- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой бихте чукали момичетА?:)
Christiano Ronaldo!!
Neveroqtno dobur.Eto i edna snim4ica da vidite kak minava celi otbori :
![]()
only .. Valeri Bojinov .. .drugite mi se vijdat gola voda {}
Dont Try To Tell Me .. What To Do .. Or Say BaBY {{{}}}
Емиии........Крисо Роналдо,Бербатов,Бекъм,Как и Божинов...Ммммхм...да,тези са ми достатъчни,ама ако може 1 по 1![]()
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Бекам много си падам по него![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
full respectПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
мен най си ме кефи Кристиано Роналдо (Валери Божинов също не е за изхвърляне..)обаче небих се е**ла с тях![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Трифон Иванов(точка)![]()
![]()
![]()
![]()
аз бих изчукал ОТ БОЙ Кристияно Роналдо
![]()
![]()
![]()
![]()
обичам дениту ми{}
Haresvam samo David Beckam ot kakto se pomnia... ako mi padne ne bih go podminala ....ama tva moje da stane samo v sunq mi...
![]()
Eее,каква е тази омраза към футболистите бе,и те са хора...Първоначално написано от forrzi
Ми много просто,с чук.С какво друго може?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Що бе,и с футболист може...Първоначално написано от CRaZy_IKT
Почти целия отбор на Левски...Особено вратаря Георги Петков,той къв е сексапил.Или пък да речем Джайеоба.На него как да му устои човек?!Вагнер и той...Първоначално написано от adi_crazy_мързи_да_се_лог
![]()
Айде бе,невсички си боядисват косата и това,че ти не се кефиш на футболисти не ги прави обратни.Първоначално написано от fergieson
Е как,това е истината...Много е секси.ХахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тааа...по темата.Аз си избирам да чукам вратарчето на Барса-Виктор Валдес /леле ще го изпапкам/ и Фернандо Торес също е сладур...
ami Fabio Kanavaro
valeri bojinov i bekam ko mi padnat shte gi skysam xaaxaxaxaxaxaaxa
ако 6те се прежалваш пробваи се с RonaldinhoПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Pi4a_Bateto.. koi 6a sa prejali za nego-takoav grozno jivotno niamaaaaa
0o0o0 opredelenone bih prostila na Christiqn Ronaldoa ot BG --> mNogo qsno 4e VELERI BOJINOV
))
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
"по футболисти ама грам не си падам.. адски са ми несимпатични, но бих се прежалила(как скромно звучи обаче Mr. Green ) за Божинов примерно..." [/quote]
хммм е честно грам нз какво му намирате на тоя педал Божинов ...![]()
епа с чук сигурно ще ги чукатПървоначално написано от Анонимко
Момичета,не бихте ли опнали Ибрахима Гай или Тиаго Силва?Не са ли гУлеми 'убафффци?
![]()
S GOLQMO udovolstvie Valeri Bojinov i christian ronaldo(osobeno nego)))))) :PP
![]()
МЕН БИХТЕ ЧУКАЛИ МОМИЧЕТА !!! НАЛИ ?
ebal sum go
priqtelqtoi e strashen futbolist
![]()
![]()
![]()