.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Тема: glancove

Голям фен
    Град
    sofia
    Nivea

Аз ползвам на Avon балсама за устни, който е безцветен и май е с някакви витамини. Много съм доволна - вечерта се мажа, когато устните ми са напукани, и на сутринта нищо ми няма

Повече от фен
    Ami imam mn glancove ot kucha mamarka do maybelline,nivea,avon i t.n.!Imam tolkova mn glancove, a ne obicham da si slagam mnogo mnogo,zashtoto mn mrazq kato izlqza navyn i kosata da polepne,auu naprao se izqjdam

Град
    In The Heart of Darkness
    С тези балсами от Avon /с витамините/ си се мажа по цял ден -щото ако 2 часа съм без балсам устата ми се напукват и болят ужасно -така че е наложително.
    А гланца ми в момента е пак един от Avon - мирише страхотно, обаче много лепка така че скоро ще си купувам друг. Мисля да си купя тоз на Nivea който е като тубичка- добър ли е?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    С тези балсами от Avon /с витамините/ си се мажа по цял ден -щото ако 2 часа съм без балсам устата ми се напукват и болят ужасно -така че е наложително.
    А гланца ми в момента е пак един от Avon - мирише страхотно, обаче много лепка така че скоро ще си купувам друг. Мисля да си купя тоз на Nivea който е като тубичка- добър ли е?
    В момента него ползвам и смея да твърдя, че върши чудесна работа. И определено ми допада. Устните ми стават едни мекичкиии...

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    В момента него ползвам и смея да твърдя, че върши чудесна работа. И определено ми допада. Устните ми стават едни мекичкиии... [/b]
    Този на Нивеа ли?
    А мирише ли някак?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Голям фен
    Град
    sofia
    Да, за същия става дума. Не ми мерише на нищо конкретно. Ползвала съм на Леокрема - прозрачния. Той вече е с четчица, но също е много хубав

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Аз сега ползвам един прозрачен с вкус и аромат на мента, около 5лв. беше - на esence (не съм сигурна че така се пише) и един на PUPA с някакъв плодов аромат и леки брокатчета, много хубав ама взе да свършва, а ми е от чужбина и тука не съм го намирала...
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

az polzvam na Nivea(ve4er kato si legna i gi maja da stanat meki4ki)ina4e prez denq na Oriflame-Blueberry Lip Gloss!!!mn s1m dovolna ot nego!!!
    Очите ти са нежен свят,
    устните ти - топъл шоколад,
    просто казано накратко,
    ти си нещо много сладко!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    nivea i maybelline imam na avon oriflame mn sa

Ми аз сега съм с един на манхатън и съм мн доволна от него той е с малко по-тъмен от телесен цвят и е страхотен!!!

Голям фен
    Ооо,майка ми е накупувала 1000 червила и гланцове-но аз най-вече ползвам na Avon Lips Balsam,Brooklin 21,Visions na AVOn,Color Trend-Avon..абе тва са общо взето

Guest
    на MAX FACTOR гланца е супер

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами каквито ми харесат.Важното е да ми харесва аромата.По принцип предпочитам балсамите,защото са много по-ефикасни и ароматни.Сега имам един на Орифлейм и един с аромат на виолетки,но имам и още доста.

Супер фен
    Сякъкви........не точно определена марка,ако някой ми хареса .....(и имам пари) си го купувам

Най-най-най любимите ми са на Нивея. Имам почти всички видове.
    Иначе ме кефят и тези на Brooklyn (Impala)

mi az polzvam mn razli4ni,ama nai-4esto na maybelline ,max factor-mellow pink,ii na lancome edin deto e sus silikon,aa i niveq-ta stavat!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    цялата ми козметика е на AVON

Голям фен
    I Love just you i color trend na avon

По-принцип използвам много и най-различни,но предпочитам балсамите
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове