- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
ne
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
ne![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
хехе не се ебавай с чалгарите, тва е велико стадоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
мешано еПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Fuckin Savages...Първоначално написано от Eleonora
Метълите ме дразнят щото са миризливи и са зверски простаци. (Рокерите са малко по зле ама поне са симпатяги и готини пичове)
Хубавото на метълите е че поне са некви изтормозени и главно си седят вкъщи и не се показват навънка да грозят столицата докато разните там пънкари, скейтъри и тн. изтрещелници само тва им дай - да се шляят по цял ден и да ми седят по пейките и да ми пият от пласмасово шише бира (някои с ракия)
2т. системно
Бе досега не съм ги чувал да пеят да ти кажа. Се като минавам покрай тях и замлъкват.
2т. системно
Ма чакай малко - аз говоря за истинските пънкари - не за дечица като тебе.
2т. системно
Бате едно време (ти си бил малък тогава) циганите много ги биеха. Даже на един колега фейс контрол брат му е в затвора че беше наръгал с нож един мангал в бедрената артерия. Едно време имаше и пънкари даже, ама сега само някви wannabe - та.
2т. системно
Е дааа откъдее ше му помня името. Отдавна вече не работя в холдинга. И няма кво дъ го мисля, и кое е смешното. Смешното е че ти - уж великия пънкар на форума не си запознат с основни неща свързани с твоите среди. (аз нарочно казах че вече има само деца)
2т. системно
Едно време се действаше. А са се ходи по ой фестове.
2т. системно
Лъжата я имам за много голям грях и съм много против използването и. Дори и в този форум се стремя като говоря за сериозни неща да не си измислям.
2т. системно
Ми аз кво да напрая като слушам метъл. Щом само като някой чуе "аз слушам метъл" и си представя някой урод. Да метълче съм, но не съм надупчена от обиции нямам 20 татуировки на черепи по мене. Не обичам това, че човека ме съди по това, което слушам или по факта, че не се обличам с роклички и полички. Но това не ме интересува. Съдете ме щом искате. Аз не съм типична фуста и няма и да бъда. Приятелите ми са метъли и са най-готините хора на света и за нищо на света няма да заменя това, което имам за да ме сметне някой друг за готина. Дори и всички да ме сочат с пръст и да казават: ТЯ Е МЕТЪЛЧЕ! СОЧЕТЕ Я С ПРЪСТ И Й СЕ СМЕЙТЕ! ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА Я МРАЗИМ! Не ми пука. Колкот до пънкарите... И те са неразбрани и съдени, заради музиката, която слушат. Щом й се кефят- добре...
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Dude въри се гръмни и отърви света от присъствието си. Това, че тебе те е страх да се покажеш навънка не значи, че другите са като тебе. Аре беги да слушаш "I'm a barbie Girl" и не се прави на важен. Не съди хората по това, което слушат, а по типа човек, който стои пред теб. Имала съм много връзки с момчета, но те са приключвали бързо, защото съм ходила с кретени като тебе, които гледат външния вид. Едва сега, когато срещнах човек, който не е елементарен като тебе и който беше метъл, разбрах какво съм изпускала. Защото той ме опозна и разбра що за човек съм. Аре сега се застреляй, че особено много ми лазиш по нервите...Метълите ме дразнят щото са миризливи и са зверски простаци. (Рокерите са малко по зле ама поне са симпатяги и готини пичове)
Хубавото на метълите е че поне са некви изтормозени и главно си седят вкъщи и не се показват навънка да грозят столицата докато разните там пънкари, скейтъри и тн. изтрещелници само тва им дай - да се шляят по цял ден и да ми седят по пейките и да ми пият от пласмасово шише бира (някои с ракия)![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Fiola - И какъв метъл слушаш? Групи, стилове...
11 tochka deaktiven profil.
Значи не съм много точно по хеви метъла. Но не ми пречи ако други го слушат. Иначе съм фенче на System of a down, Nightwish, Cradle of filth. Също и на Linkin Park, макар че те не са точно метъл. Бях им фенка доста години, но станаха еднообразни. Още им се радвам на песните все пак. Korn също имат някоя и друга хубава песен. Естествено слушам и друга музика като ТХ, но ти си вече запознат с това...Първоначално написано от Mo6no
Слушам разнообразна музика (БЕЗ ЧАЛГА!), но най-вече метъл, така че мога да определя себе си за метълка, според вашите представи...
Fiola...
не, че нещо, ама.... що се не самоубиеш направо. Ваклоока такава...
Saatana vittu perkele hate crew!
Няма да ти доставя това удоволствие, мила. Ако те дразня вземи се разкарай тъкмо ще ми е по-добре без тебе...Първоначално написано от Boot
![]()
Аз харесвам металите и слушам метал( не Линкин Парк), но не се определям като метълка, все още не съм толкова зарибена. Айде всеки да си слуша това което го кефи и да не оплюва другите стилове.
Напълно съм съгласна с теб...Първоначално написано от databglubi
![]()
Токио Хотел не са пънк. Бийсти Бойс и Горан Блегович имат много повече общо с пънка.
11 tochka deaktiven profil.
вече ми липсва...Първоначално написано от exploitedteen
варна... варна град любим, на всеки пънк и всеки скин![]()
алелуя.
мен лично не ме дразнят познавам и метали и пънкари мноо са пекани(е едвали сички са такива де)жалкото е че повечето земат дрога(не че и чалгарите и рапърите не земат де)