.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Moderated: Вярно ли е, че ако позлваш тампони и си девствена

4etoh v edin sait 4e ako izpolzva6 tampon a si devstvena, pri purviq put moje da NE se poqvi kurvene. vqrno li e tova? ot edna e strana e mn dobre ako nqma kruv, no puk druga se polu4ava super kofti za6toto ako priqtelq ti znae 4e si devstvena i moje da si pomisli 4e si go izlugala koeto e super tupo ?kakvo mislite po vuprosa..

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

:PpPpPpPp
    Guest
    purvo ne mi pri vseki pri purviq put te4e kruv drugo kakvo lo6o ima da mu obqsni6 4e e ot tampona a az izob6to ne sum 4uvala da ima takova ne6to no dano e vqrno

Фен
    Град
    nearby
    Тампоните са безвредни в това отношение хораа, и на опаковките си го пише!

бтв ти на колко си??
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Мега фен
    На мен никога не ми е текло кръв заради полов акт, а си бях девствена. Какво ти пречи да кажеш на мъжа, че не е задължително да има кръв, ако няма?

Супер фен
    Е предполага се,че приятелят ти има поне малко доверие и ако не тече кръв (което както ти казаха не е задължително да се случи) няма да си помисли,че го лъжеш,още повече за нещо такова...ии другото ти го казаха тампоните са безвредни и освен това има тампони за девствени момичета,които са по-малки на размер
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    nqma takova ne6to, tova dali 6te kurvi6 1viq put izob6to ne zavisi ot tamponite
    moq nevinnost i greh.....

Тампоните наистина нямат нищо общо с девствеността.Така или иначе има един отвор разположен до хименът, през който изтича менструалната кръв и тампонът застава точно там като няма опастност ципата да се скъса.Пък и при всеки е различно.Тя може да се скаса и от едно каране на колело например.А ако те е страх че може да те заболи (ако не си ползвала още разбира се) няма страшно не боли.Обобено ако ползваш тампони с апликатор!!!
    Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))

Мега фен Аватара на koalka
    Това е някакъв мит.Не е вярно.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Това е някакъв мит.Не е вярно.

Възможно е и да се случи,ако не го поставиш правилно... Дай боже обаче да няма кръв според мен!!!
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Охх.. предразсъдъци.
    Чети малко нещата писани по-горе в отдела "секс" на форума , преди да питаш СМЕХУРИИ

А за тампоните без коментар , мислех че живеем в 21 век и че момичетата имат по-висока обща култура Се тая де , явно много мисля

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си