- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- История за края на едно истинско приятелство
[b]del [b] ;( ;(
Историята ти е до голяма степен трогателна. Но знай, че на тоя свят няма нищо вечно. Живота не е благосклонен към никой. Не бихме могли да ти помогнем с нищо в тази ситуация, всичко е въпрос на личен избор. Все пак не забравяй, че рано или късно ще се разделите. Тя ще тръгне по нейния си път, ти по своя. По-добре е да разбереш късно, че вече не можеш да разчиташ на нея отколкото винаги да си заблудена, че можеш.
За пръв път правя това - прочетох само и единствено първото изречение, и то не докрай, а до '1991 г.
До тази възраст НЯМА истинско приятелство - всички интриги за момчета, около живота и около други неща ТЕПЪРВА ще ти предстоят, така че не прочетох какво ти се е случило, но ще го направя, но при всички положения бъди готова за още и още, в троен размер![]()
Е machok не си много прав. Истинско приятелство може да има на тази възраст, все пак 1991г. са родени. Историята ама никак не е приятна.Първоначално написано от machoka
хах.. абе позната ми е донякъде твойта история.. едно съветче.. никога не се сближавай толкова много с едно момиче,дори и да се познавате цял живот.. никога не знаеш кога може да ти забие нож в гърба или кога ще и скимне просто да те зареже.. наистина много кофти е постъпила с теб но вярвам,че ще го осъзнае.. може би по-късно и тогава ще я боли мн повече отколкото теб..
Za sujelenie vuprosnata situaciq mi e do bolka poznata! ne znam dali shte ti olekne ot nqkolkoto reda, koito shte napisha, no pone shte znaesh.. che xorata sa brutalni! Imax mn dobri priqtelski otnosheniq s edno momiche, bqxme v edin klas i prejivqvaxme vsichko zaedno.. 1voto izlizane na disko, 1voto gadje,1voto razbito surce.. plakali sme i sme se smqli zaedno.. mislex,che s tova momiche shte budem za vinagi priqtelki,no uvi.. edin prekrasen den si proverix emaila, v koito namerix pismo sus sledniq tekst " Az veche si imam novi priqtelki.. s teb mi beshe mn xubavo, no mislq che vseki trqbva da produlji po putq si" Sled kato prochetox tozi email sveta pred men ruxna,pochuvstvax se kato izpolzvan parcal.. v onzi moment,predadena ot nai dobrata mi priqtelka az razbrax,che ne moga da se doverq nikoga poveche na momiche!!!! V tozi svqt mojesh da razchitash edinstveno na sebe si i roditelite si!Vsich dr sa izopolzvachi i mizernici!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Mili4ka..sled dulug razmisul i az stignah do tozi izvod..4e po4ti e nevuzmojno da ima nqkvo silno priqtelstvo ,koeto da produlji..a"ve4no" Kakvoto i da zna4i ve4no! 6toto spored men "ve4no" e do momenta,v koito i dvete re6im,4e sme si omruznali,4e mojem da produljim edna bez druga.aa ne do smurt-takiva jivotni nqma.. Moje bi edinstveno vruzkata mejdu sestri i bratq..i to samo mejdu nqkoi e tolkova silna!Първоначално написано от Lumidee
hmm razbiram vi i dvete.az i moqta best fr sme v edin klas ot 1vi klas isega v 8mi klas pak sme v edin klas.mn sme si blizki no i se karame i ponqkoga naistina jestoko!mislela sym si 4e sym predadena 4e nqmam istinski priqteli,mn zle mi be6e.v kraina smetka vinagi se sdobrqvame,no osyznah 4e nqma takova ne6to kato "nai-dobra priqtelka".vsi4kite sa kolkoto da se zabavlqvate zaedno,dori taini ne e mn dobre da se spodelqt.slu4valo m ise e fr na koito sym doverila ne6to mn li4no da go kazvat pred drugi hora poneje sa mi syrditi...ujasno e.zatova edinstvenite hora koito vinagi 6te te podkrepqt i6te ti pomagat sa roditelite i rodninite.syvetvam vi da ne si kazvate tainite na vsekigo..po-dobre si gi pazete za vas,ve4ni priqtelstva nqma zatova vnimavaite kakvo govorite za da ne syjalqvate posle...malko se otmetnah ot temata ,izvinqvaite![]()
За 3-ти път ще кажа това в този форум :
Зачеркни думата "вечен" и всичките и производни думи от речника си!
Вие не разбрахте ли,че такова нещо като "истинско приятелство" и "истински приятели" няма.През всеки етап от живота има различни приятели и рано или късно или ти ще ги разочароваш,или те ще разочароват теб.Губиш един приятел->търсиш нов.Това е...
