- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
Права си. Ти си женствен мъж.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
11 tochka deaktiven profil.
Абеееееее, днес има Фрактура! Дали ще дават клипа на Шимейл Зиро и интервюто?
Н го знам този, но май няма да го дават. Ето повече информация.Първоначално написано от `Death`Whore`
http://pro-rock.net/news/shNews.php?id=2073&
Значи има време...да знам кога да налазя телевизора на съседката.![]()
Даааа, а от 20:30 има концерт на Металикаааа :'( Дет'курво, я се опитай да намериш ММ на нашия тв.. плиийз.
Как? Няма го в 100-те програми, другото не знам как се прави.
Незнаеш ли как се правят настройките на дистанционното.
Не искам да го пипам, че ще вземе да се преебе и да останем без...
Помоли някой да ти го оправи.Първоначално написано от `Death`Whore`
Иначе те толкоз много са концертите на Металика по ММ, че все някога ще гледате някой.
Шит... аз знам. Ама ще си дойда чак към 8:30 - 9:00...
Важна е Фрактурата. Не трябва да пропускаме идиотския разговор на Вики и Стефичо. Дано не са изрязали малоумните моменти.
И какмо му е идиетското? ТИ откъде знаеш, че е идиоски? Имаш ли интервюто в текстове вариант?Първоначално написано от `Death`Whore`
Разказаха ми някои части от него.![]()
Мне, ама си има Вики да й разказва![]()
Всеки телевизор си има инструкции на английски. Или ти не разбираш английски, Смъртоносна блуднице. Успях ли поне аз да го преведа правилноПонякога съществителните могат да станат на определителни и в езика се разрешават да се измислят нови думи, но важното е всеки да може да разбере какво се има в предвид
![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Моят ник никой не го е разгадавал какво означава...по-добре ми казвай Дет хор. Да...знам, че има инструкции..бла, бла. Обаче ако карам мама да търси книжката...ще стане сложно.
И какво означава никът, ако не дет курва? Ще ми кажеш ли?
sladuri sa punkarite i metalite samo 4e ne moga da gi razbera 6to kritikuvat si4ki koito ne sa kato tqh ?!?!?![]()
ami poznavam mn svestni metali i punkari,ama znam che ne poznavam i mn deto sa kofti hora. za tezi koito poznavam nishto losho ne bih mogla akaja.a inache mislq che tova kakuv si metal futbolist ili kakuvto i da e etiket oshte tova ne te pravi razlichen ot vsichki kato cqlo,nito puk te zakleimqva naravno s grupata hora oklo teb
Объркала си се. Нямаше концерт на Металиса, а на The Who.Първоначално написано от Boot*
Ъ... мое. Аз уж четох в сайта на ММ, ма може некфи други лайна да съм чела. Абе не съм изпуснала поне.Първоначално написано от Mo6no
За сметка на тфа си лафих с русия мятъл от моя квартал(трябваше да се похваля простооу)
Saatana vittu perkele hate crew!
Хахахха а такаПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Елеоноро, земи млъкни малко...
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз пък обичам да ме питат "тези гривни за самоотбрана ли ги носиш?!"
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower