.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на Sarabi

Айде и за 1АЕГ...

Извинявам се предварително,че пускам една от ужасно дразнещите теми за "тук ще ме приемат ли?",но просто вече изкрейзвам
    Та-момиче съм,по
    БЕЛ 5,375
    Математика 4,313
    Общо бал 31,376
    и честно казано нямам никаква идея дали ще успея да вляза в Първа Английска...моля някой запознат с баловете от предишните години и с възможности на пророк или знахар( )да ми каже имам ли шанс,защото това е единственото място на което искам да уча

И пак сори за досаждането
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    София
    За миналата година не знам, обаче по мое време, преди две години беше 35 и нещо след първо класиране.2003-слад второ е 33.938,. Успех, и на есен съученици

Guest
    Ako trqbva da badem realisti,nqma6 nikakvi 6ansove za parva angliiska,kolkoto i da sa zle ostanalite kandidatstva6ti...sorry,ako te razo4arovam,ama v parva angliiska se vliza s 5 i 6 ili ako ima6 kasmet - s dve 5-ci, s 4 i 5 e nevazmojno.

Фен
    Град
    zoo....
    Mи с този бал доста трудно ще влезеш.От първо класиране-абсурд,второ кл.-почти невъзможно,трето-доста е рисковано но пак не ми се вярва да влезеш.Сори че те разочаровам но не виждам как ще стигнеш до английската с този бал
    ....Don't bother!Be happy!....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    За миналата година не знам, обаче по мое време, преди две години беше 35 и нещо след първо класиране.2003-слад второ е 33.938,. Успех, и на есен съученици

Е нали всяка година бала пада?Щом преди за второто класиране е било 33 и нещо,то сега толкова ще е за първо.И като падне с около две и нещо за второ,както е ставало и преди,би трябвало да стане.А и оценката политература е висока...
    Някои казват,че може,други,че не може...

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Честно казано май няма да влезеш!Съжалявам!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

И според мен няма да влезнеш.
    И на мен това ми беше "мечтата" преди 2 години и с бал 32.75 не влязох дори на 2ро класиране!

Фен
    Град
    леглото
    ми аз съм там и ми се струва 4е няма да стане тоя номер
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

wazaaaaaa
    Guest
    i po dobre 4e nqma da vleznesh!!

Guest
    Ето за миналата година минималните балове в 1 АЕГ - направи си сметка можеш ли да влезеш с твоя бал, дори да паднат...

1 класиране - момчета - 31,250, девойки - 33,064
    2 класиране - момчета - 30,750, девойки - 32,814

За справка - http://regalia.hit.bg/

Guest
    А тук са за 2004 - виж колко са паднали http://regalia.hit.bg/p-kurs/1-2_klasirane_2004.htm

Guest
    Някой знае ли в колко часа на 11 юли ще изнесат списъците с приетите на 1-во класиране? И какви в същност са тези списъци - както с оценките - кой от гнездото окъде къде влиза, или по училища - например в испанската влизат....(еди кои си, независимо от у-щето-гнездо) в смг влизат...

Та като темата е за 1 АЕГ да си задам и мойте въпросчета. Какво мислите за училището? Какви са преподавателите? Какви са хората там? Приемущества и недостатъци? Желателно е да отговорят хора, които учат там, или поне имат преки впечатления. Мерси предварително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си