- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли метали и пънкари ?
PFFXAXAXAAAAAAAAAA metalite ne sme bili ora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kvo sme tramvai li i nie sme hora razberete ooooo ne 4akaite nie sme vapiri i vurkolaci ,iz4adiq do6li ot ada ( spored edin moi u4itel edin fr e takuv pa i az a i dr hora
) a ima i ve6tici sred nas
![]()
![]()
tva s deleneto E MALOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMNO no si4ki go praktikuvat [-o< [-o< [-o< BOJE opazi primer ako edin metal se dviji s 4algar kvooo kraq na sveta li 6e doide LELE UJAAAAAAS kak moje dvama 4oveka koito slu6at razli4ni stilove musika da ob6tuvat tctctc tva e sre6to prirodata ni sigorno
![]()
![]()
a ?
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
а ти защо веднъж не си затвориш голямата уста и не спреш да дрънкаш глупости?Първоначално написано от Mo6nо
С кво повече си ти човек от един метъл бе нещастник?
С много неща...Първоначално написано от maldini
Като за начало, че се носят в черно, режат си вените, вярват в сатаната, ходат по гробищата, правят си някакви секти и са някакви супел депресиращи.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
И в голямата си част дори не са метъли ми некви позьори дето слушат Линкин Парк и Найтуиш а всъщност са или някви лигави пикли дето единствено се чудят с кво да се направят на интересни поне никой нема им обърне внимание никога, или някви дришльовци които избиват комплекси по същия начин.
2т. системно
а е хванах се, прочетох към 10тина страници, посмях се малко, омръзна ми и реших си дам и моето мнение по ВЕЛИКИЯ въпрос! Ъм...първо кво имаме предвид под метъли и пънкари ? Метъли дет слушат линкин парк, лимп бизкит, токио хотели пънкари дето се кефят на аврил гриин дей съм 41 ала бала ла ла
?! мааа направо много им се кефя
като видя такъв по улицата и ми иде да го оближа от долу до горе и след това да го изчукам докато слушаме новия хит на лп феат. джей зи
кво да се прай...падам си явно по изроди,нечовеци,изчадия(ка то бяха наречени в предни постове) с по 2 обици на езика, по 3 на вежда, с флешове, целите в татуировки, обличащи се в черно,раздърпани дрехи, с кубинки, с гребени, дълги коси,некъпещи се(ох колко е секси миризмата на потен мъж
)ходещи с бира в ръка по центъра, правещи пого(не ми се обяснява за тея дет не знаят думичката) и т.н.
![]()
mquuuuu
Ами защо да не си режат вените като им харесва бе? Тва че ти не би посмял,щото си жена не променя факта....Първоначално написано от Mo6nо
Ти вярваш в Бог те в Сатаната,къв е проблема?Те ходат по гробища ми ти не ходиш ли като умре някой твой роднина?
Ебаси кретена си честно,всички на този свят са равнопоставени просто едните постигат повече от другите...
Първо проблемът не е толкова в това, че си режат вените, а че винаги бъркат посоката. Аз не вярвам в Бог. Хората никога не са били равнопоставени...Първоначално написано от maldini
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Хипарите са пичове щото обичат всичко и вярват в спокойствието и щастието. Докато така наречните метали са всъщност някви дрисъци на по 15 години които ги тресе яката пубертета и понеже от малки не са успяли да се класират в графата готини и модерни са решили напук на всички да покажат демонстративно как са вън от обществото и си мислят глей ги па тея кви са тъпи щот не са като мене. (не са щото нямат комплекси) Та за да подсилят ефекта на скандалното прибягват до горепосочените пиерси, татоси кубинки и сяква друга циркаджийска работа. Лошото в случая е че аз си го престих в другия крачол понеже се трогнах много силно. Най много да се запитам, на тия родителите им толко ли са безотговорни че не си вкарват децата в ред...
2т. системно
Amayo, евала бате! От години следя тоя форум и ти все се открояваш с точното мнение!
Я САМ МЕТЪЛ И ДЕТЕТО МИ Ш'БЪДЕ МЕТЪЪЪЪЪЛ!!!!
Още от малък ще му пускам Кенибъл Корпс и ще го пазя далеч от банята за да мирише на МЕТЪЛ!!!! Косата ще спра да му я стрижа като навърши 3 годишна възраст! Нема да му давам да чете ник'ви други книги освен тия на Стивън Кинг и библията на Антон Ла Вей!!! Йееее!!! Детето ми мое да мирише, мое да се облича в черно, обаче поне ще бъде опазено от най-страшното нещо в наш'то общество - ОВЧЕМИСЛИЕТО.
на мама атеистчетоПървоначално написано от Mo6nо
![]()
И аз слушам метъл. Са забеляза ли разликата?Първоначално написано от TheNightRider
2т. системно
Когато си изпусна нервите мога само да кажа: Еби се във всяка дупка на тялото си, която можеш да намериш!!!Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Като не си подготвен за темемата и считаш, че метълите се изразяват в трима твои познати дето се дрогират е много се лъжеш! Недей да съдиш хората по музиката, която слушат! Аз кво да те направя като слушаш чалга?! Аз я мразя, но не те обиждам... Спри да се гавриш... Не всички са като тебе- амеби... има и хора на тоя свят....
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
лелийй, кво казА...Първоначално написано от Fiola
![]()
напоследък родните метъли ме дразнят супер много!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Много се вживявате. Еби му майката кой к'ъв е, живейте си живота, пикайте в кофата.
Fiola - Аз не слушам чалга, а поп-фолк.![]()
80.95.22.55
84.43.153.36
WAAAAAAAW kolko sme umniiiiii =D> pa i zabavniiПървоначално написано от Mo6nо
![]()
![]()
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
ДВГН.както казваше един приятел.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
А пък един друг младеж казваше
ДЛГВГЗ
Аз пък съм ходил на концерт на Руслан Мъйнов и ми хареса.
80.95.22.55
84.43.153.36
Това и за мен ли се отнасяше? Повечето музика, която слушам не я слушам за фон.Първоначално написано от exploitedteen
80.95.22.55
84.43.153.36
Зависи какъв е човека по душа, за да го харесам или да не го харесам... а ако ще да слуша и опера![]()
Тва е много тъпо да разделяме хората на "чалгари", "метъли", "пънкари", "рапъри" и нз си още кви....Много се дразня, като някой каже: "ааа тая е чалгарка - `начи е тъпа", или пък някой да изтърси " Глей го тоя как се е облякъл - да знаеш, че е наркоман!" или пък..."Момче се гримирало-гей!" Абсолютни глупости!Тъпи ограничения и разделения и ... мразя ги тия работи!![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!