- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Liubimi pozi v sexa
Аве а какво мислите за по нестандартните
например мойта любима е тя по гръб на кухненската маса с възглавничка под дупето (че съм висок) и така и гледка и всичко и проникване и мани мани.....
На мен ми се иска да го правя на стъклена маса тя по гръб, а аз прав, но това все още не съм го правил
За нестандартните пози съм напълно ЗА!!!
Няма здрава маса...иначе съм го правила на маса и беше много добро. Някой правил ли е на стена, като по филмите?
Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
2 т. от правилника. Бан на профил
Супер яко е, но приятелката ти трябва да е на твоята или почти на твоята височина, защото тогава става доста неудобно. Двамата бяхме високи и се получи готин без големи извивки или гимнастически позиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ти говориш за друго - жената да е с лице срещу стената. Аз говоря за: жената с гръб към стената и е обкрачила мъжа през кръста.
Говорим за едно и също: Тя беше с гръп към стената и двамата се гледахме в очи, а единия и крак беше овит около моя, а другия и беше като опораПървоначално написано от `Death`Whore`
Обаче аз искам той да ме вдигне и да ме държи за бедрата. Така или иначе, пенисът му стига почти до гърдите ми...и няма да се получи иначе.![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Това съм го правил във въздуха, но без някаква опора си е наистина трудно и в последствие изпробвахме още няколко други пози
![]()
I az si padam po po-nestandartnite pozi.Mn obicham kogato sme pravi s priqtelq mi,toi me e vdignal i az sam go obvila s kraka(kakto i dr veche kazaha),obache da nqmame nikakva opora-mn e qko,e malko e izmoritelno,no trqbva da si po-izdarjlivNa masa sashto e mn gotino,kakto i vav vanata-toi si leji i az sam otgore s grabche kam nego-super e.
Добре а що никой не каза пози с няколко човека?
примерно 2 мацки и двама пича като ти си с гаджето а другите двама са ви най добрите приятели....
или самата тема изключва отговор с повече от 2ма човека?
Gott wei
Ne,naprotiv-vkliuchva vsqkakvi otgovori-vapros na lichno mnenie.Prosto qvno na po-golqmata chast ne im dopada tazi ideq i za tova ne e pisano.Ako nqkoi ima takiva predpochitaniq neka pishe,priemat se vsqkakvi otgovori![]()
Би ми харесала задна прашка с двама - единият да е отпред и да му духам.
na men lubimata mi e pozata na kurtizankata -az sam sednala na masata ili na stola a toi e prav i mi go vkarva .. obi4am i kogato az sam otgore za6toto dosta se razvhrqm.. pri mislionerskata mnogo qko vliza
.. na strani sa6to ... kogato si ka4vam krakata na krata mu i toi go vkarva s6to e qko abe mnogo sa
![]()
na men lubimata mi e pozata na kurtizankata -az sam sednala na masata ili na stola a toi e prav i mi go vkarva .. obi4am i kogato az sam otgore za6toto dosta se razvhrqm.. pri mislionerskata mnogo qko vliza
.. na strani sa6to ... kogato si ka4vam krakata na krata mu i toi go vkarva s6to e qko abe mnogo sa
![]()
На теб май всичко ти е любимоПървоначално написано от elenka
![]()
Аз сам девствен но веднаж правих 69 с маиката на един приател
беше![]()
![]()
Мега цоол
I FEEL SO FINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAVE kakvo da kaja tuka 60%ot momi4etata nesa vijdali patok ama sa praqt na golemi razbiratelki na masataa na barbekiuto na xladilnika na mikrovolnovata xaxa
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Май ти не си правил на по-интересни места. На маса е много хубаво.
hm... vsy6tnos vseki tyk kazva po edna malka istina ... az sam na 15 ve4ei kato gledkam moite "palavi" suy4eni4ki pove4eto ve4e sa probvali cqlata kama sytra taka4e ne se i y4ydvam i da ima takiva momi4eta koito sa go pravili ..
PSt dnes6nata mlade6 da te e strah da se navede6
![]()
badI sEbEsI
Мисионерска .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
кучешка и мисионерска
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
именноПървоначално написано от s0c00l
![]()