- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- ВЪПРОС КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИТЕ
Искам да помоля някои от екипа да ми даде информация от едно ИП какви теми и мнения са пускани
195.230.4.28 ето го ИПто
ако някои се навие да ми помогне нека да пише
Надеждата умира последна, ако не я изпревариш де ! Аз на твое място не бих се надявал !
то е за добра кауза
аз бих помогнал за това попитах
кажете някои модератор да се обърна лично към някои защото така може и да не ме видят даже
Ами ето ти един от най-отговорните модератори според мен
никът му е machoka
TheNightRider-Ако е искала да ни каже да ние казала![]()
Въпреки че и на мен и е интересно!Пък и невярвам някой модератор да и даде услугата без да каже за какво и е![]()
оооокей, аз само не мога да разбера от къв зор по дяволите ей така даваш ай пи... 0.о
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
сега ще му напиша едно съобщение и дано ме вземе на сериозно
kajte nqkoi drug moderator za6toto tozi ne mi odgovarq
ахам... има разлика между 'може' 'няма' и 'не искам'![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
TheNightRider, с мойте "скромни" права на модератор или съм тъпа или наистина не може да се види такова нещо.
За администраторите разбира се незнам, но едва ли някой администратор ще го направи дори да може.![]()
Забранено е! И то с пълно право! Както някой май каза преди мен - всеки има право на анонимност!
Не си тъпа. Ти си най-умната модераторка, която съм виждал.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Вижте тази тема
Обясни ми, как miloto_girl-4e го е видяла след като е невъзможно...
EDIT: Все пак пооправих леко поста си.
11 tochka deaktiven profil.
Окей, но няма да го едитна. Ако сметнеш, че е ненужно го изтрий.Няма да ти се сърдя.
Знам, не исках да кажа нищо против miloto_girl-4e.Просто исках да покажа, че модовете могат да вдият чуждите IP-та, но явно не е било по начина, по който аз си мислех.Първоначално написано от exploitedteen
До автора,
сега преди 5 мин видях ЛС-то ти. Както се разбра от темата, подобна информация не се дава на друг, освен на органите на реда чрез официални процедури и т.н.
Приятен ден от мен.
ами не приятно но добре![]()
с отговорите на колегите дотук считам темата за приключена.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html