mislq 4e deistvitelno dramatizira6 prekaleno ...plus tva ti kvo iska6? priqtelkata ti da ne izliza s drugi hora i da ne sazdava novi priqtelstva ? sry oba4e to4no na taq vazrast spored men ne moje da sa6testvuva istinskoto priqtelstvo![]()
P.S. fr-ovete sa vremenno ne6to i vinagi sa gotovi da te izparzalqt tai 4e mn vnimavai i ne se privarzvai tolkooooova mnogo kam tqh
eh hora ,hora razbiram vi 4ev ste zagubili tolkova blizki priqtelki...am na mene sy6to mi se slu4i no ne samo s edna priqtelka...dori se slu4i i s nai-dobriqt mi priqtel...prosto jivota e takyv-nie horata imame nujda ot raznoobrazie-ne vsi4ki razbira se no po-volnite naturi se stremqt kym tova,kym preotkrivane na novoto ,nepoznatoto i mislq 4e v na6ite istorii tova vajni a pylna mo6t...no kolkoto i gadno da prozvu4i...mislq 4e naistina dramatizaciqta idva v pove4e...tova 4e ve4e ne ste taka blizki ne ozna4ava 4e nqma da ste blizki izob6to...pak 6te q obi4a6,tq pak 6te te obi4a,pak 6te ste gotovi da dadete vs po silite si za tqh no...prosto 6te ste obgradenie ne samo ot tezi priqteli koito ste zagubili ami i ot drugi...spoko...prosto ne6tata trqbva da se priemat takiva kakvito sa
a za tova 4e nqkoi kazaha 4e istinsko priqtelstvo ne moje da sy6testvuva na tazi vyzrast az li4no ne sym syglasna...spored mene to4no na takava vyzrast 4ovek izbira horata koito nai-mn go razbirat,uvajavat i re6ava da im se doveri ,spodelqiki vsqka emociq za6toto to4no v tazi vyzrast 4ovek iska ili ne iska prejivqva nai-mn emocii=> ima pove4e za razkazvane=>pove4e razkazvane vodi do po-golqmo sblijavane i taka...
aide uspeh na vs...ne se predavaite...6te namerite i dr priqteli spoko...prosto jivotyt si te4e![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
Нищо друго не мога да те посъветвам освен да търсиш някой друг човек, който да дойде на нейно място. Ще отнеме много време...но това е единствения вариант.
При мен преди по-малко от година се случи почти същото. Едно момиче, на което мислех че мога да разчитам, което познвам страшно отдавна и което държах, ме предаде. Говореше единствено за себе си, за своите проблеми и не се интересуваше от мен. Веднъж когато опитах да засегна някаква тема далеч от това, какво предтавлява ТЯ самата, тя ми каза "Млъкни. Не ми се слушат твоите глупости сега.". И след това започна да настройва много хора срещу мен.... И това го направи човек за когото дори не подозирах, че е способен. Но я оставих да се оправя и сега е до положение, в което е сама и няма кой да й угоди на капризите.
Докато аз си възвърнах доверието и симпатиите на хората.. и им доказах, че съм много повече от нея. Поне в това отношение. И сега си търся човек, който да застане на нейно място и да спечели доверието ми(ако изобщо може да бъде спечелено). Дори мисля, че го открих.
И за съжаление...от съвсем мъничка някой ме разочарова по този начин...родителите, приятелите..хората, които съм се самозалъгвала, че обичам. Може би аз затова така бързо го преодолях, просто имам имунитет.
Затова не се отчайвай и продължавай да търсиш някой друг, който може би ще оправдае надеждите ти. не за 15 години, а за 1 примерно. Има такива хора..повярвай ми.
Затова миличка старай се да загърбиш накърнените чувства. И не мисли за това какво предстои или какво си изгубила. Може би няма да намериш в някой друг нейните качества. Може би, тя е била идеална като приятелка за теб. Но не е нужно да се живее в заблуда...тя прекалено много е закъсняла.
Затова...ти пожелавам, да намериш някого, на когото да държиш повече, отколкото на нея. И който да заслужава теб като човек.
И machoka не си прав. Поне аз мисля така. На 15 или на 40 от предадено доверие винаги боли. Каквато и да е причината-глупава или сериозна.
Всеки има много да учи още...още много да се разочарова и да се убеждава, че животът крои много неприятни неща. Така че..всеки заслужава помощ, ако не успява да си помогне сам.
И никой не е казал, че на тази възраст няма Истинско приятелство. Хората са различни, едни порастват по-бързо от други. Никога не може да знаеш какво крие някой..вътре в себе си, в какво вярва и от какво се нуждае. Нали все пак всичко е възможно?
П.П. Съжалявам, че те опровергавам, но всеки си има мнение. Аз просто изказвам моето..а то май се различава от твоето. Още веднъж съжалявам.
Някъде огрява.
Ami do sega ne sum mislela 4e ima tolkova silno priqtelstvo, vupreki 4e i az imam 2 mn dobri pr, no vinagi sum si imala ne6to na um.4e dori i do sega da ne sa mi pravili mursotii, vs moje da se o4akva.Tvoqta istoriq zvu4i mn hubava.Nzm dano vs da namerim nqkoi den edno tolkova 4isto i istinsko priqtelstvo.
Ами вярно сте били много добри приятелки.Но явно тя не е мислила така накрая.Много те е наранила,но няма как.Поне се опитай да потовориш с нея или незнам.По-добре направи нещо,защото няма да можеш да намериш такова приятелство.
Ami mila...znam kak si se po4uvstvala!Kogato i az si misleh,4e "nai-dobrata mi priqtelka" 6te e vinagi do men i nikoga nqma da me predade,prosto me predade!Postoqnno bqhme dvete,kakto e bilo pri teb-non-stop bqhme zaedno.Vsi4ko i spodelqh i raz4itah na neq,no...v posledno vreme zapo4na stra6no mnogo da me naranqva...Zapoznavahme se s nqkoe mom4e i ako na men mi be6e simpati4no,vednaga kazva6e,4e na neq sa6to i haresva...taka postoqnno se opitvah da zabravq mom4eto,koeto primerno sam si haresala,za da ne i e gadno na neq!No kakvo prave6e tq?!Znae,4e go haresvam i dai...pravi vsi4ko vazmojno,za da go spe4eli...bez za mig da se zamisli,4e me naranqva...Vqrvah,4e moje da sa6testvuva istinsko priqtelstvo mejdu nqkoi,no ve4e....zagubih vqra i v tova!Ne se predavai,ne si zaslujava...!![]()