- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кажете ми програма която да имеиджва BIN формат
Имам едни BIN-ове от 1 игра, които са по 700 и отгоре мб-cd1, cd2, cd3 обаче нямам на компа програма, която да ги чете (може и да имам ама да не знам), та кажете ми такава програма, дето да ги имеиджва във виртуален диск или просто да ги чете.
deamon tools
Казва се daemon tools и не чете бин формат за съжалениеПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Първоначално написано от Анонимко
На мен ги отварячай са как така не ти го отваря кво ти казва?
Значи предлагам ти Daemon tools . В зависимост от версията може да ти чете или не .bin фалове.Също така зависи и от windows-а , който ползваш. Ако е серия 9х ще ти трябва по стара версия на Daemon tools , ако версия 2к може да ползваш всяка.
Каде пише коя серия е?Първоначално написано от zubi
И коя версия трябва да си изтегля за да ми ги чете?Първоначално написано от Анонимко
Най-новата който намериш. Аз съм със Ос 9х и ползвам Daempnd tools , който не чете .bin. Ако все пак не успееш да го подкараш с Daemond toolsПървоначално написано от Анонимко
намерих имената на още няколко програми , които маунтват имиджи (не съм сигурен дали отварят .bin)
AceliSO
CDmage1-01-5
PowerISO29
VirtualCloneDriver
Zubi мой човек кви ги бълнуваш ,че Daemon toolsa неможел да отваря .bin . Няма значение от версията и с 3.47 да е пак си ги отваря.
Просто явно не сте му включили всички опций " All options ON" на Emulation. Толкова ли е сложно за разбиране.
Аз като че ли не съм го направил това . И все пак на версия 3,47 когато дам маунт имидж отдолу на поддържаните формати няма .bin.Първоначално написано от Forslor
CUE/BIN вероятно незнаеш ,че .cue е посочващия файл за .bin. НО ЗАБЕЛЕЖИ дори понякога нетрябва .cue просто след като дадеш Mount image и на File type задаваш All Files (*.*) и избираш .binПървоначално написано от zubi
---------
M/у другото аз съм с 3.47 и досега няма .bin който да не ми е отворил ,незнам защо искаш да ме убедиш в обратното.
Първоначално написано от Forslor
Признавам се за победен. Трябва да се даде на All files и да се намери .bin файла за да тръгне.
Беше ми приятноо да поспоримПървоначално написано от zubi
![]()
Тва съм аз, обаче не забелязах че не съм логнат.![]()
Оправих се, оказа се че проблема е в bin-a, а не в програмата.
Благодаря ви за отделеното време.![]()
Поздрав с Emperor-The Tongue Of Fire![]()