.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    samo pitam
    Guest

Moderated:Ако имам 80 гръдна обиколка,трябва ли ми сутиен?

sorry za typiq vypros spored vas ako ima6 80 grydna obikolko nujno li vi e sutien.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Guest
    da!

kakvo znachenie ima kolko ti e obikolkata.. ako ima neshto.. trqbva da go pridurjash sus sutien..mn po dobre izglejda
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Обиколката не е от голямо значение.Важното е да има кво да напълни чашките на сутиена

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lumidee
    kakvo znachenie ima kolko ti e obikolkata.. ako ima neshto.. trqbva da go pridurjash sus sutien..mn po dobre izglejda
    Гърдите на кърмилите жени изглеждат много по-дорбе със сутиен. Младите момичета имат хубави гърди. Но принципно трябва да се носи сутиен, иначе е прекалено вулгарно излъчването. Все пак, това са вторични полови белези и не трябва да са на показ.

Град
    Pleven
    naistina,ako ima kakvo da zapulni 4a6kite na sutiena,zna4i ti e nujen. a i e malko sme6no kogato ima6 cici a ne nosi6 sutien.
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

ako 6te obikolkata ti da e 200 sm., ako ne 4uvstva6 nujda nqma da nosi6

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

да трябва ти!
    2 т. системно.

Цитирай Първоначално написано от ani7ka
    naistina,ako ima kakvo da zapulni 4a6kite na sutiena,zna4i ti e nujen. a i e malko sme6no kogato ima6 cici a ne nosi6 sutien.
    обаче е много по смешно когато нямаш цици а носиш сутиен.значи имаш ли с какво да запълниш чашките или просто си по широка във гръдната обиколка.Имам една френда плоска като дъска а пък обиколката и гръдната е 74 Тей ,че ако има кво да сложиш в сутиена купи си ама ако няма >просто няма смисъл
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Повече от фен
    Biah 4ela na edno miasto 4e traibva da se nosi sutien o6te ot 13-14 godi6na vuzrast nezavisimo dalio ima ili niama nujda.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ako izglejda6 dobre bez sutien, ne slagai. No mila... ako si edra, a gyrdite ti sa malki... i se pak ot4ita6 80 grydna ...nz ima i takiva slu4ai Az ne nosq sutien ponqkoga prez zimata, 6tot flanelite sa po-6iroka i se 4uvstvam dobre taka, no smqtam 4e sas sutien i na teb bi ti bilo po-konfortno taka :P

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    трябва ти мнооол ясно!
    всички мацки със сутиени...1 като отидох на даскало без сутиен,щото просто роклята не го позволяваше дъртия даскал по изобразително ми каза "вече си жена,колко елегантна си станала!ее...браво мойто момиче,браво!разхубавила си се през ваканцията!"
    и аз...WTF?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от forrzi
    трябва ти мнооол ясно!
    всички мацки със сутиени...1 като отидох на даскало без сутиен,щото просто роклята не го позволяваше дъртия даскал по изобразително ми каза "вече си жена,колко елегантна си станала!ее...браво мойто момиче,браво!разхубавила си се през ваканцията!"
    и аз...WTF?!?!?!
    lele toq daskal bah*i nenormalnika
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    трябва ти мнооол ясно!
    и аз...WTF?!?!?!
    Не е ненормалник! Toчно затова съм против неносенето на сутиен - гърдите се виждат и всеки ненормалник ги вижда. Такива реакции са напълно нормални при видно показване на интимни части.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    трябва ти мнооол ясно!
    и аз...WTF?!?!?!
    Не е ненормалник! Toчно затова съм против неносенето на сутиен - гърдите се виждат и всеки ненормалник ги вижда. Такива реакции са напълно нормални при видно показване на интимни части.
    те НЕ се виждаха...роклята е дънкова,но просто минава през врата и голяма част от гърба ми се вижда така че е супер грозно със сутиен...

Guest
    те НЕ се виждаха...роклята е дънкова,но просто минава през врата и голяма част от гърба ми се вижда така че е супер грозно със сутиен...[/color][/b][/quote]
    ми има сутиени със силиконов гръб..

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля,че е по-добре със сутиен.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Мдааа,със сутиен определено ще е по-добре.Наистина и аз не мисля,че гърдите трябва да се показват...а и със сутиен изглеждат по-добре,по-оформени.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от ^^light_purple
    Biah 4ela na edno miasto 4e traibva da se nosi sutien o6te ot 13-14 godi6na vuzrast nezavisimo dalio ima ili niama nujda.
    дам и аз го бях 4ела някаде, дори да са ти много малки гърдите трябва да носи6 сутиен,за да не увисват (колкото и малки да са)

Град
    Горно нанадолнище
    Цитирай Първоначално написано от ani7ka
    аха
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Mislia,che s 80 gradna obikolka veche si za sutien,niakoy s po-malki nosiat...E,zavisi si naistina dali ne izkarvach gradnata obikolka ot chirok grab,chtot i majete imat gradna obikolka...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    сама си преценаваш да носиш ли сутиен ,Ако ти е удобно-носиш.Ако не - не слагаш!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    като представител на мъжкия пол ще кажа без сутиен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си