- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой бихте чукали момичетА?:)
хммм е честно грам нз какво му намирате на тоя педал Божинов ...Първоначално написано от DaDdY_BoY
[/quote]
O0o0oo Bojinov gei Daddy_boy nedeii taka laje6 tuka horata ......Na Valeri Bojinov sigurno 99% ot momi4eta v BG sa mu naviti
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
johnny depp :} ne e futbolist ama za men si e super maj
MNogo dobar vkus !!!Първоначално написано от Анонимко
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Люнберг или Ларсон, според мен са големи пичове. Не знам от къде го измислиха тоя Бекъм,та всички фенки по света да говорят за него. Мног ое тъпо![]()
![]()
Oho tova e po moqta chast!Futbolist da e puk drugoto ne e vajno!
kato za nachalo shte zapochna s Valeri Bojinov(vse pak mi e lubimec),posle shte trqsna Fabio Cannavaro,sled nego Shevchenko,posle del piero,Nesta,Totti estestveno,Cr Ronaldo,Luis Figo,Caca,Franchesko Coco,Valdes,Lampard,oooooooooooo ama kade zabravih i maja mi Fernando Torres,moje i Berbo ot men da mine!mislq che tolkova sa dostatachno!![]()
![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
cristiqno ranaldo ili bekam!:}}}}}}}}}}}}}}
ne sum po futbolistite...bih se ebala samo s moito PaTeNcE{P}(priqtelq mi)![]()
JiVeI,DoKaTo Ne DoIdE nA mOdA dA sE mRe....!!!
OOO MN QSNO 4E CRISTIANO RONALDO!! KOI BI MU OTKAZUL NA NEGO??!tva e nai qkiq fotbulist!!
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
научете се как се пише понеdavid beckham
той е само мой![]()
не се бях логнала а и поста ми е някъде си на майната си така че ето тука по-ясно да се изразя
Мн ги мраза тия лигльовци като Бербатов, Божинов или Бекъммн ме дразнат бих ги счупила от бой
а иначе бих 'чукала' целия отбор на ЛЕВСКИ, предвождани от Ицо Йовов разбира сеа веднага след него, Топчо, Гошо, Мечо, Гонзо, Ники ( и двамата ), Бабангида, Томе, Седрик абе сички
![]()
а от чуждестранните мн си падам по португалци и не бих подминала, Фиго, Рикардо и Ронално![]()
Ето за това мнение почвам да те уважавам. Всички футболисти за големи калъфи, ама незнам защо някой от момичетата страшно много си падат по тях..а майче се досетих, доста богати са..Първоначално написано от `Death`Whore`
юахахахх ти ли ахахахПървоначално написано от adi_crazy
Това е ключът от баракатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
berbatov.....kristiqno ronaldo.......
за твое сведение, мога да се бия много добре, въпреки е съм момиче, но съм наясно, че не мога да ги пребия 3-та така че не ми пречи да викна компания, но съм наясно, че няма да имам такава възможност, за тва са само мечтиПървоначално написано от the_o.c_girl
Berbatov
znam 4e e banalno,no mnogo mi haresva
Вие с тоя Бербатов........ама айде секи си има мнение
![]()
Ama kvi temi ve , eiIi~ bleah ^ ^
Тая тема трябва да се изтрие. Само мъжете имат право да говорят кой ще чукат, жените трябва да са вкъщи и да готвят!![]()
ti pone da znae6e kak im se pi6at imetata. pfu destska raltaПървоначално написано от SasHaaA
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!