.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    ЕЙ, МОДЕРАТОРИТЕ!!! КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХТЕ? ФОРУМЪТ СТАНА ЕДНА ПОМИЯ, А ВИ СЯКАШ СПИТЕ! И МАЙ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ТЕЗИ ТЕМИ ДА НЕ БЪДАТ ЗАЛЮЧВАНИ, А НАПРАВО ИЗТРИВАНИ!!!!
    Сори за тва мое мнение,наистина! Разбирам ви, ест, че и вие сте хора, но все пак сте поели някаква отговорност. Не казвам да стоите денонощно във форума и да следите за такива простаци, които само пускат безсмислени теми, но така или иначе трябва да вършите задълженията си... Изобщо не ви упреквам или искам да се карам с вас, напротив, просто си изказвам мнението и се надявам никого с нищо да не съм обидила. А ако съм, съжалявам...

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    [color=indigo]
    А и като е боза - 'що пишете тук бре? Айде бързо щракайте на бутончето ЕКЗИТ и тичайте към останалия пиъринг, белким намерите нещо по-стойностно.
    Ами нали те чакаме тебе да оправиш форума
    а,ти взе да ни гониш?Оле каква стана работата!Аз пък като по-нахална ще стоя тука и ще чакам модераторите да им минат изпитите,да излизат с френдове и ча дойдат да оправят.
    Поне вземете да смалите на някои личности аватарите защото вече ме дразнят като например BeLiVe_Me`f и още отбор дрожина със такива големи подписи и аватари!
    Добре разбирам Ви и вие сте хора имате си лична работа!
    Нека поне за летния сезон да се сложат още модератори!!!
    Нейскам да се заяждам!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    Поне вземете да смалите на някои личности аватарите защото вече ме дразнят като например BeLiVe_Me`f и още отбор дрожина със такива големи подписи и аватари!
    Ако искаш да ги махнеш ползвай Adblack-a на Мозилата и готово.Така ще махнеш и досадните реклами на този и всики останали сайтове.
    11 tochka deaktiven profil.

предприети са необходимите мерки и нарушителите се санкционират.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си