- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли нещо заради което ви липсва училището
на мене ми липсва щото има едно момиче дето не го виждам всеки ден![]()
за наи истинския ми приятел става въпрос...
Липсва ми отношението на преподавателите и това, че ме поздравяват...
mi da zaradi priqtelite mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ако ти бяха приятели, щеше да ги виждаш пак всеки ден.Първоначално написано от kudravoto
Mi namene mi lipsva kato hodeh predi na daskalo ot kakto bqh ministur da mi vikat seki den ministura v daskaloto :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
не е баш така пък......!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Точно така е.
еми...липсва миии...
изрудийте и ебавките в даскало
а за приятелите-съгласна съм донякъде с `Death`Whore`
ама чак всеки ден....
О,Боже мой...как може да ти липсват преподавателитеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Те са най-ужасното нещо в цялото училище...не всички естествено
![]()
Ако влезеш висше, ще осъзнаеш, че никой преподавател не те познава по физиономия, за име - да не говорим. Аз лично се почувствах доста зле.
Е да,това е гадноПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Мдам,мога да кажа,че ми липсва...Не си давах много зор да уча,затва и не ми беше неприятно да ходявсичките базици,всичките приятелчета,които имам там вече ми липсват...Кофти е,защото повечето заминават на някъде и не можем да се виждаме
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Не ми липсва,особено през лятото
Просто по цял ден мисля за даскало..хах вие луди ли сте ве ?! Ако сте имали приятели от там, значи и сега ги имате и ще излизате ако не всеки ден, то през ден-два. Аз лично постоянно излизам с някой от моя клас или с моята компания (не са от моя клас) и така, че всичко е ОК. Вярно, лиспва ми едно - да гледам учителкат по история (на 23 год е)
em az po4ti ne sam sqdlaa da u4a tei4e da lipsva mi
nai ve4e zaredi horata
6ot s mnoogo ot tqh ne moa se vid sq - koi jivee na mianata si koi napravo v dr grad
ama 4estno kazano tei vav vakanciq si mi e dobre![]()
![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Da zaradi frendovete mi
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ami kogato hodime na u4ili6te ni lipsva vakanciqta sega e obratnoto![]()
хах ми да ест,липсва ми даскалото,просто така си бъх свикнала с всичко,че сега още не мога да се осъзнаяЛипсват ми приятелите от класа,познатите от другите класове,въобще цялата обстановка
Пък и като знам,че догодина ще съм в друг клас ми става мъчно за моя...
![]()
ПП Не е вярно,че ако са ти истински приятелите няма да се виждате всеки ден.Все пак моите бест френдове,поне повечето са я от Ямбол,я от Бургас или Пловдив и просто всички си отиват там за 2/3 от ваканцията! И все пак се виждаме,ама 1-2 пъти седмично не е достатъчно,просто не е като преди...пък и всички живеят в съвсем различни райони на София,не е мн лесно да се виждаме всеки ден![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
ми приятелите...не са ми били най-добрите приятели...но всеки ден се слчваше нещо много смешно и толкова забавно...![]()
Ами липсва ми самата атмосфера в даскалото-блъскането по коридорите,кретенщините на съучениците,тормоза над даскалите...все пак има нещо запленяващо в това да си говориш в час...липсва ми общото чувство
Аз съм фенка на училището![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Никой не ми липсва от стария ми клас честно казано. С приятелите ми оттам се виждам често, може би ще ми домъчнее за някои уичтели, които са наистина печени,но това ще се случи след време, засега се кефя адски много на ваканцията.
Оооо, определено няма нещо, което да е свързано с даскало и да ми липсва...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Даскалото не ми липсва, защото през изминалата учебна година се нагледах на простотии в него.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
едва я издържам тая ваканция![]()
искам обратно в училище, всичко ми липсва... беше ебаси веселбата. просто в последните седмици ми стана адски приятно да ходя (за пръв път от 11 години)
след 12 клас не знам кво ще правя о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...