.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от geri_fenka
    ami kato ne6te nali ima6 ry4i4ka davai s neq
    А-а-абе-е-е...друго си е да те близнат!!! \/ :P

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Е, как ще те е срам да му кажеш?!?!?!
    Казваш му в прав текст : Миличко, ще ми направиш ли френска??
    Аз така правя.. Когато ми се иска нещо директно казвам на приятеля ми. Или пък той ако иска френска, ми казва и готово.
    Какво сложно има?? Все пак сте заедно, обичате се, трябва да си казвате всичко.
    Или пък друг вариант, изпробван:
    Кажи му: дай ся да играем на една игра. Аз те питам интимен въпрос и ти трябва да ми отговаряш честно. После ти ме питаш и така. И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЪРДИ НА ДРУГИЯ.
    И го питаш: Ти що не ме лижеш често? Гнус ли те е или те мързи, или просто не ти харесва?
    Или пък въпрос: Какво ти липсва в секса?
    И каквото те пита и ти го питаш трябва да си кажете напълно честно и искренно. Много е ефектно, научават се доста интересни неща един за друг.
    HardC0re and BDSM forever

Град
    Русе
    ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ми ако не ще да те лиже или просто не е лизач или проблема е в теб.Може би не се къпеш често.Подмивай се с минерална вода преди да отидеш в тях.Може би ще помогне и едно бръснене.Сигурное неприятно да си заплиташ езика.

ЩО ЗА ТЕМИ ГОСПОДИИИИИИ!!!!!

ПП:Ако направиш тези неща може и да имаш успех .
    Всичко подлежи на промяна но не и смъртта

Искате орална любов?
    Понякога е добре мъжете да знаят какво точно харесват жените

Първо бъдете сигурна, че това ще ви донесе удоволствие, но също така е добре да намалите окосмената покривка върху клитора и гениталиите. Известно е, че пра-баба ви не го е правила, но това не означава, че за партньора ще бъде по-приятно да се рови в дебри и да се дави. Подобно преживяване едва ли ще остави и вас и него с особено приятни преживявания - така, че улеснете достъпът това все пак си е вашето удоволствие.

Понякога е добре мъжете да знаят какво точно харесват жените при оралната любов, но има и някои правила, които е добре да са известни и за двете страни. Не очаквайте още от първият път да получите невероятен оргазъм все пак сте начинаещи, не че няма изключения. Ето някои съвети, които са съставени от сексологът Кивин и се наричат метод на Кивин (можете да си измислите и ваш такъв):

1) мъжете трябва да знаят, че жените имат нужда от по-продължителна стимулация на клитора, за да почувстват оргазъм така че пригответе се за около 20 мин (това не важи за жените с голям опит в тази област, но пък ще им е приятно).

2) мъжете трябва да използват и двете си ръце- поставете показалецът и средният пръст отстрани на клитора и много нежно извършвайте движения с тях.

3) поставете долната си устна до отвора на пикочния канал към клитора (жените обичат да се стимулира частта точно преди него), като така ще можете да извършвате движения с език.

4) поставете пръст на лявата си ръка върху перинеума (частта между вагиналният отвор и ануса) това е сензитивна част както за мъжете така и за жените, а и освен това ще можете да усетите малките конвулсии, който предхождат оргазма.

5) за жената е много важно да не забравите да се избръснете гениталиите са много нежна част и можете вместо удоволствие да й причините болка.

6) понякога е възможно жената да има желание да стимулирате ануса й просто го направете (няма да се изцапате), същото важи и за стимулацията на ануса при мъжете. Можете да добавите и ваши желания и докосвания, които за вас са също важни към гореизброените идеи стига това да ви доставя удоволствие.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami opitvala sum da govorq s nego ama ne napravo.pravila sum mu zaka4livi nameci.ponqkoga se pravi na udaren 4e ne me razbira a ponqkoga go pravi,no samo kogato toi sam si re6i.a pyk kato 4e li malko me e sram da mu kaja"iskam da mi pravi6 frenska lubov" i vse pak mn vi blagodarq za savetite do tuk :P
    apf на мен приятелката ми тва ако ми го каже ще стана като звяр! (в положителния смисъл) Ще я изпапам направо :Р

Guest
    Аз пък се чудя как да накарам мойта да ми даде да я лижа...
    ХеХе може да си решим взаимно проблемите.Базикам се разбира се.
    Абе момчета кажете на вас доставяли ви удоволствие да правите френска лубов
    Само ако е с момиче :Р

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=627
    Eto go batko beee

I az imam syshtoto jelanie da podludq priqtelkata mi ot F-ska liubov taka che sychystvam vi
    !!!

sex-instruktor
    Guest
    Виж сега,има и друг вариант...например като започнете с петинга,кайи му или му прошепни на ушенце"мило искам да ме цункаш някъде"...при мен са го правили 2 моми4ета и просто трябва да съм малоумен да не се сетя за какво става на въпрос,а и немога да им откажа!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами просто поговори с него и му кажи,че го искаш.Все пак трябва да си доставяте взаимно удоволствие.Както казаха по-горе предизвикай го,придърпай му главата.
    тва с главата не е много добра идея... поне аз мразя да ме карат насила. все едно на теб да ти бутат главата че да праиш бибитки... пък иначе по темата : ми тва което го казваш на нас му го кажи на него... за кво ходите ако не можете да се чуствате добре един с друг и не можете да си казвате каквото мислсите
    saglasen sam sas 6amara

btw za6to ne go izduha6 i posle toi trq se oseti pak ako ne se ti mu go namekni.. ne e filosofiq. apak ako ti si ot tezi koito ne obi4at da pravqt svirki normalno dane ta lije pone spored men

Цитирай Първоначално написано от Lyv4eto`
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами просто поговори с него и му кажи,че го искаш.Все пак трябва да си доставяте взаимно удоволствие.Както казаха по-горе предизвикай го,придърпай му главата.
    тва с главата не е много добра идея... поне аз мразя да ме карат насила. все едно на теб да ти бутат главата че да праиш бибитки... пък иначе по темата : ми тва което го казваш на нас му го кажи на него... за кво ходите ако не можете да се чуствате добре един с друг и не можете да си казвате каквото мислсите
    saglasen sam sas 6amara

btw za6to ne go izduha6 i posle toi trq se oseti pak ako ne se ti mu go namekni.. ne e filosofiq. apak ako ti si ot tezi koito ne obi4at da pravqt svirki normalno dane ta lije pone spored men
    =D> =D> =D> evala i az taka mislq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си