- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Колко често правите анален секс?
Гледайки колко често става въпрос за анален секс и тъй като мисля, че той е нормална част от сексуалните ни връзки питам! Ние напр. го правим почти винаги а вие!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
И ние го правим супер често, а и на мен ми харесвамногоооооооо
uuuuuuu bliax![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
mi as i moq muj go praim prez den.........no ponqkoga go prai seki den ......dam naistina e mno qko![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Nikoga ne sam pravila analen sex..
Първоначално написано от рика
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
I az nikoga!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми винаги когато мога-кефи ме :P
........... и не съм сигурна че бих!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Nadelina
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Probvala sam,no me bole6e-za tova i ne go pravq pove4e![]()
Еми никога не сам пробвала...за мен това си е чисто извращение...Баси имаме си достатучно "дупки" за да се е*ем и отзад.Плюс това е супер нехиегинично и има голяма оспасност от пукане на разни кръвоносни съдове.Кожата там е много нежна.Абе добре бе ,момичета и момчета..ся обратните като нямат каде - ок , ама ние нормалните се едно нямаме къде...Изгъзица!
мразя да го правя!!!!!!!!!!!!!!!!!
мн по-добро е ако той си ти го вкарва на правилното място, но сте в същата поза като за анален секс!![]()
=D>Първоначално написано от Анонимко
Веднъж пробвахме с моята ама нещо не стана, то ние сме си индианци по природато нали трябвало да се намаже с вазелин, нямаше такива ра'оти..
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Не правяНе мисля,че е нужно да правя нещо,което намирам за неприятно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Хъммм нито веднъж не съм го правила с вазелин и въпреки всичко си е екстраПървоначално написано от impress
![]()
Със сегашното ми гадже през седмица- две, когато аз искам. Но винаги ползвам един определен вазелинов крем.
Само имам един въпрос - защо вазелин? Един хубав лубрикант на базата на вода е далеч по-приятно решение, а и се мие в пъти по-лесно.
Преди го правех доста често, но напоследък избягвам. 4-5 пъти в месеца най-много.