.
Затворена тема
Страница 12 от 90 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2240
    ne
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

ne
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хайде чалгарке- пак го напиши...
    хехе не се ебавай с чалгарите, тва е велико стадо

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    за стадото си много права, ама се чудя блеещо или мучащо е...
    мешано е

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    аз пък харесвам чалгарите \/
    Хахахха а така
    Fuckin Savages...

Супер фен
    Метълите ме дразнят щото са миризливи и са зверски простаци. (Рокерите са малко по зле ама поне са симпатяги и готини пичове)
    Хубавото на метълите е че поне са некви изтормозени и главно си седят вкъщи и не се показват навънка да грозят столицата докато разните там пънкари, скейтъри и тн. изтрещелници само тва им дай - да се шляят по цял ден и да ми седят по пейките и да ми пият от пласмасово шише бира (някои с ракия)
    2т. системно

Супер фен
    Бе досега не съм ги чувал да пеят да ти кажа. Се като минавам покрай тях и замлъкват.
    2т. системно

Супер фен
    Ма чакай малко - аз говоря за истинските пънкари - не за дечица като тебе.
    2т. системно

Супер фен
    Бате едно време (ти си бил малък тогава) циганите много ги биеха. Даже на един колега фейс контрол брат му е в затвора че беше наръгал с нож един мангал в бедрената артерия. Едно време имаше и пънкари даже, ама сега само някви wannabe - та.
    2т. системно

Супер фен
    Е дааа откъдее ше му помня името. Отдавна вече не работя в холдинга. И няма кво дъ го мисля, и кое е смешното. Смешното е че ти - уж великия пънкар на форума не си запознат с основни неща свързани с твоите среди. (аз нарочно казах че вече има само деца)
    2т. системно

Супер фен
    Едно време се действаше. А са се ходи по ой фестове.
    2т. системно

Супер фен
    Лъжата я имам за много голям грях и съм много против използването и. Дори и в този форум се стремя като говоря за сериозни неща да не си измислям.
    2т. системно

Ми аз кво да напрая като слушам метъл. Щом само като някой чуе "аз слушам метъл" и си представя някой урод. Да метълче съм, но не съм надупчена от обиции нямам 20 татуировки на черепи по мене. Не обичам това, че човека ме съди по това, което слушам или по факта, че не се обличам с роклички и полички. Но това не ме интересува. Съдете ме щом искате. Аз не съм типична фуста и няма и да бъда. Приятелите ми са метъли и са най-готините хора на света и за нищо на света няма да заменя това, което имам за да ме сметне някой друг за готина. Дори и всички да ме сочат с пръст и да казават: ТЯ Е МЕТЪЛЧЕ! СОЧЕТЕ Я С ПРЪСТ И Й СЕ СМЕЙТЕ! ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА Я МРАЗИМ! Не ми пука. Колкот до пънкарите... И те са неразбрани и съдени, заради музиката, която слушат. Щом й се кефят- добре...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Метълите ме дразнят щото са миризливи и са зверски простаци. (Рокерите са малко по зле ама поне са симпатяги и готини пичове)
    Хубавото на метълите е че поне са некви изтормозени и главно си седят вкъщи и не се показват навънка да грозят столицата докато разните там пънкари, скейтъри и тн. изтрещелници само тва им дай - да се шляят по цял ден и да ми седят по пейките и да ми пият от пласмасово шише бира (някои с ракия)
    Dude въри се гръмни и отърви света от присъствието си. Това, че тебе те е страх да се покажеш навънка не значи, че другите са като тебе. Аре беги да слушаш "I'm a barbie Girl" и не се прави на важен. Не съди хората по това, което слушат, а по типа човек, който стои пред теб. Имала съм много връзки с момчета, но те са приключвали бързо, защото съм ходила с кретени като тебе, които гледат външния вид. Едва сега, когато срещнах човек, който не е елементарен като тебе и който беше метъл, разбрах какво съм изпускала. Защото той ме опозна и разбра що за човек съм. Аре сега се застреляй, че особено много ми лазиш по нервите...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Fiola - И какъв метъл слушаш? Групи, стилове...
    11 tochka deaktiven profil.

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Fiola - И какъв метъл слушаш? Групи, стилове...
    Значи не съм много точно по хеви метъла. Но не ми пречи ако други го слушат. Иначе съм фенче на System of a down, Nightwish, Cradle of filth. Също и на Linkin Park, макар че те не са точно метъл. Бях им фенка доста години, но станаха еднообразни. Още им се радвам на песните все пак. Korn също имат някоя и друга хубава песен. Естествено слушам и друга музика като ТХ, но ти си вече запознат с това... Слушам разнообразна музика (БЕЗ ЧАЛГА!), но най-вече метъл, така че мога да определя себе си за метълка, според вашите представи...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Fiola...
    не, че нещо, ама.... що се не самоубиеш направо. Ваклоока такава...

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Fiola...
    не, че нещо, ама.... що се не самоубиеш направо. Ваклоока такава...
    Няма да ти доставя това удоволствие, мила. Ако те дразня вземи се разкарай тъкмо ще ми е по-добре без тебе...

Аз харесвам металите и слушам метал( не Линкин Парк), но не се определям като метълка, все още не съм толкова зарибена. Айде всеки да си слуша това което го кефи и да не оплюва другите стилове.

Цитирай Първоначално написано от databglubi
    Аз харесвам металите и слушам метал( не Линкин Парк), но не се определям като метълка, все още не съм толкова зарибена. Айде всеки да си слуша това което го кефи и да не оплюва другите стилове.
    Напълно съм съгласна с теб...

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Абе душо ненагледна ти въобще знаеш ли що е метъл?!?Що за хора са метълите?!?Аз не съм точно метълка,по скоро пънкарка,но познавам мн метъли и да ти кажа честно са мн по добри хора от чалгарите например... ...........................

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Токио Хотел не са пънк. Бийсти Бойс и Горан Блегович имат много повече общо с пънка.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Goran Bregovic e velik.Po-dobra filmova muzika nqma.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    днешно време всички големи пънкари станаха...

ама ей този уикенд се видяхме доста хора във Варна на едно фестче, където нямаше фенчета на 12 години на разни Токио хотели, Блинкчета, Оффспрингчета и прочие набедени работи...

имаше кубинки, нашивки, значки, карирани гащи, избелени дънки, тиранти, гребени, спайкове, бръснати глави, алкохол, викове, пого, алкохол, изцепки, алкохол и истинска музика- ПЪНК и Ой!
    вече ми липсва...
    варна... варна град любим, на всеки пънк и всеки скин
    алелуя.

Голям фен
    Град
    Compton
    мен лично не ме дразнят познавам и метали и пънкари мноо са пекани(е едвали сички са такива де)жалкото е че повечето земат дрога(не че и чалгарите и рапърите не земат де)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си