- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой бихте чукали момичетА?:)
Ebati tapite putki.Krasavci bili she vi eba u materialistkite.Futbolisti she chukate shto-shtoto zimat po 100 000 euro na mesec maikavi da eba.Po hubo se chukai s Vasil Bojkov,ili s Marginite fanete se ebete to sashtoto izliza.Golemite krasavci neche sa tolko krasivi ami prosto imat kinti i sa tapo izvestni kopelenca koito ne mogat da kajat dve dumi na krast.Chestno nema tolko tapi putki mai samo v BG e taka.Prodaljavaite v sashtia duh.
![]()
хаха амиии като за начало Кристианчо Роналдо,лол Валери Божинов,Фернандо Торрес,Раул малееии![]()
![]()
, но честно казано,не си падам много по футболисти...
![]()
f@nt@zi@
A kude zabravihte Shevchenko?![]()
Аз бих чукала Джо Коул,ох само да ми паднеее![]()
![]()
![]()
/rossa./
ооооооооооооооооооооооооо о david beckham samo da mi padne 6te go iznasilq
Зиданстрахотен е!
Не,не бих чукала нито футболист,нито никой,защото адски много обичам приятеля си и само него желая.
Йовов![]()
Nikoi, imam si priqtel, koito obicham i ne mi e neobhodim nikoi drug.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На мен пък ми е през х*я за скапания футбол.Първоначално написано от NeSTa_86
По принцип съм от Левски, но не съм фанатик. Най-обичам жените на футболните маниаци по време на световно или европейско първенство - по това време страдат от липса на внимание, така че...
![]()
![]()
![]()
teb ,ama 4e tapa tema na nedorasal puber...nqmam pi6ka i nemoga da 4ukam,no bih pravila sex s Valeri Bojinov,Deivid Bekam i Inzaghi
футболист не,ама кеану рийвс...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
dobre de 6te si priznaq bih se 4ukala s kostadin hazurov
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ebati selqniqta.boqdisvat si kosite po nai-prostashkiq nachin.ama az imam chuvstvoto che vsichkite sa obratni.![]()
poprincip imam predpo4itaniq kum http://www.datasport.it/immagini/totti(14).jpg i http://www.gol.bg/images/photos/0000002853-article.jpg
oba4e ne bih pravila sex s tqh.bih pravila samo s spriqtelq si![]()
Така ми се иска да правя секс с Роналдиньо.......
ОоО много са на първо място е Бекъм!!!!Кристиано Роналдо,Божинов,Бербатов,С калиев...и т.н. хаха![]()
Първоначално написано от rozovo_dupe
mi po princip i az sum taka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ама определено ще стане нещо, след което едва ли на някой вече ще може да му се иска.........
Честита 1 година с приятеля тиПървоначално написано от {{{P}}}
Гледам линийката долу вика 1 година
![]()
ooo Shevchenko, Joe Coul, Michael Owen, Kaka....... super sa, napravo mucka![]()
![]()
\/ Бекъм \
/
Кристиано Роналдо