.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен

Re: Перфектна любов не съществува!

Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    Спрете да се залъгвате,спрете да търсите,за да не загубите и това което имате.Перфектни неща няма и перфектната любов не съществува. Човека е твърде долно и нисше същество,за да е перфектно,платонични чувства не може да изпитва към никого и никога само към някого. Онзи инстинкт на хищника,който ни е заложен винаги ще съществува,да търсиш,да оглеждаш за по-доброто,даже и да не го искаш пак ще става така и ще нараняваш човека на който иначе държиш и ще нараняваш и себе си,защо по дяволите!?!?!?!?!?!!? Мамка му,защо не може да си обсебен,защо не може да се чувстваш с някой сякаш само той съществува. Тъпите любовни филмчета трябва да ги забранят,защото те карат да вярваш в нещо,което не съществува, да не мислите че като срешнете един човек изведнъж другите ще изчезнат,е няма да стане освен ако не сте или слепи или на далечен остров,научете се,да не страдате,когато разбирате че Другите са до вас, да не ви пука,когато усетите,че не сте единствените,защото иначе няма да издържите дълго и накрая вие ще останете сами с разбити нерви,е аз все още не съм успяла да се науча. и вървя точно по този път........
    Така е,но нали знаеш надеждата умира последна...

в момента в тая тема спорат песимисти и оптимисти за нещо което си е перфектно по принцип, но ние хората както казахте не сме перфектни и неможем да създаваме перфектни неща ! Способни сме да ги разрушаваме ! Любовта ... на нея просто трябва да и се наслаждаваме до като можем, дори да е лъжа, дори да е за кракто, дори да изглежда невъзможна, дори да е последната ни , нямаме друг избор, нямаме право да искаме повече от една любов освен да ни сполети дори да е не съвършенна (каквото и да значи това..) !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Хората не са перфектни и никога няма да бъдат. И аз много пъти съм казвала: "Намерих си идеалния човек! Той е перфектен!" Но дълбоко в себе си зная, че просто не е така. И той има своите недостатъци, грижи и проблеми. Въпроса е там, че за мен той е специален. Може да не е перфектен, но е специален. Той си е 'моя' сладур и аз си го обичкам. Когато всичко върви добре хората са склонни да казват, че нещата са 'пефектни'. Винаги има препятствия, но само вярата, че нещо може да се подреди идеално ни кара да бъдем по-силни и да се надяваме някой ден да стaнeм по-добри...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Мега фен Аватара на koalka
    Не е вярно,че няма перфектна любов.Ти какво разбираш под перфектна?За мен перфектна любов е,когато драма човека се обичат и са заедно,въпреки караниците и пречките.ИМА ЛЮБОВ.Това,че ти не я изпитваш е твой проблем.Хилядите хора,които са влюбени,опровергават твърденията ти.Човекът МОЖЕ да изпитва любов.Той не е нисше същество.Жалко,че мислиш така.На колко си?14,15,16 или 17.

Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    съгласна..
    i az su6to sum suglasna
    i az
    2 т. системно.

много хора ми казват че не сьм открил лубовта в живота и един вид ме сьжеляват аз им разправям перфектна лубов няма сичко е един флирт и това е може и да има перфектна но още не сьм я открил пьк и вече сьм на принципа че няма такаче гл

i az sum suglasna 4e nqma ni6to perfektno a za perfektna liubov da ne govorim.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е вярно,че няма перфектна любов.Ти какво разбираш под перфектна?За мен перфектна любов е,когато драма човека се обичат и са заедно,въпреки караниците и пречките.ИМА ЛЮБОВ.Това,че ти не я изпитваш е твой проблем.Хилядите хора,които са влюбени,опровергават твърденията ти.Човекът МОЖЕ да изпитва любов.Той не е нисше същество.Жалко,че мислиш така.На колко си?14,15,16 или 17.
    Хеи хей хей,не съм казала,че няма любов,има любов и аз имам момченце,което много си обичам,въпреки че доста се караме понякога.Моля те прочети пак какво съм написала! Мисълта ми е ,че търсим нещо,строим си пясъчни кули и докато живеем в една нереална приказка,не виждаме нещата такива каквито са,а ако случайно нашите фантазии не се сбъднат,ставаме несигурни и не можем да видим,че може би това,което притежаваме наистина е много по-хубаво и ценно,даже и не перфектно! И не виждам какво общо има,но съм на 17
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И аз съм така.
    Присъединявам се към клуба! Ужасно много ревнувам, а това ми е създавало много проблеми с него... Не че той не е същия,де
    Иначе относно темата ти...Да,перфектни неща няма,винаги се появяват някакви проблеми, но това е в рамките на нормалното.Няма перфектни хора,нито перфектни неща,но това не е от значение.Трябва да се учим един от друг,грешките понякога са за добро.Да се учим от тях.Да се учим от провалите,от раните,които имаме...Обичта(ако е истинска) е над всичко и би трябвало да понесе обикновените проблеми,дрязгите Заслужава си да пробваш заради човека,когото обичаш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    съгласна..
    i az su6to sum suglasna
    i az
    i az
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си