- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой бихте чукали момичетА?:)
Chad Murray i C.Ronaldo...mislq 4e sym kazvala![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
breee kyde go vidq v neta i az da vidq brq ? trqq na jivo da ta vidq i da ta pitam za imenata na ob6to 10 igra4a ot sveta da mi kaje6 mn 6e mi e interesno
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ni sa karam brq. prosto za men e typa temata, po to4no bih q opredelil kato absolutno detska. v 8 klas pomnq momi4etata se govoreha koi futbolist ko neznam si ko. pyk e sme6no raira6 li![]()
po4vai kat men da se gavri6 togavana glei koga sym se registriral ot togava vse edno u sy6to a i ne se symnqvam 4e i predi tva e bilo taka
![]()
В момента с удоволствие бих се изпраскала яката с приятеля ми. Малко да разпусна, че избуших с мойте проблеми.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
аахахахахах как ще се пребориш с охраната ахахахах сигурно гаджето ще ги ступаПървоначално написано от adi_crazy
![]()
![]()
ооооооо дааааааааааааааааПървоначално написано от Atula
,ама без да говори точно !
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Бербатов... рррррррррррррр.....![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Залепвам му устата иииии.....Първоначално написано от Atula
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
.... BOJIIIIINOVVVVVVVV
![]()
а мене? или аз да ви почвам?![]()
немаш шанс, на тебе нема ти пусне щото пуска само топки зад себе си (вероятно е хомосексуалист)Първоначално написано от готина мацка
![]()
Freddie Ljungberg![]()
определено, ако ще чукам някой футболист това ще е C.Ronaldo \/
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Епа с известни личности немам желание да се чукам. Само с гаджето, че си го умее...
аз с удоволстжие бих се шибала с Кристиано Роналдо - тоя е баси пичът =D> =D> =D> .От българските бих спала със Стелиян Петров - защото ме кефи как изглежда и с Валери Божинов,защото е секси[/img]