.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

!!!!!ДО МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИТЕ НА САЙТА!!!!!

И ТАКА ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ И АДМИНИ-АКО НЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ-ТОЗИ ФОРУМ СТАНА НАЙ ГОЛЯМАТА БОЗА В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО-НЕ Е ЛОшО ДА СИ СВЪРшИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КАТО МОДЕРАТОРИ-А АКО НЕ МОЖЕТЕ ИЛИ НЯМАТЕ ВРЕМЕ И НЕ ИСКАТЕ-СЪС СИГУРНОСТ щЕ СЕ НАМЕРЯТ И ДРУГИ ЗНАЕщИ,МОЖЕщИ И С ЖЕЛАНИЕ ХОРА КОИТО НЯМА ДА ДОПУСКАТ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ КАТО ТЕМИТЕ ПО ДОЛУ И щЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ-А ИМЕННО БАН НА СПАМЪРА-АЙДЕ СЕ СТЕГНЕТЕ И СИ СВЪРшЕТЕ РАБОТАТА-ЗАщОТО АКО СЕКИ ПОчНЕ ДА ПИшЕ ТАКИВА ДИВОТИЙ-НЕ ЗНАМ ДО КЪДЕ щЕ СЕ СТИГНЕ.НАДЯВАМ СЕ чЕ ИМА ХОРА КОЙТО щЕ МЕ ПОДКРЕПЯТ.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Има такива хора и се надявам да не са малко.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Град
    Казанлък

Re: !!!!!ДО МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИТЕ НА САЙТА!!!!!

Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    И ТАКА ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ И АДМИНИ-АКО НЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ-ТОЗИ ФОРУМ СТАНА НАЙ ГОЛЯМАТА БОЗА В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО-НЕ Е ЛОшО ДА СИ СВЪРшИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КАТО МОДЕРАТОРИ-А АКО НЕ МОЖЕТЕ ИЛИ НЯМАТЕ ВРЕМЕ И НЕ ИСКАТЕ-СЪС СИГУРНОСТ щЕ СЕ НАМЕРЯТ И ДРУГИ ЗНАЕщИ,МОЖЕщИ И С ЖЕЛАНИЕ ХОРА КОИТО НЯМА ДА ДОПУСКАТ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ КАТО ТЕМИТЕ ПО ДОЛУ И щЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ-А ИМЕННО БАН НА СПАМЪРА-АЙДЕ СЕ СТЕГНЕТЕ И СИ СВЪРшЕТЕ РАБОТАТА-ЗАщОТО АКО СЕКИ ПОчНЕ ДА ПИшЕ ТАКИВА ДИВОТИЙ-НЕ ЗНАМ ДО КЪДЕ щЕ СЕ СТИГНЕ.НАДЯВАМ СЕ чЕ ИМА ХОРА КОЙТО щЕ МЕ ПОДКРЕПЯТ.
    Напълно подкрепям!
    New blood joins this earth
    and quickly he's subdued
    through constant pain disgrace
    a young boy learns their rules

напълно съм съгласна вижте го какъв е образ направете не6то по въпроса за6тото става противно

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Да!И аз съм ЗА!ВЕрно тука стана голяма Боза!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Guest

Re: !!!!!ДО МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИТЕ НА САЙТА!!!!!

Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    PODKREPQM

Ехооо имали кой да си вър6и работата в тоя форум

Guest
    moderatorite da napravqt NE6TO!!!toq daje e registriran.kak moje o6te da nqma BAN i da produljava da pi6e prostotii i gluposti v toq forum???

=D> =D> =D> =D> AIDEDE, TO 6TE BUDE MN HUBAVO AKO NQKOI GO HAKNE TOQ, 6TOTO QVNO NIKOI NQMA DA GO SPRE! ZALIVA FORUMA S POMIQ, I TVA STANA KATO BARDAK! KVO PRAVIM????
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Понеже аз не съм в тинейджърската възраст и влизам тук основно защото имам сестра на тази възраст-та ако някой ми каже откде е този "NSpi4IsBack" или ако го познава-аз ще се погрижа да не може да пише скоро.

