- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да попитам ... Имате ли фетиш ...
Драствайтене ми мн ясно пРи вас как е но всеки трябва да има любима част от тялото на партньора си .... При мен това е ... Малките хълмчета над дупето точно там където е границата на дупето и кръста .... чувал съм за доста странни ... Такива като колене глезени пръсти .... При вас как е ?
![]()
Има 2 мускула на врата отпред - отляво и отдясно. когато главата е изправена и човек я завърти, единият от тях се изразява много ясно. Обожавам ги. Вратът ми е доста любимо място.
Любимата част, еми путката рошава, ти как мислиш. Лижа я, хапя я, смуча я, бахти сладоледа, а? (Да ти еба темата)
Мерси за коментараПървоначално написано от Доктор SEX
радвам се за теб .... Не се занимавай с темата пр искам да питам кое възбужда хората най-мн секи е различен неможе всички да харесаме Котета Цици Пишки .... и т.н. има и др неща в човешкото тяло Дет са красиви !!! немислиш ли >>>> май не ... Явно не
ЩЕ ти изрецитирам стих от извесното произведение на Бичето, незнам как се казва но се пее така "От секо ида мамави мръсна моята цел е гъзо да ви пръсна нема значение момиче момче във всяко положение Бичето ебе"
puuuu...
mi zna4i
mn me kefi izvivkata na nosa(nekva adski gladka i 4ipa)
i opredeleno rucete ot gore do dolu![]()
PS:ako me 4ue za kvo go haresvam 6e me zastrelq
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
ami nshibarito me kefi i krakane obi4am da naranqwam partniorkata si w nikak1w slu4ei (samo w1jeta nikakwi shtipki
) prosto momi4etata izglejdat po nevinno nqkak si
![]()
btw do sega ne s1m go prawil na nikoi towa no mislq da probwam no s fotogarfska cel glavnoaz fotograf shte stawam
![]()
da imam
gurdite i vrata mu
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Устните му.
Коремчето и вратлето..![]()
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Много ме кефятПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
ДУпето! [-o<
устните![]()
като си харесам някое момче, а той все още нищо не подозира, много обичам да наблюдавам профила на устните му, да проследявам извивките им, формата им...ммм![]()
а и миглите също ... много обичам мигли особено ако са дълги![]()
алелуя.
устата и ръцето му..умирам си за тях![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
коремчето му мн ме кефи![]()
dobre oformenite race, hubavi 6iroki ramena i gryb...lele![]()
![]()
![]()
вин на това фетиш ли му викате я не се сктавайте![]()
![]()
миси мн за всички постове .
.... ДОста ми харесва Дупето й .... макар че тя винаги се оплаква че е "ДеБЕлА" .. нз това е някакъв такъв инстинкт на жените да не се харесат ... пак как тя е 1.65 и е 40-45 килограма ... няма нищо перце е ....
![]()
Само едно пояснение - дупето не е фетиш. И гърдите, и гърба, и корема.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> xaxxaaxaxaxПървоначално написано от Доктор Sex
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.