.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от пор
    едва я издържам тая ваканция

искам обратно в училище, всичко ми липсва... беше ебаси веселбата. просто в последните седмици ми стана адски приятно да ходя (за пръв път от 11 години )

след 12 клас не знам кво ще правя о.О
    и аз тая година завършвам

Мега фен
    Град
    София
    Мен ми липсват контактите. Сега по- трудно се организираме за се видим някъде дори и на по кафе само. Всички са на работа, на лагери, по села. Иначе определено не ми липсва ставането в 5.30

Фен
    Град
    Пазарджик
    Липсва ми шоу-то... супер яко е в даскало, защото правим бая простотий нашия клас
    Любовта е по-силна от всичко

И на мен ми липсва даскалото заради едно момиче от класа, което много харесвам и не можем да се виждаме всеки ден

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    На мен ще ми липсват приятелите ми и учитела ми по БЕЛ
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

i_kiss_you
    Guest
    nai-mnogo mi lipsvat priqtelite, za6toto ne jiveq vav sa6tiq grad kadeto u4a

Фен
    Град
    Варна
    Ми, още е рано да се каже, че ми липсва у-щето, аз с приятелките ми си се виждам и без това, е, може би искам да видя госпожата ми по математика и тази по БЕЛ, за да им се похваля за изпитите и къде са ме приели . Както и да е, малко ми е страно сега тая година, щото никога не съм се местила в чужд клас, а сега това ще стане и не знам.

Град
    Из Варна
    tedy_girl къде си учила преди?

Фен
    Град
    Варна
    VII СОУ "Найден Геров"
    Ти?

На мен ми липсва защото компанията, която бяхме в даскало се разцепи малко за лятото и ми домъчнява за тях, а не можем да се виждаме често.Липсват ми смешките,емоциите и т.н.Но в никакъв случай не ми липсват уроците и даскалите
    Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от tedy_girl
    VII СОУ "Найден Геров"
    Ти?
    ОУ"Стоян Михайловски"

На мен ми липсва защото компанията, която бяхме в даскало се разцепи малко за лятото и ми домъчнява за тях, а не можем да се виждаме често.Липсват ми смешките,емоциите и т.н.Но в никакъв случай не ми липсват уроците и даскалите
    Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))

Повече от фен
    Въобще не.Там ми е весело заради симпатичните хората,а тях ги виждам всеки ден. Сега се радвам,че не виждам всеки ден противните физиономии на гадните педали и гримасите на тъпите кучки.

Град
    Somewhere in the clouds...
    Ми...нз на мен ми е супер гадну....ся ще съм в 8-ми клас и съответно в ново даскало с нови хора...адски мн ще ми липсват и хората и учителите и всичко абсолютно...
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от yomadedi
    Ми...нз на мен ми е супер гадну....ся ще съм в 8-ми клас и съответно в ново даскало с нови хора...адски мн ще ми липсват и хората и учителите и всичко абсолютно...
    И аз съм така

Мега фен Аватара на koalka
    Ами за ученето въобще не ми липсва,а относно приятелите-имаше момичета,които мислех за приятелки,но се оказа,че са използвачки и интринатки.

^FaiNt^F.
    Guest
    Да ми липсва?! ХаххахХАХАХха никак даже! Та от ваканцията са минали само 2 седмици О.о! Тези, който биха ми липсвали принципно си ги виждам през ден-2...а с тези, които не са в София сега, вече си имаме уговорки...така че...+ това имам повече време за гаджето ми, което допълнително ми помага да 'превъзмогна' мъката по даскало...хах...

а

Липсва ми разбираа се. Просто не мога да издържа на липсата на напрежение, което си създавах там. Да отидиш на училище и да не си учил много и да се молиш да не те изпитат. Пък и да ме изпитата не беше голям проблем - все скалъпвах нещо за 5 или 6. Може би малко и подигравките на някои хора.

да закуските на павилиончето до даскало

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    липсват ли бъзиците по време на час...
    минутите чакане да бие звънеца и да излезнем в маждучасие...
    абе.. аз лично обичам да ходя на даскало, а и моето е некво супер готино
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

abe da si priznaq o6te mai ne mi e zaprilipsvalo koi znae kolko....am lipsvat mi horata s koito ne moga da se vijdam-q na rabota ,q na selo...a ina4e po princip dr-te si gi vijdam i nqkakvo ne sym se zatyjila taka za tqh...
    ednistveno mi lipsvat moje bi maitapite v 4as koato na nikoi ne mu se slu6a kakvo obqsnqva daskala i zapo4vame da pravim nqkakvi 6turotii i nomera....lipsvat mi i sbirkite koito stavat prez mejdu4asiqta,..kato hora ot dr-te klasove vyv vipuska zapo4nat da se sybirat v na6ta staq i stava golqm kupon..pravim si kefa opredeleno abe daskaloto si ima i svoi dobri strani ama ne moga da kaja 4e o6te sym usetila lipsata mu na 100% -sega si pravq kefa i si izjivqvam vakanciikata
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

ima...priqtelite obstanovkata... dori nqkoi u4iteli vse pak v tova daskalo sum bila 3 godini zapoznah se s dosta hora opoznah dosta u4iteli...i sega kato znam 4e lqtoto kato svurshi nqma da sum tam mi stava mn`tujno no.. nqma kak 6te mi lipsva vsi4ko... dori koridorite i klasnata staq v koqto imam super mn`spomeni 6te mi lipsvat dobrite i lo6ite momenti tam 6te mi lipsvat i karanicite koito sme imali,celiq klas sushto shte mi lipsva kolkoto i da se oplakvat ot nas 4e ne stavame za klas... obi4am si gi vsi4kite i mn`shte mi lippsvat

( e tuk poslugah malko .. 4ak vsi4kite ne... 3 4 pravqt izklu4enie...)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Липсват ми ебавките и всичките мизерии, които се правеха в даскало.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не ми липсва, защото знам, че след 2 месеца ще се видим. Сега малко почивка, защото се изморихме един от друг
    обичам дениту ми {}

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    na men mi lipsvat nqkoi hora ot u4 vapreki 4e se vijdame no obstanovkata e savsem razli4na

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си