- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2 АЕГ vs 9
Но имате прекалено малко часове. Дори и за 5 години не ви се събират толкова часове, колкото в английските гимназии има само в 8ми клас. Още повече, че се набляга на тънкостите на езика, спирате се на всяка подробност, преподава се английска литература и т.н. и т.н. Не можеш да ме убедиш, че като ходиш на курсове ще научиш повече или толкова колкото се учи в английска гимназия. И аз си мислех, че като съм ходила 4 години на уроци по английски много добре знам езика, но...се оказа, че не е така.Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
Точно така. Има разлика и то огромна в това да учиш английски като първи език в езикова гимназия и в това да го учиш на курсове. Ангийски уча от както се помня, така де...доста време вече. Уча в 1АЕГ- училище, богато на традиции- също член на ЮНЕСКО, с изключително готини преподаватели- добри професоналисти също. Това, което знам, като английски имам предвид, съм сигурна, че в нито една школа няма да го получа- просто няма време. Не можете да твърдите, че с първи език английски ще излеза от гимназията само с един език реално- уча френски като втори и трябва да ви кажа, че наистина се учи езикът. Вярно е, че 4 часа седмично са малко, но който има желание за още- имаме си сипове за тази целПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
. Сигурна съм, че и във 2АЕГ е същото.
Awe ti si mn tup!!Първоначално написано от pinki
q si gledai rabotata!!DA JIVEE frenskata!! \
/
![]()
![]()
Обаче ти верно си много зле...Как може да сравнявате 9ФЕГ и II английска!!!!![]()
![]()
Та 9ФЕГ е една от най-елитните гимназии в София,в центъра,перфектна материална база...Когато в II англисйка започнат да пишат по бели дъски с маркери и да имат мрежи по футболните врати на двора ми се обадят...Леле колко болни хора има тука!
![]()
![]()
![]()
9ФЕГ е религия,а дворни училища като Английската и втора английска са в много по-долна класа!
Аз съм в 9 ФЕГ и най-доброто даскало според мен. Там просто няма учител, които да е некъв шибаняк. Всички са ебати пи4овете. Много сериозни и строги, но не са некви да се лигавят и си4ки да си говорят. Смеем се понякога.... мноо е яко ФЕГ отколкото АЕГ
Ти в ред ли си?Първоначално написано от Анонимко
Айде като незнаеш да не говориш много!
![]()
Вече 3-та година уча във II английска и от както съм там винаги се е пишело с маркери по бели дъски. Незнам от колко време е така, но със сигурност е от повече от 3 години. Футболните врати на двора пък си имат мрежи. Така че айде като говориш нещо първо да си сигурен в това, което казваш; и второ - поне да го напишеш по-грамотно![]()
az sam ot frenskata gimnaziq ( samo 4e v burgas) i moga da ti kaja 4e e mnogo hubavo da znae6 frenski eziktoi ti pomaga da nau4i6 i drugi ezici. pak i zapo4va da se nalaga kato govorim za6toto vlqzahme v evropeiskiq sayuz. no ti si re6ava6. prosto spodelqm mnenieto si.
![]()
Наистина...Друго си е при интелигенцията в КривоносовПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Първоначално написано от Анонимко
abe ei ***** ****** *****,noo si *** we,kvi sa tiq iziskvaniq ??!!!samo ti kaga 4e frenskate vinagi e bila i 6te bude s po-niskuk bal ot kolkoto 1AEG i 2AEG,ae ***** sq ****** s ******** ti
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
И аз бях изправена точно пред такава дилема преди две-три години.И тъй като живея много далече и имам слаба ориентация -избрах Френската,защото е в Центъра.Ако се запи6е6 във Френската,наистина 6те нау4и6 френски,той ти е сигурен.Освен това атмосферата е страхотна,много готини хора,всички са изключително амбициозни.Аз тогава не избрах 2ра англ,защото кварталът беше подтискащ.Но действително има6е по-висок бал,което се дължи на факта,че всички се стремят към английския език.Все пак не забравяй.че трябва да се чувства6 добре на това място-това са си пет години.Например 91нег има славата на най-добрата гимназия в София,но аз се радвам,че не съм там,защото щях да сев скъсам от учене,там им разсипват здравето.
Първоначално написано от Анонимко
spored men 2 AEG e po-hubava a i az sa kandidatstvam v neq dano da spolu4a
Frenskata e super ! Az u4a tam i za tri godini ne si promenih tova mnenie!Ima dobri u4iteli, ima i ne 4ak tolkova dobri...no ako iska6 da nau4i6 frenski- tova e mqstoto! Imaite predvid 4e tozi ezik e mn truden, no mn krasiv i si zaslujava predizvikatelstvotoA za atmosferata- naistina e neveroqtna, horata (pove4eto)- su6to...
![]()
A btw pri kndidastvaneto miv 7 klas pisah AEG na purvo mqsto, a FEG na 3 to..i se radvam 4e vleznah s 3 to jelanie.....A i spored men frenskata ima po -hubava materrialna baza !
eee евалата и аз съм от фег. Даскалото верно е супер яко, учителите горе долу стават. Ако искаш да излезнеш със знания, ела във ФЕГ. Ако искаш да си вееш пишката до 12 клас сред некфи малки хорица, ходи във 2 АЕГ. И тва сериозно - незнам защо но във 2 аег сички са нискиПървоначално написано от monkmonko
и сдухани
И аз съм от Френската!
Мисля,че е по-добро от 2 АЕГ
:P
koi klas si i kak se kazva6?Първоначално написано от mil4eto_
АХАХАХАХАХАХАХАХ глупакПървоначално написано от Анонимко
![]()
Кога френската е била с по-нисък бал от 2ра английска??!?!?!!? Чуваш ли се? 1АЕГ е преди френската, но 2ра АЕГ е дупка, свиквай.
Мдаа, мерси, мерси![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
2АЕГ, на френската лоша слава и не носи
Какви са тези хора, които непрекъснато заблуждават кандидат-гимназистите ?
Първо - всеки трябва да си прецени какъв език му се учи- френски или английски. Не си мислете,че английския,който учите по курсовете е на едно и също ниво с този от 2АЕГ. Когато започнете да четете Шекспир в оригинал и да ми го разказвате и дискутирате ще ви стисна ръката. До такова ниво ли ви обучават на курсовете? Не мисля.
Второ - Защо,когато сега кандидатствам за работа ме питат "имате ли завършена английска гимназия", а не имате ли завършена френска гимназия? И защо съм с 1 ниво над другите кандидати за работа?
Трето - 2 АЕГ не се намира "на майната си". Аз живея на Руски паметник точно и стигам до гимназия за 30мин с транспорт. По принцип френската би ми била по-близо,така че никой да не ми разправя глупости за разтоянията. Английската се намира на бул. Сливница. Вижте в бгмапс къде е точно.
Четвърто - Отдавна се пише на бели дъски с маркери,отдавна в някои от стаите има щори и всяка година след ремонтите става все по-готино. Коридорите са ремонтирани,стаите. Съжалявам,че вече завърших,а не започвам тепърва да уча в тази обстановка. Защото училището изглежда мн по-готино от преди 5-7 год,когато аз бях 8ми клас![]()
Ако ви интересува друго - питайте. Изглежда има доста мнения от неинформирани хора.
Smile!?
И още нещо.. защо 90% от негативните мнения за 2 АЕГ са написани от "гости" ? Много съмнително. Явно страдат някои от комплекси и пишат ли пишат негативни неща за Английската,като се крият по формата на "гости".
Не сте особено изобретателни![]()
Smile!?