- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Колко често правите анален секс?
За тези което се мислят за свестни и мислят че са единствените https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...B5%D0%BA%D1%81
Не е важно дали една жена прави анален секс. Важното е да е умна. А умните правят![]()
Гнусотия, ректумът е изход, не вход!
Ох боже господи тоз inewton като се обади все изръсва някаква простотия ти не си ли чувал за революция в секса ?
Прави се на теория, ама дали всички я правят на практика?
Виж горе какво има на тавана... Виждаш ли го ?
Правила съм го само два пъти и то се случи през два дена. Ама ми хареса и мисля да продължа да го правя.
Не знам колко пъти съм го правила. И не знам колко често. В месеца няколко пъти, предполагам. Всичко зависи от това дали аз искам. Гаджето ми няма право на глас по този въпрос. Става когато аз му кажа, че искам. Но не мислете, че все още е толкова запален. Аз искам да е внимателно и с бавно темпо, само в една поза, да ме стимулира с ръка отпред и да издържи докато аз успея да свърша. С времето започна да му става досадно и да не се кефи толкова като му кажа, че довечера имам нещо специално за него.
Чак често не, но това си зависи от мъжа. Ако го разбира този секс (срещнах такъв мъж, уви, единствен) и успее да ме "качи на черешата", дори няма да го чакам да се сеща. Аз ще си искам. Но ако не го бива, не ми хареса, ще си остава с единствения опит. Там поправителен не давам. Случи ми се дори да прекъсна такъв секс, анален. По-скоро опит за секс. И да го питам какво точно се опитва да прави там с пишлето си? Казах му, че не ми харесва изобщо, възбудата ми мина и не искам повече никакъв секс с него. За мой ужас, той се разплака. А беше голям самохвалко. Жените го били търсели под дърво и камък, да ги "оправя отпред и особено отзад", чудел се къде да се крие чак ... Има много нещастници
Мъжете мислите, че секса се свежда до животинско ръгане, блъскане и толкова. За щастие, има изключения. И аз срещнах такъв мъж. С него стигах до оргазъм и с вагинален и с анален секс. Беше велико! Ще го помня цял живот. И сега да го срещна, бих преспала с него.
Да ,повечето мъже наистина си мислят ,че секса е само ръгане,то и затова голяма част от жените не правят анален...
Да особено докато тя е още стегната и това ще ти е последния път ,в който правите анален...
Като го видя как прави вагинален секс, преценям дали да му дам шанс за анален.