- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Imam napukani ustni!Pomo6t!
pomognete mi imam napukani ustni kakvo da pravq?![]()
2 т. системно.
Балсам за устни...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
балсам или гланц за устни
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
mi vzemi si nqkoi ot onezi balsami za ustni nz dali 6te pomognat no probvai!!!moje da go zakupi6 ot vsqka apteka a i v magazinite za kozmetika ima tai 4e np!
p.s.edna moq priqtelka si vze vazelin na rolka i e mnogo dovolna
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
mersi mnogo![]()
2 т. системно.
VAZELIN -samo tva pomaga povqrvai---takiva balsami i glancove -ne!
na oriflame si vzemi aqua vibes-fresh mint gloss pomaga
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ot koq seriq na NIVEA?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
2 т. системно.
az imam NIVEA LIP CARE pomanaga li izob6to?pitam za6toto o6te ne sum go polzvala
2 т. системно.
ami da, ne e lo6. zna4i ima nqkolko ne6ta, koito moje6 da napravi6. 1vo, spri da si gi oblizva6 i hape6(ako dosega si go pravila) 2ro kato si mie6 zubite leko mini ustnite s 4etkata ama vminatelno i to samo ako ne e mn tvurda. sled tova gi podsu6i s havliena kurpa, za da padnat koji4kite. posle nanasq6 obilno med i stoi6 taka kolkoto vreme si preceni6(20-30 min sa dostu4ni) sled tova izqj meda ot ustnite si ili g izmiii nai-nakraq nanesi nqkoi po mazen balsam, ot tezi na NIVEA moje6 da izpolzva6 Nivea Hydro Care taka mislq 4e se kazva6e, edin svetlo sin e i e malko po-skup ot drugite. Drug variant pak na Nivea e edin medicinski balsam, samo 4e toi se namira malko p-trudno i mislq 4e be6e po skup ne pomnq ve4e. Toi e v zeleno 6i6ence(ne znam kak se kazva
) i e specialno za mn suhi i napukani ustni. i kogato hodi6 na plaj e hubavo da si vzeme6 balsam4e sus slunceza6titen faktor
tova e ot men, nadqvam se da sum bila polezna
i su6to ako izpolzva6 4ervilo moje6 da go zameni6 s glanc, koito e po-voden
![]()
moq nevinnost i greh.....
Kupi si balsam ili vezelin ili gi maji v med ili maslo.
Mi kupi si borov vazelin.Namaji se ve4erta i na sutrinta po4ti nqma da sa ti napukani.Ili pak si vzemi ne6to dr ovlajnqva6to