- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Koq e nai podhodq6tata vuzrast spored vas za da pravi6 sex ?
nqma vuzrast kogat ti doide togava !
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Попринцип всеки сам си решава, но лично мое мнение е 15-17
Az go napravih na 15 s 4ovek koito mnogo obi4am i poznavam ot 4 god.Hodihme 8 meseca predi tova(o6te hodim).Otnosno vuzrasta moje bi nai-dobre e 16-17god.A za 11-godi6nite prosto nqma kvo da kaja.Toava si e pedofiliq!!!
Mi spored men na 16 god e normalno.
Taq darjava rajda samo izvrateni deca kak na 11 o6te sigurno maikite vi vi kupqt i vi bur6at dupetata te za sex na 11 6te mi govorqt. Imat o6te jalto okolo ustata kak ne vi e sram na 13-14 sa6tone e normalno po sam saglasna za 16-17.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
spored men nqma to4na vuzrast no e hubavo da e sled 14 za6toto togava pone sa se razvili ot 4asti polovite ordani no moje da go pravi6 kogato si iska6 i nai vajnoto kogato si gotov\a !!!![]()
--{@
dobre de..sq...sburkala sum edna bukfa..:}}Първоначално написано от f@nt@zi@
последното, с което бих свързала 11-годишно момиче, е секснормалната възраст за мене си е 15-16-17
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Nimfomanke ti ot 8 si po4nalaПървоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Съгласна съм...Първоначално написано от psiHopaT4o
![]()
Ся по темата - това е много относително. Всеги го прави когато се почувства готов, иска го и наистина знае какво прави. Не мисля че е нормално някфи деца на по 12-13 да правят секс.Има си време за всичко. Защо да се бърза...нали и те някои ден ще пораснат и ще има кога да го правят. След 16 мисля, че е нормално
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
mii 16 (az sam na tolkova)![]()