- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имате ли пирсинг а ако нямате смятате ли да си направите ???
и къде ?
Аз все о6те нямам но смятам да си направя на пъпа на езика и под долната устна![]()
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
Нямам и не смятам да си правя
uuu az imam na pup4eto na ezika na hru6tqla i mnogo im se kefq na si4kite , mnogo iskam da si napravq o6te nqkav no vse o6te ne sum re6ila kade![]()
имам 2
imam obica na nosa,no smqtam v blizkite nqkolko dni da si sloja i na pupa,zashto mn me kefi!![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
da imam na hru6tqla imam i na pupa ama dilga istoriq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
imah na pupa po to4no sega nqmam
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Да на едното ушо![]()
имам на хрущяла, но искам и на веждата... ама наще тр да получат инфаркт![]()
Be yourself no matter what the others say!
Да имам 4(на ушите 7) на езика, пъпчето, носа и на лявото зърно. Мноо искам да си напрая откъм външната страна на окото, леко над бузата, ма наште не ми дават.![]()
Aз си имам 3 на ушите!Ама много искам на пъпчето също да си имам,ама ме е страх да не се получи инфекция!
имам си на езика и на пъпчето въпреки че съм страшна бъзла издържах не че боли много де ама се пак![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Нямам щото съм момче и не искам с тези обици да приличам на пу*ка.
аз все още нямам, но смятам скоро да си правя на пъпасупер готино ми се струва, вече съм навила наште, така че е въпрос на време
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Имам на пъпа,въпреки че изстрадах много за него,но честно да си призная преди да си го направя ме кефеше много повече!Сега вече не ми е толко кеф и много малко хора знаят че имам тъй като почти не го показвам!Ако мога да си позволя да ви дам съвет-правете си само ако много го искат,защото понякога се получават много гадни усложнения!Случва се ряко,но все пак ги има-аз бях от тях!
![]()
Брао умнико. Демек момчетата които имат пиърсинги приличат на пу*киПървоначално написано от Анонимко
![]()
Или ти имаш леко отклонение и мислиш че по този начин всички ще забележат сексуалната ти ориентация
![]()
е стига де , не можеш ли просто да кажеш че не ти харесват или пък че мислиш че няма да ти отива![]()
По темата.. имам на езика, пъпа, носа и на ушните миди. Много искам м/y цицките![]()
, малка халка на долната устна, и една малка мадонна от дясната страна. Aма ше е доста трудно да навия нащте
![]()
Имам на пъпа!![]()
Не съм си правила от около 5 месеца и е време..обаче обица нямам.
Imah na hru6tqla na uhoto, oba4e se vyzpali i sega nqmam![]()
imam na hru6tqla na uhoto
Mmm moje ..na pap4eto![]()
nqmam i ne mislq da si pravq,zashto me e strax i to mnogo,a inache samo na papa me kefi
Имам на езика, на пъпа и на ушите ест..![]()
.::you're my afrodisiac::.