.
Затворена тема
Страница 15 от 90 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2240
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    пусни направо нова тема

PFFXAXAXAAAAAAAAAA metalite ne sme bili ora a kvo sme tramvai li i nie sme hora razberete ooooo ne 4akaite nie sme vapiri i vurkolaci ,iz4adiq do6li ot ada ( spored edin moi u4itel edin fr e takuv pa i az a i dr hora ) a ima i ve6tici sred nas tva s deleneto E MALOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMNO no si4ki go praktikuvat [-o< [-o< [-o< BOJE opazi primer ako edin metal se dviji s 4algar kvooo kraq na sveta li 6e doide LELE UJAAAAAAS kak moje dvama 4oveka koito slu6at razli4ni stilove musika da ob6tuvat tctctc tva e sre6to prirodata ni sigorno a ?
    Олигофренията е най-сладкото нещо на света

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Кой нарече метълите хора? Това са някакви неонрмалници, истинско изчадие на природата.
    а ти защо веднъж не си затвориш голямата уста и не спреш да дрънкаш глупости? С кво повече си ти човек от един метъл бе нещастник?

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Кой нарече метълите хора? Това са някакви неонрмалници, истинско изчадие на природата.
    а ти защо веднъж не си затвориш голямата уста и не спреш да дрънкаш глупости? С кво повече си ти човек от един метъл бе нещастник?
    С много неща...

Като за начало, че се носят в черно, режат си вените, вярват в сатаната, ходат по гробищата, правят си някакви секти и са някакви супел депресиращи.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Супер фен
    И в голямата си част дори не са метъли ми некви позьори дето слушат Линкин Парк и Найтуиш а всъщност са или някви лигави пикли дето единствено се чудят с кво да се направят на интересни поне никой нема им обърне внимание никога, или някви дришльовци които избиват комплекси по същия начин.
    2т. системно

Град
    pod masata
    а е хванах се, прочетох към 10тина страници, посмях се малко, омръзна ми и реших си дам и моето мнение по ВЕЛИКИЯ въпрос! Ъм...първо кво имаме предвид под метъли и пънкари ? Метъли дет слушат линкин парк, лимп бизкит, токио хотел и пънкари дето се кефят на аврил гриин дей съм 41 ала бала ла ла ?! мааа направо много им се кефя като видя такъв по улицата и ми иде да го оближа от долу до горе и след това да го изчукам докато слушаме новия хит на лп феат. джей зи кво да се прай...падам си явно по изроди,нечовеци,изчадия(ка то бяха наречени в предни постове) с по 2 обици на езика, по 3 на вежда, с флешове, целите в татуировки, обличащи се в черно,раздърпани дрехи, с кубинки, с гребени, дълги коси,некъпещи се(ох колко е секси миризмата на потен мъж )ходещи с бира в ръка по центъра, правещи пого(не ми се обяснява за тея дет не знаят думичката) и т.н.
    mquuuuu

Град
    2 метра под земята
    С много неща...

Като за начало, че се носят в черно, режат си вените, вярват в сатаната, ходат по гробищата, правят си някакви секти и са някакви супел депресиращи.
    Ами защо да не си режат вените като им харесва бе? Тва че ти не би посмял,щото си жена не променя факта....
    Ти вярваш в Бог те в Сатаната,къв е проблема?Те ходат по гробища ми ти не ходиш ли като умре някой твой роднина?
    Ебаси кретена си честно,всички на този свят са равнопоставени просто едните постигат повече от другите...

Голям фен
    Град
    Варна
    Ами защо да не си режат вените като им харесва бе? Тва че ти не би посмял,щото си жена не променя факта....
    Ти вярваш в Бог те в Сатаната,къв е проблема?Те ходат по гробища ми ти не ходиш ли като умре някой твой роднина?
    Ебаси кретена си честно,всички на този свят са равнопоставени просто едните постигат повече от другите...
    Първо проблемът не е толкова в това, че си режат вените, а че винаги бъркат посоката. Аз не вярвам в Бог. Хората никога не са били равнопоставени...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Супер фен
    Хипарите са пичове щото обичат всичко и вярват в спокойствието и щастието. Докато така наречните метали са всъщност някви дрисъци на по 15 години които ги тресе яката пубертета и понеже от малки не са успяли да се класират в графата готини и модерни са решили напук на всички да покажат демонстративно как са вън от обществото и си мислят глей ги па тея кви са тъпи щот не са като мене. (не са щото нямат комплекси) Та за да подсилят ефекта на скандалното прибягват до горепосочените пиерси, татоси кубинки и сяква друга циркаджийска работа. Лошото в случая е че аз си го престих в другия крачол понеже се трогнах много силно. Най много да се запитам, на тия родителите им толко ли са безотговорни че не си вкарват децата в ред...
    2т. системно

Guest
    Amayo, евала бате! От години следя тоя форум и ти все се открояваш с точното мнение!

