.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Остави баща си да си чупи главата с тия двете любовници (щом са с него само заради парите; той не го осъзнава, проблемът си е негов). Не си тормози главицата с идиотщините му и щади майка си.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Повече от фен
    Гледала ли си 'капан за родители'? Спретни им някой номер

4efinkaaa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cveti4ka
    awe ako ne mi puka,dali 6tqh da napi6a tazi tema?ne me interesuva mnogo,4e ima lubovnici!gadno mi e za maika mi!
    "Не ме интерсува, че има любовници! Гадно ми е за майка ми.." е все е дно да кажеш "не ме интересува, че има слънце, гадно ми е, че пече..." същото е! Нямаше да ти е гадно за майка ти, ако ги няаше любовниците нали? \/ деа знам, според мен най-добрия начин да помогнеш на баща ти( и на майка ти по тоа начин) да ги разкара е да му каеш, че са с него само, заради парите му! важното е да му го кажеш, пък...оттам нататък от него зависи как ще го възприеме, все пак ти си му дъщеря, бъди честна с него...

mi to tq ednata go be6e zarqzala po edno vreme,kagato sprq da i kupuva parcalki(dre6ki)i razni dr gluposti,awe zarqza go kogato toi sprq da i zadovolqva kaprizite i az togava mu kazah"vidq li,4e e s teb samo zaradi parite i toi togava kaza,4e sum bila mnoo prava i sa pak se bqha subrali,ma az ve4e razkarah,blagodarenie na vas,sa ostava vtorata,ma tq e po lesna

4e ot de pyk zn moje i gorkoto ti mami da ima 2 lubovnici apak kolkoto do vaprosa kak da gi raskrash do kolkoto razbrah idvat v vas mi drazni gi napravi im jivota ad po vs paragrafi no taka 4e bashta ti da ne se oseti est.

Ето как да ги разкараш!

Да предположим, че едната от въпросните дами се казва Л1, а другата - Л2. По някакъв начин си извоювай малко време с Л1 и й кажи, че баща ти се среща с Л2. Ако трябва поизлъжи малко и поукраси разказа си, чея обича повече, че й е купил еди-какво си.... Ако си сигурна, че е заради парите можеш да кажеш, че баща ти е потънал в дългове... След това направи същото и с другата.

Би трябало да се отдалечат от баща ти. Успех

guestt
    Guest
    Ako i tova ne pomogne vij tozi sait
    www.hitman.us

Ne znam kakvo si si govorila s ba6ta si , trqbva pak da probva6!Kaji mu vsi4ko koeto 4uvstva6!Kaji mu 4e ne ti e priqtno da vika tiq ligli u doma !No vyv vsi4ki slua4ai ne kazvai na maika si 6te stane mnogo lo6o a i ne se znae kakvi 6te sa posledstviqta moje da se okaje 4e ti 6te strada6 nai-mnogo ako i kaje6!KYSMET!!!Dano vsi4ko da se opravi!
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ~*~Бриана~*~
    Ето как да ги разкараш!

Да предположим, че едната от въпросните дами се казва Л1, а другата - Л2. По някакъв начин си извоювай малко време с Л1 и й кажи, че баща ти се среща с Л2. Ако трябва поизлъжи малко и поукраси разказа си, чея обича повече, че й е купил еди-какво си.... Ако си сигурна, че е заради парите можеш да кажеш, че баща ти е потънал в дългове... След това направи същото и с другата.

Би трябало да се отдалечат от баща ти. Успех
    Да, това е добро, опитай се!
    Нищо не ти струва да опиташ! Въпроса е само да ядосаш любовницата му как ли не! Започваш " Харесва ли ви диаментения пръстен, мобилния телефон и почивката на море от баша ми" оная ще каже че няма ткива неща пък ще намекнеш тънко но разбираемо че е било за другата! БЕ НЕЩО ТАКОВА! ПРОБВАЙ ИДЕЯТА НА ДР МОМИЧЕ НЕЗАБАВНО!
    Follow The Star In Your Mind
    Sail Along, Sail Along...

