- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gangbang (18+)
Здравейте,гледам,че все още няма такава тема,а тя е интересна.
Как ви се струва идеята,правили ли сте го,бихте ли го направили,с колко мъже искате или сте пробвали(за жените),изобщо всичко,което може да кажете по темата.
Ако някой не знае какво е "gangbang",това е когато няколко мъже(от трима-нагоре) чукат една жена.
Засега рекордът се държи от Лиса Спаркс,като на 16 октомври 2004г. във Вършава я "опъват" 919 души. Ако на някой му се вижда нереално(признавам си,че и аз бях шокиран),което си е напълно нормално,рекордът е документиран и официален! Говори се,че е подобрен от една нашенка от Русе,през февруари тази година,със "скромните" 1026 мъже за 24 часа,информацията е на TV 7. Нека сега обаче да не изпадаме в подробности с такива цифри и рекорди,а да се обсъди една доста по-скромна и реалистична бройка![]()
жената не е от русеь а от русия не не бяха 1026 мъже а 1024.... И тя спечели милиарди за това...
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4613820
Баш си е българка като гледам статията. Може това да е бил предишният рекорд,а нащо момиче да и е разказало играта на тая рускиня с цели двама отгоре
Така...понеже се поинтересувах,оказа се,че информацията е била само слух и рекорда още се държи от кака Лиса Спаркс, която с бройката от 919, след време може и да има бегъл шанс да се конкурира със Стефка Костадинова, за един от най-дълго задържалия се рекорд (въпреки измъчените опити на Бланка Влашич).
От MythBusters спокойно може да отделят една серия по случая,въпреки,че е ясно,че митът е разбит. Още едно добро изпълнение от ТV 7
Айде рабалка иди се запиши, ние знаем че ще счупиш рекорда :д
Това ще е яко! Аз съм навита да го направя със 7-8 ама после не знам как ще ходя?![]()
Ей жено, слушай сега !!!
Защо се влюбех в теб маймуно, защо направих този грах ? нима няма други чуми та точно бе аз избрах, ще излеземе на кея , ти поръча ми боза, и ме гледаше в ташака а аз те шибах в гъза. не съм омрял ще знаеш за твоята слива миризлива ша знаеш !!! Ебах ти майката керлива ша знаеш !!! Чукам те, не съм умрял ша знаеш за твоята слива миризлива ша знаеш ,ебах ти майката кирлива ша знаеш... чукам те... ти си селско момиче и миришеш на пор, имаш вежди говожди и ми лапаш хуя сега !!! пак ще излеземе на кея ти поръча ми боза , и ме гледаше отново...А аз обратно в гъза... не съм умрял ша знаеш , за твоята слива миризлива ша знаеш, ибах ти майката керлива ша знаеш, чукам те... не съм умрял ша знайш за твоята слива миризлива ша знаеш... Ебах ти майката керлива ша знаеш... чукам те...
Не знам кой нормален мъж би се навил да е номер 700, то да си издълбаеш една дупка в пясъка ще е по-забавно и приятно, поне ще си е твоята дупка.
На плаж си, около теб е пълно с голи цици, а ти лежиш по корем.
Има и по-хубаво - циците да не са на 80 годишни баби
http://textove.com/hipodil-nova-gradska-pesen-tekst
Изглежда ли ти познато?
Урок.
Слушаи ме бе аматъоре
Тука батко ти говори.
С краден стихоплет,
няма как да си поет.
Амх-чо ти сега ме чуй,
поезията да не е хуй,
че да мога да ти я набия,
чаак до тънката ти шия.
Малко изсмукано от пръстите ама бързам просто :д
:д не че нещо ама последно ползвах скайп в 8 клас :д И ако си мислиш че не знам номера с намирането на ИП по скаип :д
Секи го може аз даже и тук мога да те намеря и еба обаче ще почакам то ще си дойде реда... Мисълта ми бейби е че искам да те видя кво представляваш там ще си пуснем камерата и ще си говорим за най-различни неща... Ако не дай се фейса там също можеш да говорим хем да ти чуя гласа :3