- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли нещо заради което ви липсва училището
и аз тая година завършвамПървоначално написано от пор
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен ми липсват контактите. Сега по- трудно се организираме за се видим някъде дори и на по кафе само. Всички са на работа, на лагери, по села. Иначе определено не ми липсва ставането в 5.30
Липсва ми шоу-то... супер яко е в даскало, защото правим бая простотий нашия клас![]()
Любовта е по-силна от всичко
И на мен ми липсва даскалото заради едно момиче от класа, което много харесвам и не можем да се виждаме всеки ден![]()
На мен ще ми липсват приятелите ми и учитела ми по БЕЛ
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
nai-mnogo mi lipsvat priqtelite, za6toto ne jiveq vav sa6tiq grad kadeto u4a![]()
Ми, още е рано да се каже, че ми липсва у-щето, аз с приятелките ми си се виждам и без това, е, може би искам да видя госпожата ми по математика и тази по БЕЛ, за да им се похваля за изпитите и къде са ме приели. Както и да е, малко ми е страно сега тая година, щото никога не съм се местила в чужд клас, а сега това ще стане и не знам.
tedy_girl къде си учила преди?
VII СОУ "Найден Геров"
Ти?
На мен ми липсва защото компанията, която бяхме в даскало се разцепи малко за лятото и ми домъчнява за тях, а не можем да се виждаме често.Липсват ми смешките,емоциите и т.н.Но в никакъв случай не ми липсват уроците и даскалите![]()
Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))
ОУ"Стоян Михайловски"Първоначално написано от tedy_girl
На мен ми липсва защото компанията, която бяхме в даскало се разцепи малко за лятото и ми домъчнява за тях, а не можем да се виждаме често.Липсват ми смешките,емоциите и т.н.Но в никакъв случай не ми липсват уроците и даскалите![]()
Priqtno mi e da se zapoznaem!!! Nadqvam se da si dopadnem i da se spriqtelim!!!))
Въобще не.Там ми е весело заради симпатичните хората,а тях ги виждам всеки ден. Сега се радвам,че не виждам всеки ден противните физиономии на гадните педали и гримасите на тъпите кучки.![]()
Ми...нз на мен ми е супер гадну....ся ще съм в 8-ми клас и съответно в ново даскало с нови хора...адски мн ще ми липсват и хората и учителите и всичко абсолютно...![]()
![]()
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
И аз съм такаПървоначално написано от yomadedi
![]()
Ами за ученето въобще не ми липсва,а относно приятелите-имаше момичета,които мислех за приятелки,но се оказа,че са използвачки и интринатки.
Да ми липсва?! ХаххахХАХАХха никак даже! Та от ваканцията са минали само 2 седмици О.о! Тези, който биха ми липсвали принципно си ги виждам през ден-2...а с тези, които не са в София сега, вече си имаме уговорки...така че...+ това имам повече време за гаджето ми, което допълнително ми помага да 'превъзмогна' мъката по даскало...хах...
Липсва ми разбираа се. Просто не мога да издържа на липсата на напрежение, което си създавах там. Да отидиш на училище и да не си учил много и да се молиш да не те изпитат. Пък и да ме изпитата не беше голям проблем - все скалъпвах нещо за 5 или 6. Може би малко и подигравките на някои хора.
липсват ли бъзиците по време на час...
минутите чакане да бие звънеца и да излезнем в маждучасие...![]()
абе.. аз лично обичам да ходя на даскало, а и моето е некво супер готино![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
abe da si priznaq o6te mai ne mi e zaprilipsvalo koi znae kolko....am lipsvat mi horata s koito ne moga da se vijdam-q na rabota ,q na selo...a ina4e po princip dr-te si gi vijdam i nqkakvo ne sym se zatyjila taka za tqh...
ednistveno mi lipsvat moje bi maitapite v 4as koato na nikoi ne mu se slu6a kakvo obqsnqva daskala i zapo4vame da pravim nqkakvi 6turotii i nomera....lipsvat mi i sbirkite koito stavat prez mejdu4asiqta,..kato hora ot dr-te klasove vyv vipuska zapo4nat da se sybirat v na6ta staq i stava golqm kupon..pravim si kefa opredelenoabe daskaloto si ima i svoi dobri strani ama ne moga da kaja 4e o6te sym usetila lipsata mu na 100% -sega si pravq kefa i si izjivqvam vakanciikata
![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
ima...priqtelite obstanovkata... dori nqkoi u4iteli vse pak v tova daskalo sum bila 3 godini zapoznah se s dosta hora opoznah dosta u4iteli...i sega kato znam 4e lqtoto kato svurshi nqma da sum tam mi stava mn`tujno no.. nqma kak 6te mi lipsva vsi4ko... dori koridorite i klasnata staq v koqto imam super mn`spomeni 6te mi lipsvat dobrite i lo6ite momenti tam 6te mi lipsvat i karanicite koito sme imali,celiq klas sushto shte mi lipsva kolkoto i da se oplakvat ot nas 4e ne stavame za klas... obi4am si gi vsi4kite i mn`shte mi lippsvat![]()
![]()
![]()
( e tuk poslugah malko .. 4ak vsi4kite ne... 3 4 pravqt izklu4enie...)
Липсват ми ебавките и всичките мизерии, които се правеха в даскало.![]()
Не ми липсва, защото знам, че след 2 месеца ще се видим. Сега малко почивка, защото се изморихме един от друг![]()
обичам дениту ми{}
na men mi lipsvat nqkoi hora ot u4 vapreki 4e se vijdame no obstanovkata e savsem razli4na![]()