.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    късай! щом веднъж ти е изневерила, значи ще се повтори рано или късно!
    Въпрос на принципи...

А иначе дай и втори шанс,наистина трудно е да се прости такова нещо,но пък е благородно и ако наистина я обичаш-ще и простиш.Надявам се си е взела поука...сигурно е разбрала,че те обича истински...кажи и,че тва че е била пияна не я оправдава и така...поговорете си
    Хмз...благородно щеше да бъде да не му изневерява. Значи не го обича и значи не е ебе занего изобщо даже.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    късай! щом веднъж ти е изневерила, значи ще се повтори рано или късно!
    Въпрос на принципи...

А иначе дай и втори шанс,наистина трудно е да се прости такова нещо,но пък е благородно и ако наистина я обичаш-ще и простиш.Надявам се си е взела поука...сигурно е разбрала,че те обича истински...кажи и,че тва че е била пияна не я оправдава и така...поговорете си
    Хмз...благородно щеше да бъде да не му изневерява. Значи не го обича и значи не е ебе занего изобщо даже.
    Ами като сме малки и глупави,не разбираме много какво правим и после съжаляваме...и аз съм ги правила тия работи и след време разбрах,че дори човек,когото не обичам не заслужава да постъпвам така,но вече го правя най-вече заради себе си,заради себе си не си позволявам да изневерявам...човек се учи от такива неща...някой си взимаме поука след такива страдания,които сами си причиняваме,други вземе,че им хареса...ама искрено се надявам мацката да си е взела поука,както аз си взех на време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си