Guest
    Я САМ МЕТЪЛ И ДЕТЕТО МИ Ш'БЪДЕ МЕТЪЪЪЪЪЛ!!!!

Още от малък ще му пускам Кенибъл Корпс и ще го пазя далеч от банята за да мирише на МЕТЪЛ!!!! Косата ще спра да му я стрижа като навърши 3 годишна възраст! Нема да му давам да чете ник'ви други книги освен тия на Стивън Кинг и библията на Антон Ла Вей!!! Йееее!!! Детето ми мое да мирише, мое да се облича в черно, обаче поне ще бъде опазено от най-страшното нещо в наш'то общество - ОВЧЕМИСЛИЕТО.

Град
    2 метра под земята
    Първо проблемът не е толкова в това, че си режат вените, а че винаги бъркат посоката. Аз не вярвам в Бог. Хората никога не са били равнопоставени...
    на мама атеистчето

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Хипарите са пичове щото обичат всичко и вярват в спокойствието и щастието. Докато така наречните метали са всъщност някви дрисъци на по 15 години които ги тресе яката пубертета и понеже от малки не са успяли да се класират в графата готини и модерни са решили напук на всички да покажат демонстративно как са вън от обществото и си мислят глей ги па тея кви са тъпи щот не са като мене. (не са щото нямат комплекси) Та за да подсилят ефекта на скандалното прибягват до горепосочените пиерси, татоси кубинки и сяква друга циркаджийска работа. Лошото в случая е че аз си го престих в другия крачол понеже се трогнах много силно. Най много да се запитам, на тия родителите им толко ли са безотговорни че не си вкарват децата в ред...
    А не са ли метъли, щото слушат метъл?
    И аз слушам метъл. Са забеляза ли разликата?
    2т. системно

Когато си изпусна нервите мога само да кажа: Еби се във всяка дупка на тялото си, която можеш да намериш!!!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Като не си подготвен за темемата и считаш, че метълите се изразяват в трима твои познати дето се дрогират е много се лъжеш! Недей да съдиш хората по музиката, която слушат! Аз кво да те направя като слушаш чалга?! Аз я мразя, но не те обиждам... Спри да се гавриш... Не всички са като тебе- амеби... има и хора на тоя свят....
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Като не си подготвен за темемата и считаш, че метълите се изразяват в трима твои познати дето се дрогират е много се лъжеш! Недей да съдиш хората по музиката, която слушат! Аз кво да те направя като слушаш чалга?! Аз я мразя, но не те обиждам... Спри да се гавриш... Не всички са като тебе- амеби... има и хора на тоя свят....
    лелийй, кво казА...

напоследък родните метъли ме дразнят супер много!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    Много се вживявате. Еби му майката кой к'ъв е, живейте си живота, пикайте в кофата.

Голям фен
    Град
    Варна
    Fiola - Аз не слушам чалга, а поп-фолк.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Fiola - Аз не слушам чалга, а поп-фолк.
    WAAAAAAAW kolko sme umniiiiii =D> pa i zabavnii
    Олигофренията е най-сладкото нещо на света

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    ДВГН.както казваше един приятел.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Boot*
    Guest
    А пък един друг младеж казваше
    ДЛГВГЗ

Голям фен
    Град
    Варна
    Аз пък съм ходил на концерт на Руслан Мъйнов и ми хареса.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    просто имаме различни приоритети...
    някой слушат дадена музика като фон, други живеят с и чрез нея...
    Това и за мен ли се отнасяше? Повечето музика, която слушам не я слушам за фон.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Зависи какъв е човека по душа, за да го харесам или да не го харесам... а ако ще да слуша и опера

Тва е много тъпо да разделяме хората на "чалгари", "метъли", "пънкари", "рапъри" и нз си още кви....Много се дразня, като някой каже: "ааа тая е чалгарка - `начи е тъпа", или пък някой да изтърси " Глей го тоя как се е облякъл - да знаеш, че е наркоман!" или пък..."Момче се гримирало-гей!" Абсолютни глупости!Тъпи ограничения и разделения и ... мразя ги тия работи!
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от martinka_91
    Зависи какъв е човека по душа, за да го харесам или да не го харесам... а ако ще да слуша и опера

Тва е много тъпо да разделяме хората на "чалгари", "метъли", "пънкари", "рапъри" и нз си още кви....Много се дразня, като някой каже: "ааа тая е чалгарка - `начи е тъпа", или пък някой да изтърси " Глей го тоя как се е облякъл - да знаеш, че е наркоман!" или пък..."Момче се гримирало-гей!" Абсолютни глупости!Тъпи ограничения и разделения и ... мразя ги тия работи!
    Така е, но не се опитвай да им го обесниш, някои хора просто са обречени да са ТЪПИ и ОГРАНИЧЕНИ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си