- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2 АЕГ vs 9
Извън софия друг път ,първо разбери къде и тогава говри!близо е до стнцията на константин вели4ков с метрото,83,78 автобус,трамваи квото иска6.Първоначално написано от Анонимко
samo da kaja, che frenskiq e ezik, koyto e na put da izchezne, a angliiskiq e mejdunaroden ezik i ako iskash da go govorish svobodno trqbva da minesh prez angliiska gimnaziq! az sum za 2AEG!!!!!!!!!!Първоначално написано от ;5286189
Зависи какво искаш да учиш. Аз лично като завършил франкофон, горещо препоръчвам 9ФЕГ , наистина нивото там е много високо. А и имайки предвид текущите настроения спрямо чужденците на Острова, мисля че ученето в 2АЕГ с крайна цел Великобритания не е много удачно.
По-голяма глупост не бях чувал, всички европейски институции ползват като първи език френски. Да не говорим вратите, които отваря знанието на този език, помисли си за Балзак, Волтер, Юго ... Но, извинявай, мисленето може да не фигурира в твоята палитра от умения, имайки предвид начина, по който пишеш.
Последно редактирано от Arrondissment : 05-25-2013 на 13:17
Мда, много врати, много нещоДа не говорим вратите, които отваря знанието на този език, помисли си за Балзак, Волтер, Юго ... Но, извинявай, мисленето може да не фигурира в твоята палитра от умения, имайки предвид начина по който пишеш.Към държава на расисти и ксенофоби бъкана с чернилки и мангали
![]()
Ти имаш мисленето на американец. За вас, ниско интелигентните люде, Франция е Париж, а то далеч не е така.![]()
Последно редактирано от Arrondissment : 05-25-2013 на 13:11
Абе вие какво възстановявате тема от 2007?
П.П Поправка, 2006 година?
Момичето отдавна е получило диплома за завършен 12 клас в някое училище.
Последно редактирано от hristo99 : 05-25-2013 на 14:41