.

Виж резултатите на анкетата: Каква емоционална стойност има за вас първия път в секса?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Голяма, ще го помня цял живот и човека, с който съм го направил/а също.

42 48,84%
  • Малка, просто обикновен секс със поредна номерация едно(1).

19 22,09%
  • По средата на двете мнения съм...

25 29,07%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Повече от фен
    За мен не е кой знае колко важно. Но пък ще го помня винаги,както помня и първата целувка. Но не отдавам толкова голямо значение.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от minor
    Общо взето очакванията ми се потвърдиха - при една голяма част от момчетата това не е нищо кой знае колко важно, докато при момичетата е обратното....
    Да,и то наистина за повечето момчета не е така,но естествено има и изключения.

Повече от фен
    Аве хора всичко ли прочетохте или само по диагонала Голяма тема, голямо нещо.

И аз съм на мнение, че зависи с кой е човека, а не че е първи път. Познавам хора, които не си спомнят първото им другарче.. други пък си го спомнят, дори да не искат, съдбата им е направила напук. М аз още не съм си направил сефтето. Аз май и по-горе казах (да не стане така, че се хваля ) Най-яко би било ако е с човека който обичаш..
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Както си помните първата целувка,няма начин да забравите първия път,колкото и да сте оборотни,тва си е нормално изживяване,ама първия път си е първия...Може след това да имаш мн. по-добри партньори и изживявания,хиляди пъти по-добри..Ама първото си е първо
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Голям фен
    az se prisaedinqvam kam vsi4ki dali otgovor nomer 1....ne be6e osobenno hubavo no pak ima s ogromno zna4enie..nikoga nqma da go zabrava..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Беше адски сладко, въпреки, че не беше адския секс. Все още съм със същия човек, много по-добър е сега в леглото...е тогава аз бях все още с бандерола а той го беше карал на ръкоделие хахах...ае открихме се да му *** мамата
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Фен
    Град
    Sofia
    Hahahaha ne6to sakralno nemoga da razbera za6to momi4etata si mislqt 4e purviq put e ne6to sve6tenno i 4e se razdelqt s ne6to tolkova cenno i nevinno i trqbva da se 4uvstva6 vse edno sa v raq i trqbva da obi4at 4oveka s koito go pravi6 i toi trqbva da e kato princ da e nejen da dokosva nejno telata vi i tn i tn tova e prosto edin SEXXXXXXXXXXXXXXXX i ni6to pove4e ot SEXXXXXXXXXXX ili s drugi dumi kazano prosto 4ukane oba4e za purvi put
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Малка, просто обикновен секс със поредна номерация едно(1).

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си