- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснете ли си половите органи?
pf mn qsno 4e se brusna..mislq 4e v dne6no vr vsqko uvajava6to sebe si momi4e go pravi(po-to4no obezkosmqva se,za6toto moje da ne e 4rez brusnene)i e vreme ve4e i vse mladej da go pravi![]()
moq nevinnost i greh.....
Не и не виждам причина да го правя.
11 tochka deaktiven profil.
ест че се брасна![]()
Това е въпрос на хигиена и всяко момиче би трябвало да го напеави според мен![]()
Хах, за какво ти е да се бръснеш бре, къде къде е по-секси да докарваш вида на храстче, само гледай да не те отвлекат в някоя ботаническа градина, смятайки те за рядък и на изчезване вид храст, а и в студените зимни дни сигурно топли, може да пестиш от парното!![]()
Не бе сериозно - разкарай ги!
Много благодаря за мнението ти, но поне за сега не смятам да си ги махна.Първоначално написано от Her Infernal Majesty
11 tochka deaktiven profil.
И аз се бръсна![]()
ест че се
Аз не се бръсна, тъй като наскоро имах "инцидент" със самобръсначкатаи от тогава си ги махам с коламаска.
kakav weПървоначално написано от B@lbuk
![]()
Love you Kris !!!
Много ясно че да но сега ползвам епилатор от началото болеше но му хванах цаката първо взлизам да се изкъпа и гледам да е с по-топличка вода да се отворят порите на кожата и после с епилатора и не боли чак толкова ,преди да пробвам с епилатора ги махах с машинка за подстригване
Естесвено , че да ... Твърдо ЗА ... Някво гадно е според мен да не се бръсне6 / обескосмява6 отдолу ... А пък за моми4етата просто не може да се говори ... Задължително е според мен ...
Of estestveno, 4e da! To e egasi mu otvratitelnoto! A i naistina za momi4etata e prosto zadyljitelno, ama i mom4etata ve4e trqbva da svikvat 6tot e ebasi gnusnoto da mu e nekav obrasal!
And after you say so many words,
There soon are no more to describe how it feels,
Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.
Да , обезкосмявам се отдолу ...
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Първоначално написано от kiki_kokova
eh kiki, kiki!tai tai =D>
E mnogo qsno, ama kola maskata e nai-efikasna, az si gi maham s pinseta kogato ne sum na kola maska
YES.. Ми ако не сьм се обраснал от долу няма да си леган и с КАРМЕН ЕЛЕКТРА.. Хигиената пред маймунските ни остатаци![]()
hahaha
mi 100% tr da se obezkozmava6...kaji re4i ...be sled 14 na 100%-zavisi ot 4oveka sq
ama nz dali brusneneto e nai dobriq variant
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
E,mnogo qsno che DA![]()
![]()
![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
mn qsno 4e da nema da sam nekva kosmqsala...
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
да бе и аз така...+ това не се понасям когато съм космата...Първоначално написано от miloto_girl-4e
направо не се побирам в кожата си!
И найстина е хегенично!