- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви вашите ??? И за какво ???
Не са ме наказвали нито са ме били
mene vedn1j me nakazaha uj za 5 dena ama az sutrinta taka izlqzah 4e te ne razbraha 4e s1m v1n posle mi zvanqha,zvanqha... nakraq dignah i kazah 4e 6e se bribera samo bes nakazanietoi te kvo da napraqt saglasiha se
![]()
![]()
![]()
Не са ме наказвали,разбираме се чудесно.
<3 ^^
Ехе отдавна не са ме наказвали![]()
![]()
само майка ми ме заплашва,че ше ми спре нета,ше ми земе компа и такива глупости,но не се е случвало.
amii nakazvat me ama ve4e ne tolkova 4esto pyk i nakzanieto mi ne traq pove4e ot 2 dena 6toto az kato ne izlizam gi pobyrkvam na6te a ina4e me nakazvat za skqfi gluposti![]()
от майка ми наказание не съм видяла.Баща ми,като видя,че му се вижда края и още малко може да се опитва да 'контролира' нещата ,беше подивял,с което се гордеех направо
Безконтролна съм просто,наказания от човек който не зачитам и уважавам няма как да ми бъде наложено.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
еми един единствен път съм била наказвана, защото си бях загубила ключовете за три пъти за един месеца то наказанието беше да не излизам вечерта пъ аз излязох кат първия човек
![]()
~cLose t0 yoU~
хах наказания не си спомням в последно време да съм ималаСигурно съм станала много добричка
(лол..базикам се
) Най-много майка ми да ми каже да стоя не до толкова късно..
Не си спомням да са ме наказвали за нещо.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Никога не са ме наказвали.I'm a good girl.![]()
татко ми вика 1 час дава ми 150 наказания и след 5 минути ги отменя ама майкаааа рядко ама ако ме накаже лошо![]()
... no comment ...
Не.Не са ме наказвали никога.
Не ме наказват за нищо.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Обикновено имам някое наказанийце,защото стаята ми е вечно неподредена...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
попринцип никога не са ме, само на скандалчета и на сърдити и виновни си играеме![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Ами не ме наказват и никога не са и ми е чудно (щото повечето от мойте фр ги наказват) какво ще се промени?? Пък и мен няма с кво да ме накажат щото аз цял ден съм пред компа,ако ме накажат да не сядам ще излезна ,ако ме накажат да не излизам пак съм пред компа![]()
Не![]()
Суетата.Моят любим грях.
Добре де , ами шамара какво е ?Първоначално написано от strange__
![]()
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
м рядко ме наказват.. ако го направят е, защото съм закъсняла без да се обадя или за това, че им държа тон
Мне само си крещим тва онова...
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah