- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви вашите ??? И за какво ???
не ме наказват,само ми се карат много за това че цял ден съм на компа...до наказания не стигаме
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Никога не са ме наказвали. Понякога признавам, че съм давала поводи, но мама е на принципа, че е важен диалогът не някакво тъпо наказание. След хубав разговор забравяме всичките си кавги и спорове.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
nakazvat me ako bqgam ot daskalo...inache samo mi se karat ;]
ахха тва най-много го обичам,поне знам,че мога да си правя каквото си искам,без да могат да ми кажат нищо..Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
а иначе не ме наказват,пък и знаят че дори и да го направят е безсмислено,защото няма да ги чуя![]()
f@nt@zi@
последното дето ми каза майка ми беше "ей аз повече с тебе не мога да се разправям.." и замина на нягаде хахахаах
Като бях малък ме наказваха ама сега вече съм по голям и никои нищо не ми казва.
през живота ми никога не са ме наказвали. и това според мен е глупаво. какво постигат родителите така? едно голямо НИЩО...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ами аз си спомням само веднъж по-сериозно да са ме наказвали,и това беше като ме арестуваха,иначе.....
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Ами не ме наказват, ако има нещо викат, викат и с тва се приключва историята, но никога не са ме наказвали.
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
мн рядко са ме наказвали но ми се карат за глупости че не съм изхвърлила боклука и темподобни веднъж мама ме наказа за нещо подобно но тати ми отмени наказаниетопонякога като закъснея ми се обаждат и ми казват със строг тон да се прибирам а като се прибера не ми се карат а даже не ми правят забележка и тогава мн ме е яд че не съм останала по до късно
не.за нищо,щото са супер яки
пък и аз съм си ангелчеи знам как да си уреждам нещата
get off.
Въх... Не!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Men samo me zapla6vat 4e 6te mi sprat neta ama nikoga ne go praqt
Ami ne opitvat seama ne6to ne se polu4ava
pak i as ve4e ne im davam povodi!Razbirame se sravnitelno dobre!Estestveno iskaha da mi sprat neta i sa6to kato se karame s brata za distancionoto vikat i dvamata nqma da gledate,ama as sled pet minuti se naslajdavam na seriala si!I takiva raboti!Ina4e sa mn to4ni hora na6ti!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
оо не!
най-много да се поскараме ако примерно се прибера много късно и да кажат примерно да не излизам на следващия ден ама аз си излизам де...или пък казват че няма да ми оставят пари,да ми платят нета...ама нищо не правят-празни приказки![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Никога не са ме наказвали.
Попринцип като се скарам с родителите ми и после ми е некфо гузно да ги попитам дали мога да излезна и целия ден гледам да съм по кротка.
На другия ден вече всичко е отминало и пак си излизам:P
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
Не, никога не са ме наказвали. Имам прекрасни отношения с родителите си, никога не съм ги лъгала или наранявала с поведението си. Те пък никога не са ми забранявали нещо, нито са ми правели проблеми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Amm az sas bashta mi ne se karam shtoto toi e po cql den na rabota, apak kogato se karam sas maka mi tq darji loptatata apak az tigana xhayxhayx..ama do sq ne sa me nakazvali...mnoo mi e veselu kat se karam s maka si xyAxhyAX![]()
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
Amm az sas bashta mi ne se karam shtoto toi e po cql den na rabota, apak kogato se karam sas maka mi tq darji loptatata apak az tigana xhayxhayx..ama do sq ne sa me nakazvali...mnoo mi e veselu kat se karam s maka si xyAxhyAX![]()
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
Ne,ne pomnq ot koga ve4e sme zabravili za takiva ne6ta,karame se za drebni raboti,no i to ne trae dulgo
Никога за нищо не са ме наказвали, всичко свършва с разговор, макар че вече просто казвам"добре съм" и сме с уговорката като почне да става мн късно да клипвам, че съм наред, а иначе ме пускат навсякъде, само да има кой да ме прибере. Излишно е да казвам, че живея само с майка си. Иначе сестра ми мн повече се притеснява и не е съгласна и на басейн да ходя, защото може да се удавя!!! Е, поне ме обича...
Да би мирно седяло, би от мързел умряло!
Не са ме наказвали отдавна защото и да ме накажат няма полза.Като ми изтече наказанието пак правя каквото си искам така че....
hah nikoga ne sa me nakzvali i nikoga nqma da go napravqt za6toto ne go zaslujavam po nqkoi pat az sama se 'samonakazvam' za razni raboti i se pravq na dobro dete![]()
Признавам,че не съм от покорните момиченца и бягането от къщи и връщането в 8 часа сутринта,още ненапълно изтрезняла са ми специалности,но в последно време ме наказват адски жестоко.Превърнах се буквално в затворничка заради няколко(всъщност доста...) тийнейджърски изцепки.
През лятото,когато закъснявах вечер(или изобщо не се прибирах) ме заключваха в стаята ми за по 5 дно(взеха ми телевизора и компютъра) и трябваше да удрям по вратата или да викам когато ми се ходеше до тоалетна или когато бях гладна.Понякога си мисля,че щеше да ми е по-добре ако бях в затвор.
Сега е горе-долу същото,само че съм под ключ от 2 до 6 часа,когато трябва да си уча.Мога да излизам само в петък и събота до 10 часа(на 16 съм)...Вече се примирих с всичко,но идва лято,нови купони и т.н. иии какво ще поседва - сигурно ще ме пратят в карцер или ще ме завържат за стол ?!![]()