- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ba6ta mi ima dve lubovnici,kakvo da napravq?
Остави баща си да си чупи главата с тия двете любовници (щом са с него само заради парите; той не го осъзнава, проблемът си е негов). Не си тормози главицата с идиотщините му и щади майка си.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Гледала ли си 'капан за родители'? Спретни им някой номер![]()
"Не ме интерсува, че има любовници! Гадно ми е за майка ми.." е все е дно да кажеш "не ме интересува, че има слънце, гадно ми е, че пече..." същото е! Нямаше да ти е гадно за майка ти, ако ги няаше любовниците нали?Първоначално написано от cveti4ka
\
/ деа знам, според мен най-добрия начин да помогнеш на баща ти( и на майка ти по тоа начин) да ги разкара е да му каеш, че са с него само, заради парите му! важното е да му го кажеш, пък...оттам нататък от него зависи как ще го възприеме, все пак ти си му дъщеря, бъди честна с него...
mi to tq ednata go be6e zarqzala po edno vreme,kagato sprq da i kupuva parcalki(dre6ki)i razni dr gluposti,awe zarqza go kogato toi sprq da i zadovolqva kaprizite i az togava mu kazah"vidq li,4e e s teb samo zaradi parite i toi togava kaza,4e sum bila mnoo prava i sa pak se bqha subrali,ma az ve4e razkarah,blagodarenie na vas,sa ostava vtorata,ma tq e po lesna![]()
4e ot de pyk zn moje i gorkoto ti mami da ima 2 lubovnici apak kolkoto do vaprosa kak da gi raskrash do kolkoto razbrah idvat v vas mi drazni gi napravi im jivota ad po vs paragrafi no taka 4e bashta ti da ne se oseti est.
Ето как да ги разкараш!
Да предположим, че едната от въпросните дами се казва Л1, а другата - Л2. По някакъв начин си извоювай малко време с Л1 и й кажи, че баща ти се среща с Л2. Ако трябва поизлъжи малко и поукраси разказа си, чея обича повече, че й е купил еди-какво си.... Ако си сигурна, че е заради парите можеш да кажеш, че баща ти е потънал в дългове... След това направи същото и с другата.
Би трябало да се отдалечат от баща ти. Успех
Ako i tova ne pomogne vij tozi sait
www.hitman.us![]()
Ne znam kakvo si si govorila s ba6ta si , trqbva pak da probva6!Kaji mu vsi4ko koeto 4uvstva6!Kaji mu 4e ne ti e priqtno da vika tiq ligli u doma !No vyv vsi4ki slua4ai ne kazvai na maika si 6te stane mnogo lo6o a i ne se znae kakvi 6te sa posledstviqta moje da se okaje 4e ti 6te strada6 nai-mnogo ako i kaje6!KYSMET!!!Dano vsi4ko da se opravi!![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Да, това е добро, опитай се!Първоначално написано от ~*~Бриана~*~
Нищо не ти струва да опиташ! Въпроса е само да ядосаш любовницата му как ли не! Започваш " Харесва ли ви диаментения пръстен, мобилния телефон и почивката на море от баша ми" оная ще каже че няма ткива неща пък ще намекнеш тънко но разбираемо че е било за другата! БЕ НЕЩО ТАКОВА! ПРОБВАЙ ИДЕЯТА НА ДР МОМИЧЕ НЕЗАБАВНО!
Follow The Star In Your Mind
Sail Along, Sail Along...
Разбери каква музика слуша втората и когато е в дома, пускай точно обратното.Например, ако е дива метълка - кючеци. Ако е някаква циганска чалгаджийка - някакво монтонно техно туп-туп-туп 2 часа. Също така, като минава покрай тебе, сложи нещо като желе в носа си и го остави да тече. Като мине покрай теб, изкашляй се право в нея(ако може да отиде малко желе и върху нея - перфект). Та такива методи. Все гадости.
Или: ако баща ти нещо е сготвил, му кажи, че ти ще занесеш яденето и излей цялата манджа върху женката под предлог, че си се спънала. Абе просто да не ще да дойде.
И ми хрумна още нещо: залепи в къщата някакъв плакат с гадост - имаше една популярна картинка, на която една жена си е пробила език със спринцовка. Ако можеш да го изкараш като плакат по някакъв начин - идеално. Бори се!![]()
А, и за да не правят секс - скрий им презервативите. Няма да искат да правят без.
И още един едит: създай си образ пред нея на типичната "мрънкаща тинейджърка". Непрекъснато й се оплаквай, моли я за съвети, решения, дъдни й на главата като луда. Или пък покани някоя приятелка, пусни силно музика(най-добре инструментал от нещо на Бритни Спиърс) и пейте с пълен глас и ФАЛШИВО! Ще подейства(надявам се).
Сатаната е пич.
zna4iПървоначално написано от cveti4ka
imam su6tiq problem samo 4e lubovnicite sa pove4ko i maika mi znae
zna4i veroqtnostta mai4eto ti da ne e naqsno e mn malka , no ako ne e NE I KAZVAI!!!!
6te q zaboli pove4e i 6te se razvedat.....prosto go priemi-->mujete otka4at s navlizaneto v kriti4eskata ... ne e vinoven nikoi , ama i ako ne sa zadovoleni nema da im padne guza
ne6to s va6te ne e vurvqlo
suvetvam te:zatvarqi si o4ite--.tova e m/u va6te
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Моята майка е във Франция и също баща ми има две любовници. Може би, защото съм момче не ми дреме, ако ще и 5 да има, то и без друго са пред развод...
ето няколко идеи, които може и да помогнат:
Като разбереш, че той излиза с тях, му ангажирай вниманието, ама много.Кажи, че силно те боли нещо- корем,глава каквото искаш и си легни в леглото,като го помолиш да е край теб.Може даже да го накараш да те води по лекари.
Искай да ти купува разни неща-така ония двете много ще се дразнят.
Ако знаеш нешо за тях,-къде работят или за близките им, можеш да ги поизложиш там.
Карай баща ти да ходите някъде само двамата-така няма да остава време за тях.
Играй ролята на "момичето на тати" - това ще ги вбеси и много е вероятно да си потърсят друго място.
Е тфа е!!!Първоначално написано от lilito{P}