- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли нещо заради което ви липсва училището
Emi lipsva mi zaradi priatelite i trupkata kogato sme v daskalo.......lipsva mi edno momchemislq che nai mnogo zaradi momcheto
![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
da lipsvat mi vsi4ki sub4eniciee po4ti vsi4ki, az ne gi vijjdam vseki den za6toto te sa ot drugi gradove iiii cqlo lqto se vijdame samo 1-2 puti, puk i drugo si e na daskalo, pone ima kvo da pravq
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
а бе аз съм още ученик обаче...училището никога не може да се забрави ... винаги ще искам да съм със съучениците ми и приятелите от другите класове... \/
da opredeleno lipsva mi..trupkata s koqto bqgahme ot chas ili burzahme da ne zakusneemm..lipsvat mi u4itelite(nnqkoi,zashtoto bqha super otka4eni) priqtelite ne mi lipsvat zashtoto si durja vruzka s klasa i si se subirame mn chesto
ne sam o4akvala no naistina daskaloto mi lipsva -zaradi vsi4kite mi priqteli tam,hodeneto po kafeta ,abe kato cqlo stava si kupona tam dori i po vreme na 4asovete.s netarpenie 4akam pak da po4nem u4ili6te(ne 4e mi se u4i,a za kupona)![]()
Липсва ми даскалото....мразя си учителите,май повече си мразя класа,обаче поне виждах някви хора...а сега 5 дена в седмицата седя при баба ми и за двата дни,в които съм в София само търча,за да мога да си видя другарчетата
А сега виждам...баби навсякъде....
(въздъх)
малко ми е тъпо,щото преди ваканцията много си мечтаех за нея
Е,поне през многото време,в което нямаше какво да правя,си направих много гривни и се научих да плета![]()
![]()
Ne moga da povqrvam 4e go kazvam ......no mi lipsva i dori iskam da ida za nqkolko dni ....... ama da gi nqma daskalite ,urocite i izpitvaniqta
samo horata ..Kato si na daskalo prz pove4e ot polovinayta ti den si sred stra6no mnogo hora i izvednaj doide lqtoto i ti izliza6 samo s 10-11 4oveka, a drugite ne gi znae6 dali sa jivi ili kvo pravqt........... taka 4e lispva miiii
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Липсват мииииии...ама не всички хора само някоии дори малко учителките...
![]()
Хм...ами понякога,когато ми е скучно ми липсва,понеже докато съм на даскало си уплътнявам времето поне.Иии може би за някой даскал.Ама до тук!Толкова ги мразя грозните и лицемерни "тарикати" от даскало че няма накъде.Просто всеки ден в който не съм на училище си е малък празник,защото поне няма да ги гледам ония...![]()
lipsvat mi mizeriite koito pravim, nqkoe ot momi4etata koito jiveqt vse nadale4e aa i g-jata po bio edna ot nai pe4enite gospoji koito sam vijdal
Lipsva mi samo tva che prez liatoto trenirovkite ne sa takiva kakvito sa si povreme na daskalo i niama takova shou!puk i az si obicham daskaloto ne go kriq,shtoto samo trenirame i si vzimame izpitite na kraia na meseca a tva znachi che i na daskalo ne hodim!nai mnogo ot vsichko mi lipsva tva che nemoga da vijdam Goshko!![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
na mene p1k ne mi lipsva oshte![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
lipsva mi,6toto tam ima mn pove4e hora i si prekarvame mn po qko ot kolkoto sega![]()
\/ \
/ \
/ \
/ \
/
На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!
na men mi ostava edna godinai 6te mi lipsva s prostotiite koito sme vur6ili celiq klas i s qkoto vreme prekarano zaedno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Friends (Нужно ли е още?)
Смо слабите се стремят към ред, ние силните владеем хаоса.
mn mi lispsva v daskalo e zabavno vinagi ima kvo da se pravi
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Пфу..единственото нещо,което можеше да ми липсва у тая дупка завърши вече
амии липсва ми,защото стават страшни лудници в даскало,
големи купони![]()
f@nt@zi@
няма с какво да ме привлича училищетоединствено се амбицирам, че тази година ще мине във подготовка за бала, но за жалост и в мноооого учене
![]()
Ооо нищо не може да се сравни с дебилщините и простотиите в клас. По принцип си се виждам с другарчетата всеки ден, обаче едно е навън, друго е в даскалото. А и, честно казано ми липсва класната. Страшен пич е тая жена и е наистина част от класа :P
za frendovete
... i za daskalite![]()
![]()
Mi opredeleno mi lipsva "stariq jovot"s priqtelite s koito bqgaxme ot 4as.Lipsvat mi i daskalite za6toto bqxa mnogo pe4eni \/
В момента нищо не ми липсва.