.

Виж резултатите на анкетата: US5 & Tokio Hotel Възможен ли е дует?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, защо не. И цял албум ако мениджерите го уредят.

2 3,85%
  • Да бе, по скоро биха си издрали очите!

12 23,08%
  • Немисля, прекалено са различни.

15 28,85%
  • Незнам, но ще ми бъде интересно да го видя.

23 44,23%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами очевидно стана така че да си педал и да имаш някаква минимална представа за романтика,да не можеш да пееш е една доста добра инвестиция , а какво печелиш --------->Тълпа от глупави 13-14 годишни заблудени фенки , е ако на някой му харесва тази комбинация нека пробва

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Цитирай Първоначално написано от mimkata_kaulitz
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от mimkata_7b
    Tokio Hotel sa mnogo po qka grupa ot teq tapi US5 te sa grozni osobeno toq tappp Richie toi pak e varha na grozotiqta
    Малко ти си луда...виж го тоя долен педал Бил и за чистач на тоалетна няма да го вземат...Горкия ако излезе в пенсия ще е по-добре щот като го чуя как пее и ми иди да се гръмна...А колкото до Ричи той е 1000000000 пъти го готин от онова бостанско плашиво Бил...а колкото дуета не мисля че е възможен...
    няма да го земат ама е мн по-преуспял от теб нали ??? Аз си мисля че повечето хора не че не харесват ТХ ами само им завиждат
    Ти чуваш ли се кво приказваш шматко загубена?! ПРЕУСПЯЛ! ШИБАН ПЕДЕРАЗ!!!!! КАК МОГА АЗ ДА ЗАВИЖДАМ НА НЯКОЛКО ПЕДЕРАСТА ДЕТ РЕВАТ НА НЕМСКИ ЛИ ТАМ НЕ ЗНАМ НА КЪФ ЕЗИК?! МАЙ НА ПЕДЕРАСКИ ГОВОРЯТ! Ай вземи слушай истински метъл - Iron Maiden , Metallica , ManOwaR , че дори и Avenged Sevenfold
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

Guest
    offff mn ste tapi vsi4ki!!!!!!!!! mi mn qsno 4e tokio hotel e po-qka grupa ot US5. tiq ot US5 sa samo nqkvi pedal4eta. (hihihihi)

Dokolkoto znam Tokio Hotel ne sa v konkurenciq s US5,a ako ste 4uvali edna grupa Killerpilze(pak nemci)i se opitvat da podrujavat na TH,znam samo edna tqhna pesen i ne e mnogo gadna!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
    a ako ste 4uvali edna grupa Killerpilze(pak nemci)i se opitvat da podrujavat na TH
    ААААРГХХХ, НЕЕЕЕЕ!!!
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    гейове с гейове - винаги има възможни комбинации..

di
    Guest

tokio hotel est

abe qsno-pove4eto mrazite th!ok, np... ama sq basi bolnite mozaci biha sravnili teq ligavi pedal4eta s izruseni mazni kosi4ki preliva6ti ot parhot us5 s th?!?!?! ne si haresvaite th ama 6to trqa gi obijdate sq?! mn samo4ustvie imate...vie mai tolkoz zlobeete ne ot dr ami da ne im zavijdate na tokio hotel?nai veroqtno...te pone ima kvo da vi pokajat

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Боже мой аз си мислех че тази тема вече не съществува моля се на модератор да я заключи защото ми писна от безмислени спорчета кой бил гей и кой не бил.Не съм си мислила че повечето в форума ще паднат на това ниво

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Грешка-Да бе, по скоро бих си издралА очите!!!!!!!!!!!!

И двете групи смърдят...токио хотел са момичета-лисбийки а ИС5 са гейове!

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Хммм изрусените гейчета и лигавите педалчета? Избирам отговор: "Незнам, но ще ми бъде интересно да го видя."
    виж какво,като не знаеш няма да се обаждаш!!! първо на първо US5 имат мн хубави песни и второ на второ не са изрусени педалчета,ясна ли съм ???
    ТИ СИ ИЗЛАГАЦИЯ ЗА ХИЛАРИ И ГАДЖЕТО Й!!!!!!!

Как може да слушаш и ХИЛАРИ и ПЕДАЛИ КАТО ИС5 ИИ ТОКИО ХОТЕЛ...Тряяше да е ТОКИО МАГИСТРАЛНИТЕ ФЕИ

us5_fenka
    Guest

Mal4i kat ne znae6

Ba q se sprete!!!Us5 sa mnogo po gotini ot tokio hotel!Se6tam se po dobre koi moje da badat nare4eni pedali!!!!I tova razbirase sa TOKIO HOTEL!!!
    Us5 pone mogat da se peqt,a oniq samo kre6tqt i ni6to ne im se razbira na tapite pesni!Tai 4e gledai vnimatelno koi objda6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Guest

Re: US5 & Tokio Hotel Възможен ли е дует?

