.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    puh4ee_bg
    Guest

някой,който е гледал сериала "Камериерките" по GTV

Ако има някои който е гледал този сериал по GTV ще може ли да ми каже как свърши,защото аз не можах да го гледам в петък?Благодаря.

Re: някой,който е гледал сериала "Камериерките" по

Цитирай Първоначално написано от puh4ee_bg
    Ако има някои който е гледал този сериал по GTV ще може ли да ми каже как свърши,защото аз не можах да го гледам в петък?Благодаря.
    ne sum go gledala no se razrovih v neta ... ne6to koeto ti sama trqbva6e da napravi6 ... no ni6to i namerih tova

puh4ee_bg
    Guest
    да,благодаря ти все пак,аз бях влизала в саита на GTV и това го видях,но мен ме интересува как завърши този сериал,защото не пише там,а и не го гледах и ми е любопитно,

Цитирай Първоначално написано от puh4ee_bg
    да,благодаря ти все пак,аз бях влизала в саита на GTV и това го видях,но мен ме интересува как завърши този сериал,защото не пише там,а и не го гледах и ми е любопитно,
    da ... az si mislih 4e ima kakvo stava v seriala ... no qvno v saita na GTV nqma ... za6toto primerno v saita na BTV ima za serialite akkvo stava v epizodite ... sorry 4e ne sum yspqla da pomogna ...

puh4ee_bg
    Guest
    е споко не се притеснявай,аз вече се примирих че няма да разбера как е свършил този сериал,явно само аз съм си го гледала,жалко-на мен много ми харесваше-беше доста забавен и интересен,но както и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си