- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- tedo_davis е отново тук... моля администраторите...
Така вие сладурчета такива ... Цоки най вече ти мистър "море от любов" искам да те помоля да махнеш бан-а на залата от която влизах преди за да мога да влизам отново тъй като не мога да се разкарвам всеки ден до центъра и обратно за да влизам ... моля ТЕ!!!!
Ако трябва анкета или нз какво ... просто искам пак да влизам тук - ще съм мирен и кротъкписал съм ти на майл-а ИП адресът
![]()
Мечтай си те на хора, който не са се провинили нещат да махнат Банна на Ip-то/виж тук/ , а ти след като си се провинил очакваш да ти го махнат.
11 tochka deaktiven profil.
той Цоки е пич ама нз защо го прави като ми каза че ще го махне ...![]()
Той Coki може и да е пич, ама след като го наричаш мистър "море от любов" няма как да се надяваш да ти махнат банна.
Ох, дебиле, неразбра ли че няма да ти върнат ника. Иначе сега да бях с първия си ник, както и много други.
А историята с "Море от любов" - слава богу че не съм го гледала...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ех, мечти...
аз по цял ден като само си сменям ИП-то
докато намеря някое небаннато![]()
![]()
![]()
досега е нямало такова чудо да махнат бан по ипама все пак стискам палциии
![]()
"Целувка за лека нощ"
Оптимист
Не му се разкарвало до центъра разбираш ли...Ми да идвам да те взимам с колата от вас и да те водя до центъра?
Ехх надеждата умира последна.Първоначално написано от machoka
![]()
Пък верно що не му го махнете, тъй или иначе и с Бан, и без Бан на IP ще влиза във форума. Какъв е смисълът?
Банат си за системно нарушение на 5 и 6 точка и системно нарушение на правилата за ползване на подпис.
Пиши ми отново на майла за ИП-то.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html