Град
    Градът на кауните!
    Разбери каква музика слуша втората и когато е в дома, пускай точно обратното. Например, ако е дива метълка - кючеци. Ако е някаква циганска чалгаджийка - някакво монтонно техно туп-туп-туп 2 часа. Също така, като минава покрай тебе, сложи нещо като желе в носа си и го остави да тече. Като мине покрай теб, изкашляй се право в нея(ако може да отиде малко желе и върху нея - перфект). Та такива методи. Все гадости.
    Или: ако баща ти нещо е сготвил, му кажи, че ти ще занесеш яденето и излей цялата манджа върху женката под предлог, че си се спънала. Абе просто да не ще да дойде.
    И ми хрумна още нещо: залепи в къщата някакъв плакат с гадост - имаше една популярна картинка, на която една жена си е пробила език със спринцовка. Ако можеш да го изкараш като плакат по някакъв начин - идеално. Бори се!
    А, и за да не правят секс - скрий им презервативите. Няма да искат да правят без.

И още един едит: създай си образ пред нея на типичната "мрънкаща тинейджърка". Непрекъснато й се оплаквай, моли я за съвети, решения, дъдни й на главата като луда. Или пък покани някоя приятелка, пусни силно музика(най-добре инструментал от нещо на Бритни Спиърс) и пейте с пълен глас и ФАЛШИВО! Ще подейства(надявам се).
    Сатаната е пич.

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Re: ba6ta mi ima dve lubovnici,kakvo da napravq?

Цитирай Първоначално написано от cveti4ka
    moq problem e 4e maika mi e v Angliq,a ba6ta mi ima dve lubovnici,daje gi vodi v ku6ti!tva e super kofti ,az mnogo puti sum govorila s nego po tazi tema,no toi kazva,4e tova sa prosto negovi priqtelki,no az ne sum bebe i vijdam kakvo ima m/u tqh,daje i sms-ite sum mu 4ela i povqrvaite,priqtelite ne si pi6at takiva ne6ta!men ne me pritesnqva tolkova,4e toi ima lubovnici,za6toto toi ne e mnogo star i hi4 ne e za izhvurlqne i ima nujda ot malko jensko,za6toto maika mi e dosta dale4 za da mu zadovolqva nujdite taka da se kaje,no samiq problem e 4e tezi vuprosni lubovnici sa s nego ot finansova gledna to4ka i az go osuznavam,no toi ne!molq vi,kaje te mi kak da gi premahna ot jivota ni,za6toto ve4e nz kakvo da pravq
    zna4i
    imam su6tiq problem samo 4e lubovnicite sa pove4ko i maika mi znae
    zna4i veroqtnostta mai4eto ti da ne e naqsno e mn malka , no ako ne e NE I KAZVAI!!!!
    6te q zaboli pove4e i 6te se razvedat.....prosto go priemi-->mujete otka4at s navlizaneto v kriti4eskata ... ne e vinoven nikoi , ama i ako ne sa zadovoleni nema da im padne guza
    ne6to s va6te ne e vurvqlo
    suvetvam te:zatvarqi si o4ite--.tova e m/u va6te
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Моята майка е във Франция и също баща ми има две любовници. Може би, защото съм момче не ми дреме, ако ще и 5 да има, то и без друго са пред развод...

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Ако разбера, че баща ми има любовница ще полудея, няма да кажа на майка ми, обаче тая ще я намеря и ще и направя живота черен.

Голям фен

няколко идеи

ето няколко идеи, които може и да помогнат:
    Като разбереш, че той излиза с тях, му ангажирай вниманието, ама много.Кажи, че силно те боли нещо- корем,глава каквото искаш и си легни в леглото,като го помолиш да е край теб.Може даже да го накараш да те води по лекари.
    Искай да ти купува разни неща-така ония двете много ще се дразнят.
    Ако знаеш нешо за тях,-къде работят или за близките им, можеш да ги поизложиш там.
    Карай баща ти да ходите някъде само двамата-така няма да остава време за тях.
    Играй ролята на "момичето на тати" - това ще ги вбеси и много е вероятно да си потърсят друго място.

Фен
    Град
    In your mind~
    Цитирай Първоначално написано от lilito{P}
    Ако разбера, че баща ми има любовница ще полудея, няма да кажа на майка ми, обаче тая ще я намеря и ще и направя живота черен.
    Е тфа е!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си