- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви вашите ??? И за какво ???
Никога не са, но напоследък много им лазя по нервите и може и да се опитат. Само дето мен няма как да ме накажат при положение, че по цял ден са на работа. Иначе се караме и се сърдим, но до наказание не са стигали.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Преди доста често, но от около половин година нямам почти никакви проблеми с тях.![]()
абе това с наказанията според мен е мн глупаво и не решава истинския проблем.. наще не са ме наказвали никога сериозно смисъл преди 3-4 години за последно и то да не сядам на компа..ама след 1-2 дни и забравят![]()
![]()
ама аз също не съм им давала поводи да го правят.. :P
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Ne ne sa ama i da iskat nqma koi da gi slu6a kat bqx malka ba6ta mi me nakazva5e s boiama ve4e ne 6ot razbra 4e taka ne stava
![]()
nee! e do sq samo vedn1j ina4e ne!![]()
Ееми ..в момента съм наказана ..за пръв път от 2 години насам
на 15 съм подяволитее .. как може да ме наказва майка ми ?!
Хем, че тати е на моя страна и вика айде пусни я малко на въздух ала бала .. тцтц
![]()
никога,наще са супер![]()
никога не са ме наказвали, нито пък били![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Мен не,само се караме ии накрая ми казват то си е за тебе писна ми прави каквото знаеш.За сметка на това брат ми всяка седмица е наказан![]()
ми никога не са ме наказвали ...... като направя нещо само се правят на лоши, иначе нищо не ми правятимам добри родители
![]()
![]()
![]()
Когато се държа ужасно с тях в рамките на седмица и нервите им не издържат и най-често е нещо свързано с стоенето на компютъра![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
не ме наказват...те пък няма кво да ми отнемат:не излизам с фр следобет,уча си нормално,мога бе тв и комп с месеци (тренирана съм)
пък и родителите ми са модерни и практични..тва да те наказват не само е много прецакано а и мн селяндурско ми се струва..не й тряаа да ме наказва на мамзито..по добре да съм в добро настроение и да взема да и помонга с нещо![]()
in defense of our dreams...
Ами последно бях наказана в 6ти клас щото не бях ходила на даскало 2 седмици аз имах бележка извиних си отсъствията ама пак ме наказаха![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Според мен да те накзават не е най-доброто решение едно дете(тийнейджър) да разбере,че е сгрешило.Напротив,то мисли че родителите му не го харсват и му желаят само лошото.Родителите си мислят а ся като го накажа то ще разбере е не трябва да прави повече така,но детето мисли по друг начин..и според мене наказването не е решение...
Така де..мене не са ме наказвали ..помня смо 1 път се бях прибрла в 9 вместо в 7(бях малка..не че сега съм голяма..) и ме наказаха,аз се разревах и майка ми и баща ми поговориха с мен и наказанието се отмени...разбрах че постъпкта ми е лоша и така...![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Караме се, но никога не са ме наказвали
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Да не живеем да едно мястоПървоначално написано от kaua
![]()
maika mi predi vsi4ko mi e priqtelka taka 4e ne moje da me nakaje daje i da iska![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да.. да не излизам![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
Наказвали са ме само веднъж и беше за 1 месец да не излизам от нас , без телевизия , телефон , тогава компютър нямах иначе и това щеше да е . А сега вече минавам с едната караница и това е![]()
с мълчание..
най-често.
но като цяло нашите
са много толерантни към
глупостите които върша
постоянно.
: ) ( :