Tupa li sum ili kakvo-ne znam! Imam nabliudeniq 4e vsi4ki ostanali hora vijdat obektivno sveta-takuv kakuvto e ! A az ne moga! Naprimer ne moga da pretsenq horata dobri li sa ili lo6i, a ako ima i ot dvata vida koi sa pove4e ! I vse nqkakvi takiva jiteeski vuprosi! Super mn me sduhva tova! Horata okolo men izob6to ne se 4uvstvat oburkani ot tezi ne6ta! I nemoga i ne moga da razbera z6to ne moga da vidq kak realno stoqt ne6tata! Ne znam dali izob6to nqkoi me razbira! a su6to taka (sega 6te napi6a golqma tupotiq ama n zn) kato 4e li imam strah ot horata! Ne e 4ak tolkova brutalno imam mn pe4eni priqteli i semeistvo no mai me e strah ot horata za6toto si mislq 4e sa lo6i i mogat da mi napravqt ne6to! A i postoqnno si mislq za smurtta i vseki den sum v nqkakuv strah da ne se slu4i nai-lo6oto na nqkoi blizuk! Sigurno 6te me smetnete za luda! No vsu6tnost az sum veselo momi4e no nqkoi put kato po4na da si mislq razni takiva ne6ta i otka4am! MOLQ VI NE ME3 OTPISVAITE, OPITAITE DA MI POMOGNETE!