Цитирай Първоначално написано от Stephanie Jay
    Тези две банди са страхотни! Но според вас възможно ли е да направят дует? Страхотните и готините? Да упровергаят слуха, че са врагове и много ви моля тези които не ги харесват да не се изразяват с нецензурирани изрази!
    ok Ri4i e pod doma6en arest! Nai-nakraq toq pedal! Super no vse pak sum sustradatelna za tva vijto ko napisax:darete edno germansko evro na edno izpadnalo pod doma6en ares mom4e na ime-Ri4i poznat kato rusiq bubrek.Ba6ta mu mu zabranqva realen jivot i go podlaga na doma6en tormoz .Pomognete mu.Molqvi,nqma ve4e razxojda6ti se pederasi.Ri4i lipstva6 na Izi,Djei<Maikul i kris!!!!!!!!!!!!!Molq darete go s tozi germanski email do ba6ta mu!Kajete mu da ne go terorizira,
    4e 6te go vkarame.... *v pandiza*
    Ve4no Tvoi malki i sladki pedal4etajei(prestupnika na lubovta);Izi(neobrustnatiq ergen);Maikul(kudravoto momi4e) i nai-nakraq no ne po posledna lubov Kris zaedno s negovoto moto Budi jrebec(po-to4no v mucunata kato jrebec)

Obojavam vi Tokio Hotel

Guest

Тези две банди са страхотни! Но според вас възможно ли е да направят дует? Страхотните и готините? Да упровергаят слуха, че са врагове и много ви моля тези които не ги харесват да не се изразяват с нецензурирани изрази!
    ok Ri4i e pod doma6en arest! Nai-nakraq toq pedal! Super no vse pak sum sustradatelna za tva vijto ko napisax:darete edno germansko evro na edno izpadnalo pod doma6en ares mom4e na ime-Ri4i poznat kato rusiq bubrek.Ba6ta mu mu zabranqva realen jivot i go podlaga na doma6en tormoz .Pomognete mu.Molqvi,nqma ve4e razxojda6ti se pederasi.Ri4i lipstva6 na Izi,Djei<Maikul i kris!!!!!!!!!!!!!Molq darete go s tozi germanski email do ba6ta mu!Kajete mu da ne go terorizira,
    Ve4no Tvoi malki i sladki pedal4etajei(prestupnika na lubovta);Izi(neobrustnatiq ergen);Maikul(kudravoto momi4e) i nai-nakraq no ne po posledna lubov Kris zaedno s negovoto moto Budi jrebec(po-to4no v mucunata kato jrebec)

Obojavam vi Tokio Hotel

Guest

Obojavam vi Tokio Hotel

Guest

Obojavam vi Tokio Hotel

Guest
    Tokio Hotel and us5 !

Супер фен
    ХА ХА ХА

Guest
    ahahahahahaha
    Тея педалчета от Tokio Hotel дет не можеш да ги разбереш момчета ли са,момичета ли са,били най-добрите
    Леле хора вие сте леко зле!
    US5 са 10000000 пъти по-яки! САМО US5!!!!
    А колкото до въпроса-не мисля че е възможно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ahahahahahaha
    Тея педалчета от Tokio Hotel дет не можеш да ги разбереш момчета ли са,момичета ли са,били най-добрите
    Леле хора вие сте леко зле!
    US5 са 10000000 пъти по-яки! САМО US5!!!!
    А колкото до въпроса-не мисля че е възможно
    Вече стана модерно да мразиш ТХ... Еми, US5 са също толкова зле. И след като си достатъчно тъп/а да слушаш US5, поне бъди достатъчно смел/а да слушаш и ТХ...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

happy_girl_gb
    Guest
    spored men tozi duet e nevazmojen te peqt razlichen stil muzika i shte e malko trudno da stane
    I mnogo se molq na vsichki sprete da obijdete kat ne ste fen na Us5 a na TH kajete neshto za TH bez da pliuete po drugite
    I ot de znaete che sa geiove
    be az znam che US5 ne sa lichi si ot daleche
    a za TH sigurno i te ne sa prosto nqkoi nalaga imidja i stila im da e takav

Супер фен Аватара на Exothermic
    абе хора Вие какво против педалите имате бе
    И те са хора!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    нямам си на представа...
    абе стига сте говорили за травестити МОЛЯ ВИ!!!дося токио хотел ся и тез Us5 ...сичките са едни и същи! грррррррррр...

Обаче представи си ги в дует... Ебаси майтапа
    Всичките гей лигавщини умножени по две
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от Supremacy`Girl
    Обаче представи си ги в дует... Ебаси майтапа
    Всичките гей лигавщини умножени по две
    САКЪН!! ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ТРАВЕСТИТИ!! НЕ ИСКАМ И ДА СИ ПРЕДСТАВЯМ ДАЖЕ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си