Много малко ме интересува на колко си бе ДУХАЧ -то е много лесно така да говориш през безопасната дистанция на форума-а не знаеш че ако те пипна и наистина ше са осереш-нали само за лайна като тебе пишеш и пускаш теми?Майкати да еба в устата и теб в ГЪЗА педерас смотан.И теб и майкати ще ви шибам заедно на едно легло.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    v toq forum ima dosta "bokluk"
    nqkoi trqbva da gi maha tiq
    kvo e tva rezil

Някои да махне тоя изперкал наркоман щото направо ми се повдига от вече от него!Как може такава простащина!!!

ЕЙ, МОДЕРАТОРИТЕ!!! КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХТЕ? ФОРУМЪТ СТАНА ЕДНА ПОМИЯ, А ВИ СЯКАШ СПИТЕ! И МАЙ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ТЕЗИ ТЕМИ ДА НЕ БЪДАТ ЗАЛЮЧВАНИ, А НАПРАВО ИЗТРИВАНИ!!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Сега може би няма модератори по всяко време..но наистина това което направи онзи..даже името му не искам да си спомням си е помия! и трябва да се направи нещо за да се спрат такива спамери![/list]
    2 т. от правилника. Бан на профил

Лесно се спира тоя идиот, но като гледам няма кой!!!

Ами тъй като гледам никои от модераторите не си върши работата може ли такова нещо...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    така...
    1. темата не е в правилният раздел...
    форумът бил помия... а вие за Бога кога ще се научите да пускате темите в правилния раздел?
    2.ти самият се занимаваш с този, който прави помията..
    докато има хора, които да обръщат внимание на такива индивиди...,да им пишат в темите и да се нервят, ще има и хора, които да осират форума
    3. не модераторите, а администраторите могат да бан-ват Научете се
    4. аз лично не знам да има модератор от сегашните, който да не си върши работата... хора, лято е, ние излизаме, модератори сме, но и да не ви се вярва и сме хора като сме модератори какво да не излизаме?да седим завързани тук?да следим за комплексари като оня и за такива, които му се връзват и отговарят?
    5. администраторите решават кой да е модератор и кой не...нека са има желаещи, но на нас са ни нужни и можещи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Подкрепям те!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    ЕЙ, МОДЕРАТОРИТЕ!!! КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХТЕ? ФОРУМЪТ СТАНА ЕДНА ПОМИЯ, А ВИ СЯКАШ СПИТЕ! И МАЙ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ТЕЗИ ТЕМИ ДА НЕ БЪДАТ ЗАЛЮЧВАНИ, А НАПРАВО ИЗТРИВАНИ!!!!
    napulno sam saglasna

Razbiram, che i na moderatorite ne im e lesno, no vse pak hvanali ste se na horoto, shte igraete do krai. Ne vi kritikuam, prosto iskam da popitam kolko oshte trqbva da chakame, za da se oburne vnimanie na foruma (po-tochno razdela SEX). V momenta tam cari nqkakuv haos. Edin pulet prostak pishe idiotski temi i nikoi ne go spira. Nadqvam se, che ne sum vi zasegnala, prosto mi se iska da ne vijdam takiva temi. Predpolagam ne samo az de.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ако не се лъжа аз в момента съм единственият модератор тук..изтрих темите, но ..нищо друго не мога да направя..банн не мога да му сложа,докато съм онлайн ще следя за нови теми и ще трия..това мога да направя за вас, дано ви удовлетворява...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    vse pak blagodarim i za tova,malko ili mnogo i to e neshto =D>
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    miloto_girl-4e -Сори ,ама има неща за който не си права!
    Да вярно е че неможете все тука да стойте,да лято е ! Трябва да се сложат още поне двама модератора да се оправи работата!
    И това че тука не било боза,напълно не си права !

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Да ти е хрумнало, че имаме изпити, задължения, приятели с които да излизаме?

Спокич, нямаше ме известно време, но сега съм онлайн. Не знам какво е ставало, но сега ще престане

Видях да се споменава един образ nspi4 - този е едноклетъчно от всякъде, не се занимавайте с него

А и като е боза - 'що пишете тук бре? Айде бързо щракайте на бутончето ЕКЗИТ и тичайте към останалия пиъринг, белким намерите нещо по-стойностно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си