.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 153
    Супер фен
    не ме наказват,само ми се карат много за това че цял ден съм на компа ...до наказания не стигаме
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Никога не са ме наказвали. Понякога признавам, че съм давала поводи, но мама е на принципа, че е важен диалогът не някакво тъпо наказание. След хубав разговор забравяме всичките си кавги и спорове.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

:)

nakazvat me ako bqgam ot daskalo...inache samo mi se karat ;]

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хах, не. Само се с караме, след което вместо да ме накажат ми казват "Прави си каквото си искаш, повече не ме интересуваш".
    ахха тва най-много го обичам,поне знам,че мога да си правя каквото си искам,без да могат да ми кажат нищо..
    а иначе не ме наказват,пък и знаят че дори и да го направят е безсмислено,защото няма да ги чуя
    f@nt@zi@

навигатора
    Guest
    последното дето ми каза майка ми беше "ей аз повече с тебе не мога да се разправям.." и замина на нягаде хахахаах

Фен
    Град
    Около София :))
    Като бях малък ме наказваха ама сега вече съм по голям и никои нищо не ми казва.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    през живота ми никога не са ме наказвали. и това според мен е глупаво. какво постигат родителите така? едно голямо НИЩО...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Ами аз си спомням само веднъж по-сериозно да са ме наказвали,и това беше като ме арестуваха,иначе.....
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Ами не ме наказват, ако има нещо викат, викат и с тва се приключва историята, но никога не са ме наказвали.
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

мн рядко са ме наказвали но ми се карат за глупости че не съм изхвърлила боклука и темподобни веднъж мама ме наказа за нещо подобно но тати ми отмени наказанието понякога като закъснея ми се обаждат и ми казват със строг тон да се прибирам а като се прибера не ми се карат а даже не ми правят забележка и тогава мн ме е яд че не съм останала по до късно

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    не.за нищо,щото са супер яки
    пък и аз съм си ангелче и знам как да си уреждам нещата
    get off.

Въх... Не!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Men samo me zapla6vat 4e 6te mi sprat neta ama nikoga ne go praqt

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Ami ne opitvat se ama ne6to ne se polu4ava pak i as ve4e ne im davam povodi!Razbirame se sravnitelno dobre!Estestveno iskaha da mi sprat neta i sa6to kato se karame s brata za distancionoto vikat i dvamata nqma da gledate,ama as sled pet minuti se naslajdavam na seriala si!I takiva raboti!Ina4e sa mn to4ni hora na6ti!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Голям фен
    оо не!
    най-много да се поскараме ако примерно се прибера много късно и да кажат примерно да не излизам на следващия ден ама аз си излизам де...или пък казват че няма да ми оставят пари,да ми платят нета...ама нищо не правят-празни приказки
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Никога не са ме наказвали.
    Попринцип като се скарам с родителите ми и после ми е некфо гузно да ги попитам дали мога да излезна и целия ден гледам да съм по кротка.
    На другия ден вече всичко е отминало и пак си излизам :P
    Парите могат да купят:
    Леглото, но не и съня.
    Храната, но не и апетита.
    Къщата, но не и дома.
    Лекарството, но не и здравето.
    По-луксозно място в гробището, но не и на небето!

Не, никога не са ме наказвали. Имам прекрасни отношения с родителите си, никога не съм ги лъгала или наранявала с поведението си. Те пък никога не са ми забранявали нещо, нито са ми правели проблеми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Amm az sas bashta mi ne se karam shtoto toi e po cql den na rabota, apak kogato se karam sas maka mi tq darji loptatata apak az tigana xhayxhayx..ama do sq ne sa me nakazvali...mnoo mi e veselu kat se karam s maka si xyAxhyAX
    Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!

Amm az sas bashta mi ne se karam shtoto toi e po cql den na rabota, apak kogato se karam sas maka mi tq darji loptatata apak az tigana xhayxhayx..ama do sq ne sa me nakazvali...mnoo mi e veselu kat se karam s maka si xyAxhyAX
    Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    Ne,ne pomnq ot koga ve4e sme zabravili za takiva ne6ta,karame se za drebni raboti,no i to ne trae dulgo

Никога за нищо не са ме наказвали, всичко свършва с разговор, макар че вече просто казвам"добре съм" и сме с уговорката като почне да става мн късно да клипвам, че съм наред, а иначе ме пускат навсякъде, само да има кой да ме прибере. Излишно е да казвам, че живея само с майка си. Иначе сестра ми мн повече се притеснява и не е съгласна и на басейн да ходя, защото може да се удавя!!! Е, поне ме обича...
    Да би мирно седяло, би от мързел умряло!

Град
    plovdiv
    Не са ме наказвали отдавна защото и да ме накажат няма полза.Като ми изтече наказанието пак правя каквото си искам така че....

Голям фен
    Emi mnogo mnogo rqdko me nakazvat. sega naprimer sym nakazana za6toto imam smu4ka na vrata. predstavqte li si kakva typotiq.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    hah nikoga ne sa me nakzvali i nikoga nqma da go napravqt za6toto ne go zaslujavam po nqkoi pat az sama se 'samonakazvam' za razni raboti i se pravq na dobro dete

whore_
    Guest
    Признавам,че не съм от покорните момиченца и бягането от къщи и връщането в 8 часа сутринта,още ненапълно изтрезняла са ми специалности,но в последно време ме наказват адски жестоко.Превърнах се буквално в затворничка заради няколко(всъщност доста...) тийнейджърски изцепки.

През лятото,когато закъснявах вечер(или изобщо не се прибирах) ме заключваха в стаята ми за по 5 дно(взеха ми телевизора и компютъра) и трябваше да удрям по вратата или да викам когато ми се ходеше до тоалетна или когато бях гладна.Понякога си мисля,че щеше да ми е по-добре ако бях в затвор.

Сега е горе-долу същото,само че съм под ключ от 2 до 6 часа,когато трябва да си уча.Мога да излизам само в петък и събота до 10 часа(на 16 съм)...Вече се примирих с всичко,но идва лято,нови купони и т.н. иии какво ще поседва - сигурно ще ме пратят в карцер или ще ме завържат за стол ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си