- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заблужденията на влюбения/влюбената
Това ми направи впечатление и смятам ,че е много вярно![]()
Очите на влюбения човек виждат различно.Влюбеният е склонен силно да преувеличава положителните качества и да не забелязва недостатъците и слабостите на човека ,когото обича.Всичко ,което околните биха споделили като недостатъци ,влюбеният е склонен да го превърне в нещо незначително или да открие достойнство там ,където другите виждат слабост.Затова често пъти не е ясно в кого човек е влюбен - в създадения ит него образ или в човека от кръв и плът...Не е учудващо ,че физически привлекателните хора привличат повече към себе си.Освен това ние сме склонни да приемем ,че физически привлекателните са също и умни ,добри,внимателни...без да имаме достатъчно основания за това...
еми вярно си е.![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
напално вярно аз дори сам го изпитала и о6те го изпитвам поне приятелките ми така твардят и мисле 4е са прави![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Много вярно![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
a sega da vi priznaq 4e gore onova az go napisah... i 4e A.Tanev sam azthanks you
(estestveno nqma moi u4ebnik... az sam M na 19
)
Е ако наистина си ти браво хем че е хубаво написано смислено имам предвид е и много вярно браво пич
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
много вярно..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Syvsem vqrno.. Momcheto koeto obicham nqma nedostataci be.. Ta toi e idealen![]()
Да аз го написах.Сорка ,че ви подведох в началото просто исках да видя как ще приемете това ,което споделям![]()
Така е..
taka e
Има и много негативни неща на влюбеният ...
Например влюбеният много повече се впряга от дребни неща и винаги главата му избръмчава при най-малкото нещо,за това ист. влюбени не винаги са заедно... Ако отидеш на кафе с ближния и той не седне до тебе ти супер много се впрягаш и почва да те гони параноята "абе тя дали ме обича наистина не не мисля" .. Ако ближния просто си изкаже мнение за някой че е симпатичен,ти започваш да се нервиш и да се съмняваш в чувствата на другият ... Абе въобще ист. влюбените винаги имат СЪМНЕНИЕ един към друг и винаги се намира нещо което да ги раздели,а това дали те си вярват или не-това вече зависи от много неща.
сам точно така си.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
направо е вярно до последната сричка!![]()
Ако помислим логично ще се досетим защо става такаПървоначално написано от ton1
![]()
Когато човек е влюбен силно ,той приема човека до себе си като негова собственост едва ли не...и това го прави подсъзнателно ...Той не се стреми да го задържи ,а се притеснява да не го загуби![]()
не мислите ли?
Вярно е!Вярно е и че е казано много преди тебе![]()
Em... Taka e ! Za tova kazvat che lubovta e slqpa...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
напълно съм съгласна с темата,точно така е!
f@nt@zi@
Мога да добавя и друго нещо за любовта.И то дори ще е малко под въпрос ... Защо когато двама се обичат винаги другите стават интриганти и се опитват да ги разделят,много често се е случвало и с мен и с много хора още.
Вярно е донякъде
lol така си е...Първоначално написано от Анонимко
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
Първоначално написано от rusalkata_
towa e to4no taka
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!