- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak dago nakaram da me lije
А-а-абе-е-е...друго си е да те близнат!!!Първоначално написано от geri_fenka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ :P
Е, как ще те е срам да му кажеш?!?!?!
Казваш му в прав текст : Миличко, ще ми направиш ли френска??
Аз така правя.. Когато ми се иска нещо директно казвам на приятеля ми. Или пък той ако иска френска, ми казва и готово.
Какво сложно има?? Все пак сте заедно, обичате се, трябва да си казвате всичко.
Или пък друг вариант, изпробван:
Кажи му: дай ся да играем на една игра. Аз те питам интимен въпрос и ти трябва да ми отговаряш честно. После ти ме питаш и така. И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЪРДИ НА ДРУГИЯ.
И го питаш: Ти що не ме лижеш често? Гнус ли те е или те мързи, или просто не ти харесва?
Или пък въпрос: Какво ти липсва в секса?
И каквото те пита и ти го питаш трябва да си кажете напълно честно и искренно. Много е ефектно, научават се доста интересни неща един за друг.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ми ако не ще да те лиже или просто не е лизач или проблема е в теб.Може би не се къпеш често.Подмивай се с минерална вода преди да отидеш в тях.Може би ще помогне и едно бръснене.Сигурное неприятно да си заплиташ езика.
ЩО ЗА ТЕМИ ГОСПОДИИИИИИ!!!!!![]()
ПП:Ако направиш тези неща може и да имаш успех .
Всичко подлежи на промяна но не и смъртта
Искате орална любов?
Понякога е добре мъжете да знаят какво точно харесват жените
Първо бъдете сигурна, че това ще ви донесе удоволствие, но също така е добре да намалите окосмената покривка върху клитора и гениталиите. Известно е, че пра-баба ви не го е правила, но това не означава, че за партньора ще бъде по-приятно да се рови в дебри и да се дави. Подобно преживяване едва ли ще остави и вас и него с особено приятни преживявания - така, че улеснете достъпът това все пак си е вашето удоволствие.
Понякога е добре мъжете да знаят какво точно харесват жените при оралната любов, но има и някои правила, които е добре да са известни и за двете страни. Не очаквайте още от първият път да получите невероятен оргазъм все пак сте начинаещи, не че няма изключения. Ето някои съвети, които са съставени от сексологът Кивин и се наричат метод на Кивин (можете да си измислите и ваш такъв):
1) мъжете трябва да знаят, че жените имат нужда от по-продължителна стимулация на клитора, за да почувстват оргазъм така че пригответе се за около 20 мин (това не важи за жените с голям опит в тази област, но пък ще им е приятно).
2) мъжете трябва да използват и двете си ръце- поставете показалецът и средният пръст отстрани на клитора и много нежно извършвайте движения с тях.
3) поставете долната си устна до отвора на пикочния канал към клитора (жените обичат да се стимулира частта точно преди него), като така ще можете да извършвате движения с език.
4) поставете пръст на лявата си ръка върху перинеума (частта между вагиналният отвор и ануса) това е сензитивна част както за мъжете така и за жените, а и освен това ще можете да усетите малките конвулсии, който предхождат оргазма.
5) за жената е много важно да не забравите да се избръснете гениталиите са много нежна част и можете вместо удоволствие да й причините болка.
6) понякога е възможно жената да има желание да стимулирате ануса й просто го направете (няма да се изцапате), същото важи и за стимулацията на ануса при мъжете. Можете да добавите и ваши желания и докосвания, които за вас са също важни към гореизброените идеи стига това да ви доставя удоволствие.
apf на мен приятелката ми тва ако ми го каже ще стана като звяр! (в положителния смисъл) Ще я изпапам направо :РПървоначално написано от Анонимко
Само ако е с момиче :РПървоначално написано от Анонимко
http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=627
Eto go batko beee![]()
I az imam syshtoto jelanie da podludq priqtelkata mi ot F-ska liubovtaka che sychystvam vi
!!!
Виж сега,има и друг вариант...например като започнете с петинга,кайи му или му прошепни на ушенце"мило искам да ме цункаш някъде"...при мен са го правили 2 моми4ета и просто трябва да съм малоумен да не се сетя за какво става на въпрос,а и немога да им откажа!
saglasen sam sas 6amaraПървоначално написано от Napushen_Buhal
btw za6to ne go izduha6 i posle toi trq se oseti pak ako ne se ti mu go namekni.. ne e filosofiq. apak ako ti si ot tezi koito ne obi4at da pravqt svirki normalno dane ta lije pone spored men
=D> =D> =D> evala i az taka mislqПървоначално написано от Lyv4eto`
![]()