Кажете някой(някоя)дали е правил секс със животни-аз съм 15 годишна и по4ти вси4ко съм опитвала в секса-само с животно не съм го правила-дали 6те е нещо изклу4ително хубаво-как мислите-някой правил ли го е?Кажете мнение-моля ви![]()
ako iska6 az 6e se preobleka kato jivotno i ti 6e si rpestavq6 4e sam takova dobre 6e si prekarame mi se struva![]()
Имам на село един комшия има магаре-ако искаш аз мога да уредя работата да те пуснем на магарето да ти го набие-сигурно ще ти хареса![]()
Ако ми паднеш ше те утепя като животно,после ходи се еби с животни,незнам как може да има такива извратени хора! То бива да си извратен ама чак до такава степен,пфу!Първоначално написано от Анонимко
![]()
otkade si az moga da ti pomogna ako si mi nablizoПървоначално написано от Анонимко
гаврата е налице и продължава яко...![]()
![]()
![]()
![]()
Ебати извратеняците!![]()
Само мога да ти кажа че много малко знаеш за секса щом си мислиш че си пробвала почти всичко.
Ще ви сцепят от ебавки тука, в тоя форум.![]()
Не че не си го заслужавате, де...![]()
awe momi4e ti imash nujda ot psihiatyr.......neshto si prevyrtqla,napravo si za ludnicata.neshto imash li v glavata?dosta si izvratena,i povqrvai mi tova nqma da ti e ot polza.![]()
![]()
![]()
Интересно ми е просто как ще накараш 1 животно да те е***,кажи?
Нямам думи!![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Абе някои хора си нямат работа и решили да пишат простотии...Не са виновни,горките...толкоз са им сивите клетки...
Mnogo si malka,za da si opitala vsi4ko v sexa.A tova,4e iska6 da pravi6 sex s jivotno govori naistina za seriozen psihi4eski problem.
to nali znaite tq prostotiqta shiri po horata,tai che.... ti obache verno si mn mn prosta,breh ne se umoriha nqkoi hora da se izlagat![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Т'ва според мен е поредната тема ебавка, а вие драги ми "умници" за пореден път се хващате на гаврата.![]()
da mnogo sa kefq na takova nesho sas jivotni ei sia si durpam dori ot dc++ ima rusian horse qko az imam pitbull ako iskash dai si maila she mie got da vi gledamma seriozno dai si maila
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
еба си тъшака* няма що![]()
nakade varvi toq svqt bee??!?!?!?!?![]()
are ostavi maila 4e pitbula 4aka jelae te mn kaza
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.