.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Аве а какво мислите за по нестандартните
    например мойта любима е тя по гръб на кухненската маса с възглавничка под дупето (че съм висок) и така и гледка и всичко и проникване и мани мани.....

На мен ми се иска да го правя на стъклена маса тя по гръб, а аз прав, но това все още не съм го правил
    За нестандартните пози съм напълно ЗА!!!

Мега фен
    Няма здрава маса...иначе съм го правила на маса и беше много добро. Някой правил ли е на стена, като по филмите?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
    задна аз отгоре и мисионерка
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Няма здрава маса...иначе съм го правила на маса и беше много добро. Някой правил ли е на стена, като по филмите?
    Супер яко е, но приятелката ти трябва да е на твоята или почти на твоята височина, защото тогава става доста неудобно. Двамата бяхме високи и се получи готин без големи извивки или гимнастически пози

Мега фен
    Ти говориш за друго - жената да е с лице срещу стената. Аз говоря за: жената с гръб към стената и е обкрачила мъжа през кръста.

Ти говориш за друго - жената да е с лице срещу стената. Аз говоря за: жената с гръб към стената и е обкрачила мъжа през кръста.
    Говорим за едно и също: Тя беше с гръп към стената и двамата се гледахме в очи, а единия и крак беше овит около моя, а другия и беше като опора

Мега фен
    Обаче аз искам той да ме вдигне и да ме държи за бедрата. Така или иначе, пенисът му стига почти до гърдите ми...и няма да се получи иначе.

Обаче аз искам той да ме вдигне и да ме държи за бедрата. Така или иначе, пенисът му стига почти до гърдите ми...и няма да се получи иначе.
    Това съм го правил във въздуха, но без някаква опора си е наистина трудно и в последствие изпробвахме още няколко други пози

Супер фен
    I az si padam po po-nestandartnite pozi.Mn obicham kogato sme pravi s priqtelq mi,toi me e vdignal i az sam go obvila s kraka(kakto i dr veche kazaha),obache da nqmame nikakva opora-mn e qko,e malko e izmoritelno,no trqbva da si po-izdarjliv Na masa sashto e mn gotino,kakto i vav vanata-toi si leji i az sam otgore s grabche kam nego-super e.

задна

Добре а що никой не каза пози с няколко човека?
    примерно 2 мацки и двама пича като ти си с гаджето а другите двама са ви най добрите приятели....
    или самата тема изключва отговор с повече от 2ма човека?
    Gott wei

Супер фен
    Ne,naprotiv-vkliuchva vsqkakvi otgovori-vapros na lichno mnenie.Prosto qvno na po-golqmata chast ne im dopada tazi ideq i za tova ne e pisano.Ako nqkoi ima takiva predpochitaniq neka pishe,priemat se vsqkakvi otgovori

Мега фен
    Би ми харесала задна прашка с двама - единият да е отпред и да му духам.

elenka
    Guest
    na men lubimata mi e pozata na kurtizankata -az sam sednala na masata ili na stola a toi e prav i mi go vkarva .. obi4am i kogato az sam otgore za6toto dosta se razvhrqm .. pri mislionerskata mnogo qko vliza .. na strani sa6to ... kogato si ka4vam krakata na krata mu i toi go vkarva s6to e qko abe mnogo sa

elenka
    Guest
    na men lubimata mi e pozata na kurtizankata -az sam sednala na masata ili na stola a toi e prav i mi go vkarva .. obi4am i kogato az sam otgore za6toto dosta se razvhrqm .. pri mislionerskata mnogo qko vliza .. na strani sa6to ... kogato si ka4vam krakata na krata mu i toi go vkarva s6to e qko abe mnogo sa

Цитирай Първоначално написано от elenka
    На теб май всичко ти е любимо

Guest
    Аз сам девствен но веднаж правих 69 с маиката на един приател
    беше Мега цоол

Голям фен
    Мии..той да е отгоре и странична

Голям фен
    Град
    Memphis
    I FEEL SO FINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AVE kakvo da kaja tuka 60%ot momi4etata nesa vijdali patok ama sa praqt na golemi razbiratelki na masataa na barbekiuto na xladilnika na mikrovolnovata xaxa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен
    Май ти не си правил на по-интересни места. На маса е много хубаво.

hm... vsy6tnos vseki tyk kazva po edna malka istina ... az sam na 15 ve4e i kato gledkam moite "palavi" suy4eni4ki pove4eto ve4e sa probvali cqlata kama sytra taka4e ne se i y4ydvam i da ima takiva momi4eta koito sa go pravili ..
    PSt dnes6nata mlade6 da te e strah da se navede6
    badI sEbEsI

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Мисионерска .

Град
    Стара Загора
    кучешка и мисионерска
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Цитирай Първоначално написано от s0c00l
    Задна и хм .. и може би с разкрачени крака на страни много и т'ва е ;0
    именно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си