.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Би ми липсвало главно заради интригите,които се плетяха там.Не че съм някаква скандалджиика или интригантка просто без тях е скучно!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Еми на мен ми липсват още 2 години до завършването ноо старото ми даскало мн ми липсва...Липсва ми как ме имитираха(имаше едно момиче дето ме имитираше перфектно ) липсват ми хората...Абе от една страна много искам да завърша но от друга страна искам да съм 12-ти клас и не мърдам оттам Много ще ми е мъчно...Дори за преподавателите които ме мразят Абе всичко абсолютно всичко
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Няма такова нещо заради което да ми липсва даскалото

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Emi ima momenti v koito mi lipsva daskaloto ,ama ne zaradi u4itelite a zaradi frendovete tam ne 4e sa mi tolko blizki ama mi lipsvat ebavkite,smehovete daje ponqkoga i trapkata predi kontrolno!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

i na men li lipsfa zaradi priqtelite i zashtoto tam se zabavlqvame mnogo

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    липсва ми,заради някои хора,с които не се виждам извън него

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Toва даскалото е най-голямата мания :P Съжалявам,че го осъзнах чак в последната ми година.Сега в университета е адски тъпо,освен това е 1000 пъти по-трудно... Даскалото руллззз
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Sladka_I_Opasna
    Guest
    Mm da daskaloto mi lipstva samo zaradi priqtelite i zaradi ebavkite koito si praim s daskalite.

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Че малко ли е
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си