq v angliiski ba4 kato vika4 ot ve4e stana 2 sedmici ..samo angliiski personal..mnogo mi e tersene i muzikata i tq angliiska samo..gledam kak kolegite mi si zaribqvat,ligavqt se i t.n. i se polu4ava..az kvo da kaja..be6e edna polqkinq det se zaribihme uj onaq ve4er qgledam v edin bar si tancuva s nqkvi i mi kaza samo zdrasti....gledam okolo mene zaribeni gugutki a az rabotq po cql den i dori i prez no6ta na vtora rabota kakto vi kazah.nit sam debel nit kosmat...i ni6to na horizonta...govorq s edin kolega ot suseden bar vikam taka dai nqkva statistika sredno po kolko na sedmica...mi vika 3-4 si e normalno..i vika ot vreme na vreme v toaletnata podara4e ei taka mejdu drugoto ot klientka...a az....tcccc NISHTO....i posle kak nqma da sam balak...ami to tuka vsqko momi4e si go tursi ama to i kompaniq 6tot nqmam stabilna a i sam kat si nqmash kuraj da atakuvash...a teq angli4ani 4ujdi mi izgledajdat..ne moga da gi usetq kato ba6 priqteli .....PLS DAITE KOMENTAR ..IMAM 4ustvoto 4e e pri mene samo taka..i to vinagi si e bilo ...tva da sam 20 i da sam bil 2 puti na prostitutki 6tot ne moga da si namerq ne6to za postoqnno...PLA4EVNO E ((

Аз съм на 16, девствен съм а сичките ми приятели почнаха на 13-14 години и ме е срам.Не, всъщност не ме е срам, не ми пука за тях, просто ми изтрещява мозъка понякога. се тая, аз отивам да си набия една.
    Само за луди!

Guest
    Dobre e ne vijdate li 4e mom4eto naistina vi pita za suvet kvi sa tiq flood prostotii det pishete!!! A otnosno temata bratle 6ti ti dam edin suvet - sigurno e trudno da zaribqvash 4ujdenki taka kakto go pravish po bulgarski no edno e vajnoto- za nqkoi ne6ta ne trqbvat mnogo prikazki! Prosto i kaji 4e q haresvash udrqi po nqkoi pogled nejnopo neq i ..taka 2-3-4 puti i postepenno 6e razberesh kade greshish...USPEH!!

Guest

Re: Naistina li sam TAKUV SEXUALEN BALUK???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i prosto sam se razo4eroval ve4e ot sebe si ..ve4e sam stanal na 20 godini..be6e mi za pruv put predi 2 godini..ottogava sam imal samo 8 broiki ot koito 2 plateni...imal sam i 2 ,,dulgi vruzki za po mesec i polovina i vse mi se e nalogalo po nevolq da se razdelq...ve4e vtora godina zaminavam za 4ujbina..smenqm obstanovka,napuskam priqteli i zabravqm 6to e tva da slu6a6 rodna re4...minalata godina pak bqh na kurort v 4ujbina za 3 meseca-ba4kah..i izlizah mn 4esto i se sre6tah s bulgari koito rabotqt po no6nite zavedeniq..no e tragi4en fakta 4e za 3 meseca tam dori ne bqh celuval jena hem 4e bqh izlizal da kajem sedmi4no po 3-4puti...turistki-angli4anki swedki ...gotovi samo za ednoto e**ne ...i pak yok...tazi godina sam na drugo mqsto pka v su6tata strana i rabotq v angliiski ba4 kato vika4 ot ve4e stana 2 sedmici ..samo angliiski personal..mnogo mi e tersene i muzikata i tq angliiska samo..gledam kak kolegite mi si zaribqvat,ligavqt se i t.n. i se polu4ava..az kvo da kaja..be6e edna polqkinq det se zaribihme uj onaq ve4er qgledam v edin bar si tancuva s nqkvi i mi kaza samo zdrasti....gledam okolo mene zaribeni gugutki a az rabotq po cql den i dori i prez no6ta na vtora rabota kakto vi kazah.nit sam debel nit kosmat...i ni6to na horizonta...govorq s edin kolega ot suseden bar vikam taka dai nqkva statistika sredno po kolko na sedmica...mi vika 3-4 si e normalno..i vika ot vreme na vreme v toaletnata podara4e ei taka mejdu drugoto ot klientka...a az....tcccc NISHTO....i posle kak nqma da sam balak...ami to tuka vsqko momi4e si go tursi ama to i kompaniq 6tot nqmam stabilna a i sam kat si nqmash kuraj da atakuvash...a teq angli4ani 4ujdi mi izgledajdat..ne moga da gi usetq kato ba6 priqteli .....PLS DAITE KOMENTAR ..IMAM 4ustvoto 4e e pri mene samo taka..i to vinagi si e bilo ...tva da sam 20 i da sam bil 2 puti na prostitutki 6tot ne moga da si namerq ne6to za postoqnno...PLA4EVNO E ((
    'бройки'...дееба *** смотан
    ти кво искаш??!!20-30?!с тва отношение ще продължиш да си имаш само 'бройки'

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ми смотан си , я, какво си се зажалвал тука да ни разказваш биографията си. Просто те е страх да рискуваш да бъдеш отхвърлен и затова оставаш на сухо.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Пълен балък ... Това че си решил да ходиш да работиш някъде извън България си е друга тема, но да пишеш теми как се свалят англичанки при условие, че тук в България са най-хубавите жени и ти не си ги оценил ... нямам думи направо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си