- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko vreme?
зависи от настроението... \/
naistina zavisiotdelqme pove4ko vreme na lubovnata igra
![]()
Love you Kris !!!
ei hora za6to tolkova ostro?!ako ne ti haresva temata za6to otgovarq6?!ina4e po vuprosa..ami razli4no, spored situaciqta, no okolo 1 4as...![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Докогато искаме и двамата и имаме възможност - дотогава правим секс. Любов правя след това, когато го гушкам.
ами.. всичко е според зависи ..
да не седя с хронометъра да засичам![]()
правим го, докато ни се иска![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Докато издържи![]()
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Зависи от 1 до 3 часа любов секс от 15 - до 60 минути на тек бе зависи пил ли съм ял ли съм спал ли съм ебал ли съм преди това.
mi razli4no no otdelqme dosta vreme na lubovnata igra('')
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
1 час любовна игра и след това 30 минути секс, но някой път минаваме и без любовната игра, когато сме яко загорели и двамата. Ако си зададем за цел да е прекалено дълъг сексуалния контакт можем да достигнем 1 час еб*не, но в един момент ти писва да се клатиш като кон.![]()
От 2 минути до 2 часа. Зависи колко сме възбудени, колко ни се иска...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
I pri men e taka,no zavisi i ot nastroenietoПървоначално написано от cvety_i_bebeto
![]()
3 часа!
2 часа и 58 минути се целуваме, минута и половина лижа и 30 секуинди еба.
hah 6toto za tolkova svarshvash nali 30 secundi si e rekord weПървоначално написано от еБа Баби За ПаРи
![]()
mi az da vi se opla4a obiknoveno usloviqta sa extremni i go praim pod naprejenie dali na6te nqa da doidat 4esto go praim dokato te sa v dr staq i nekfi takia... abe pylna mizeriq i kato se tropne i nie se stresnem i si4ko otia na mainata si no v po normalni obstoqtelstva 4as 4as i malko
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
tochnoПървоначално написано от anichkaaa
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com