- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви вашите ??? И за какво ???
хха ми за щастие не ама то аз съм и дърта вече дено и като по-малка не са явно съм добро момиче
![]()
![]()
:P
\
/
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
ne me nakazvat
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
Не, не ме наказват.![]()
никога не са ме наказвали...
даже когато другите дечица им забраняваха да излизат,мойта бабка ми викаше ''ти луда ли си да седиш в къщи на тва хубаво време.. тръчкай бързо бабе навън''...ахх...
или винаги е било само ''ше има май наказания...''
с тва и си останахме...![]()
Абе хубави хора са наще...
Те така се отглежда добро дете.. както сами виждате...![]()
![]()
mene i4 ne me interva kvo govorqt... da si mr1nkat 6tom iskat![]()
аз немога да се оплача от наказания, непрекъснато. А когато според тях не съм наказана трябва да спазвам някакви правила които и 12 годишните ги нямат и да се прибирам супер рано и само да уча и просто немога да ги понасям и докато нещата са така не смятам да спра да се дъня, а и скоро ставам на 18 и ще си взема парцалките и си заминавам и сигурно поне седмица, ако не и месец няма да ги виждам с нищо няма да ми липсват, особено ако си намеря и пари![]()
xax.. za kakvo.. bashta mi nai 4esto me nakazva da ne izlizam cql den.. 1 den ne e tolkova vajena i hodq pri baba dolu i vse namiram kakvo da pravq 1 den :P samo negovite nakazaniq vajat i v pove4eto slu4ai tova s neizlizaneto stava v kraq na denq
![]()
![]()
Маика като се ядоса вика няма да излизаш до второ нареждане а на следващия ден:
-Мами,чао излизам
-чао (в някои случеи каде отиваш и с кой или кога ще се прибереш)
Не,не ме наказват.А и всъщност няма кой,нашите ги няма.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
mi ne,ne me nakazvat(pone oshte ne de)Prosto mi chetat moral, taka dosta vreme..![]()
Ste mi povishat ton i tova e...sled malko vsichko se e zabravilo
![]()
![]()
♥ ♥ ♥
Хахахха вече не ме наказват,то тва и оставаше.Миналата год много бях сгафила в даскало и наште се опитаха да ме накажат като не ми дават един месец джобни,ама тогава им казах,че щом е така,ще отида и ще си изкарам сама парите на Ботев* при травестите и курвитеПознайте дали бях наказана след като ги заплаших
*Ботев е голям булевард в София,сборище на всички най-долнопробни травестити и курви
az sum nakazana 2 sedmici bez jobni,ama si imam pari taka 4e...dreme mi na kapata!![]()
Апф. Такава глупост ми се случи наскоро... заради едно 10-минутно закъснение съм наказана - цяла седмица без излизане.
А временцето е супер...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Май не са ме наказвали, а и няма за какво... почти не излизам от вкъщи... по-скоро ме санкционират или ми четат конскосега например майка ми заплашва че ще ми вземе билета за концерта на Мейдън ако не седна да уча
![]()
emi men ne me nakazvat:P
вече съм дърта за наказания
OoOOxoo za kfo li ne samo nakazaniq razdavatza tfa 4e ne sum dignala masata 4e ne sum iz4istila na kotkite 4e sum zakusnqla 4e sum zabravila da zaklu4a spalnqta 6toto se puskal sota 4e sum si izxar4ila parite na vednuj za ocenki za si4ko za kfoto im skimne i seki put e s preduprejdeniq za po golmo nakazanie napr ako smtkata za telefona e visoka mi spirat tela oba4e ako se povtori mi spirat i tela i neta ako se potreti mi spirat izlizaniqta OTVRAT E
No kato cqlo nqmam glas no pone sa mi kratki nakzaniqta po edna sedmica max
Ами рядко ме бяха наказеали като малка, но последните 2 наказания бяха гадни, предпоследното беше защото майка ме хвана, че пуша и ме наказа за доста дълго време (повече от месец) после пак ме наказа и не ми каза до кога, "до когато ти кажа, че наказанието се отменя"![]()
![]()
![]()
Ми нашите НИКОГА не са ме наказвали,но по-голямата ми сестра го правеше,но това беше,когато бях някъде до 9 годишна възраст....Ама наказанията аз си ги измислях,което беше гадно!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Нямам такива спомени да са ме наказвали..само заплашват, ама със заплашването си и остават![]()
Things will never be the same again
Само веднъж са ме наказали и това беше март месец. Наказанието ми беше да не излизам от вкъщи, само на даскало и до магазина, никъде другаде. Само, че вместо една седмица, както бяха казали беше няколко дни.![]()
мии, не.
карат ми се - то тва е неизбежно ама наи много да кажат преди да си оправиш стаята няма комп. и след тва ве4е си сядам...![]()
Aaaми, никога не са ме наказвали (в тоя аспект и никога не са ме удряли/били), но смятам, че понякога е трябвало... Не ме лишават от каквото и да е независимо от грешките ми. Те казват, че трябва сам да се уча от живота и те само ще ме напътстватЗатова толкова ги уважавам и обичам. Мисля, че са малко подобни родители и съм сигурен, че не са сгрешили нито веднъж стане ли въпрос за възпитанието ми =D>
тооочно така е и при насПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()